Weboldal készítés

Minőségi egyedi weblap fejlesztés a Bluebirdnél! Ha számít a minőség és az organikus forgalom!

Világszinten több, mint 1.3 milliárd weblap létezik. Ezeknek a weblapoknak az elenyésző hányada képes arra, hogy látogatót hozzon tulajdonosa számára és ezáltal bevételt termeljen vagy ismertséget adjon. Hiszünk benne, hogy a weboldal készítés nem önmagáért való, hanem célod van vele. Mondd el ezt a célt és a weblap fejlesztés során olyan weboldalt kapsz, amely forgalmat hoz számodra vagy ismertté teszi terméked, szolgáltatásod, portfóliódat! 

Egyedi és letisztult arculat

Olyan egyedi weboldalt készítünk számodra, ami egyszerű és letisztult arculattal rendelkezik. Nézd meg a legnagyobb weboldalakat! Ők is ilyenek.

Reszponzív megjelenés

Könnyű olvashatóság és egyszerű megjelenés desktopon, iPad-en és mobiltelefonon egyszerre. Weboldalaink rugalmasan méretezhetőek és optimalizáltak.

SEO és performancia

Tudjuk, hogyan szerezhetsz organikus forgalmad és úgy készítjük el weboldaladat, hogy téged találjanak meg. Te legyél az első találatok között a Google oldalán!

Tartalomkezelő rendszer

Olyan weboldalad lesz, melynek tartalmát magad is tudod szerkeszteni. Megmutatjuk azt is, hogy hogyan, sőt, tartunk neked képzést is, ha szeretnéd.

Rendszerek integrálása

Weblapodat csatlakoztatjuk belső vállalatirányítási rendszeredhez vagy bármely más külső rendszerhez, amelyikhez szeretnéd, és amire lehetőség van.

Fejlesztés, üzemeltetés, support

A weboldal éles indítását követően folyamatos támogatást biztosítunk számodra, amely kiterjed az üzemeltetésre és hibaelhárításra is.

Miért fontos fejleszteni jelenlegi weboldalad?

Az utóbbi évek számos technológiai újítást és terméket hoztak, melyek egyszerűbbé és szélesebb körben elérhetővé tették a saját weboldal, webshop létrehozásának lehetőségét. Ma már programozási tudás nélkül is perceken belül létrehozhatod saját webshopod, vagy weboldalad.
Az internetezők figyelmének megragadása érdekében ma ezért több figyelmet kell fordítani arra, milyen is a weboldalad, webshopod. A mobilos böngészés elterjedésével és a keresőóriások térnyerésével ma már az esztétikus design és átláthatóság mellett figyelmet kell fordítani a biztonságra, reszponzív tervezésre, különböző platformokon nyújtott teljesítményre és keresőoptimalizálásra is. Mindezek professzionális kivitelezés mellett garantálni tudják a megfelelő biztonságot és segíteni tudják az online jelenlét és üzleti potenciál növekedését. 

Weboldal készítés során az alábbi feladatokat látjuk el:

 • Piaci pozícionálás
 • Design tervezés
 • Tartalomtervezés
 • Oldalstruktúra tervezés
 • Egyedi weboldal fejlesztés
 • Interface fejlesztés
 • SEO stratégia kialakítása
 • Performancia finomhangolás
 • Üzemeltetési környezet kialakítása
Weboldal készítés minősége - Bluebird

A weboldal készítés számunkra nem csak műszaki feladat!

A weboldalad funkciója az online térben hasonló, mint üzletedé az offline térben, azaz a való világban. Egy üzlet esetében fontos, hogy helyileg hol van, hogy néz ki. Mennyire könnyen lehet megközelíteni, milyen érzés belépni, milyen hangulata van, mit tudsz venni benne? Ha pedig belépsz, fontos, hogy átlátod-e, hogy mi hol van. Ha minden passzol, létrejöhet az üzlet, ha nem, akkor nem.

Weboldal készítés feladatok - Bluebird

Ugyanígy egy weboldalnál is fontos, hogy:

 • Helyileg hol van: azaz a domain .hu, .com vagy esetleg más.
 • Hogy néz ki: milyen a design, milyen a weboldalak felépítése?
 • Mennyire könnyen lehet megközelíteni: mekkora az organikus / direkt / fizetett forgalom?
 • Milyen érzés belépni: megint a design. 
 • Milyen hangulata van: már megint a design.
 • Mit hol érsz benne: oldalstruktúra.
 • Milyen tartalommal találkozol: content.

Weboldal készítés ára

Minőségi munkát végzünk, minőségi terméket adunk.

Az ár meghatározása pontos műszaki ajánlatadás keretében történik.

Ajánlatkérésedet követően online meeting keretében egyeztetjük igényeidet, főbb elvárásaidat. Ezeknek megfelelően elkészítjük műszaki ajánlatunkat. Amennyiben weblap készítés az ajánlatkérés tárgya, akkor arra adunk ajánlatot. Amennyiben SEO és tartalomstratégiára is szükséged van, akkor azt is beletesszük az ajánlatunkba. Sőt! Ha egy komplett designt vagy akár csak a logódat velünk szeretnéd elkészíttetni, azt is megcsináljuk weblapodhoz.

Megmutatjuk, hol állsz a konkurenciához képest online megjelenésben. Azt is elmondjuk, hogy milyen feladatokat kell ellátni annak érdekében, hogy megelőzhesd konkurenciádat. Valódi sales lead termelő weboldalt készítünk számodra. A mienk is ilyen.

Weboldal készítés a Bluebirdnél

1. Célkitűzések, pozícionálás

Weblap fejlesztés - Bluebird

Első és legfontosabb annak meghatározása, hogy mi számodra mi a weboldal készítés célja. Azért készül, hogy meglegyen a kötelező webes megjelenés? Vagy azért, hogy a webes megjelenés megrendelőket, vásárlókat hozzon? 

A célok tisztázása segít annak felmérésében, hogy mennyi időt, energiát igényel a web alkalmazás tervezése és fejlesztése. Továbbá azt is meghatározza, hogy milyen költségkeretet érdemes annak fejlesztésére szánni.

Meghatározandó a weboldal célközönsége. Ennek tudatában kell definiálni a tartalmat, funkcionalitást, megjelenést (design), de még azt is, hogy desktop-, vagy mobilfelhasználás kiszolgálása az elsődleges prioritás.

A legtöbb webalkalmazás fejlesztése előtt meg kell vizsgálni a konkurenciát. Főleg hangsúlyos ez, ha a weboldallal szemben támasztott követelmények között szerepel az organikus találatok közötti megjelenés minél magasabb szintje. Erős online verseny esetén a szoftvertervezési- és fejlesztési feladatok megkezdése előtt érdemes kellő figyelmet fordítani a kulcsszókutatásra. Enélkül ugyanis csak esetleges lesz, hogy melyik konkurens oldalt hogyan előzöd meg a Google keresőben folytatott versenyben. 


2. Tartalomstratégia

A tartalom kezelése a tartalomstratégiával kezdődik. Meghatározzuk a fenti célok alapján, hogy milyennek kell lennie a weboldalnak tartalom szempontjából középtávon és rövidtávon. A középtávú elképzelések alapján kidolgozzuk, hogy milyen tartalmakra, milyen szerkezetben lesz szüksége a weboldalnak.

Ezt követően közösen összegyűjtjük a weboldalon megjelenő tartalmat.

A tartalmak összeállításakor elkészítjük közösen a weboldalon megjelenő szövegeket (draft), összegyűjtjük a szövegeken kívüli egyéb elemeket (videók, külső dokumentumok, stb.). Weboldalad szövegezésénél külön figyelmet fordítunk a kulcsszókutatásra, arra, hogy melyik kifejezéssel mekkora forgalomra és versenyre számíthatsz. Számos technikát ismerünk, melyekkel erős forgalmat lehet felépíteni.


3. Design tervezés

Weboldal készítés következő lépéseként elkészítjük a megadott brief szerinti design tervet. Az általad átadott meglévő design elemeket kérésednek megfelelően használjuk fel. 

A design kialakításának kiindulópontja céged arculata. Emellett figyelembe kell venni a webalkalmazás megcélzott célcsoportját, a felhasználási területet. Közösen kiválasztjuk a főbb design elemeket (színek, betűtípusok, betűméretek, stb.), meghatározzuk a weboldal hangulatát.

Weboldal készítés - Bluebird

A design implementálását követően megvizsgáljuk weboldalad teljesítménymutatóit. Amennyiben nem jó értékeket látunk, átgondoljuk közösen, hogy milyen design / struktúra oldali módosításokat érdemes végrehajtani. Abban hiszünk, hogy a jó design nem ronthatja le weboldalad teljesítménymutatóit. Ha mégis így tenne, módosítani kell rajta, hogy a Google szeresse weblapodat. Ha nem szereti, nem fog megjelenni és senki sem fogja látni a tervezett designt.

4. Funkcionális és strukturális tervezés

A content és design tervek ismeretében megtervezzük az alkalmazás oldaltérképét, menürendszerét, aloldalait, továbbá kialakítjuk a webalkalmazás navigációs rendszerét és funkcionalitását.

A webalkalmazás célkitűzéseit újra átnézve közösen tudatosítjuk, hogy miért készül a weboldal, milyen célcsoportnak és milyen versenykörnyezetben. Ezek alapján a racionalizáljuk az oldalstuktúrát. Meghatározzuk a szükséges landing page-eket és szükség esetén átalakítjuk a korábban létrehozott tartalmat vagy annak struktúráját is.

A fejlesztés e szakaszában megtervezzük a kialakítandó interfészeket.


5. Weblap fejlesztés

Implementációs szakaszban elkészítjük az oldal sablonokat. Beállítjuk a globális elemeket (színek, betűtípusok), létrehozzuk a fejléc és lábléc elemeket, szimbólumokat és template-ket. Ezek véglegesítését követően implementáljuk a funkcionalitást, a tartalmat és a designt. A fejlesztés során időszakonként bemutatjuk az elkészült elemeket és szükség esetén módosítjuk azokat.

Kialakítjuk az interfészeket azokkal a rendszerekkel, melyek kapcsolódnak a weboldaladhoz (pl. belső vállalati rendszerek).


6. Weboldal tesztelése, SEO beállítás és performancia finomhangolás

Weboldal készítés SEO - Bluebird

Weboldal készítés részeként elvégezzük annak funkcionális tesztelését (helyesen működnek-e a funkciók), integrációs tesztelését (külső rendszerekkel való együttműködés).

Beállítjuk a kulcsfontosságú oldalakat (nyitóoldal, landing page-ek, szolgáltatás oldalak, stb.) SEO szempontból. Ennek eredményeként weboldalad jobb helyezést fog elérni a Google kereséseknél. Amennyiben igényeled, megtanítjuk neked vagy munkatársadnak, hogy mit kell tenni a SEO értékek beállításához.

Megvizsgáljuk az alkalmazás performanciáját és elvégezzük a szükséges módosításokat, hogy weboldalad megfelelő teljesítménymutatók mellett fusson.


7. GO LIVE

Kitűzzük weboldalad indulásának dátumát, felkészülünk az élesítésre, és amikor eljön az idő, munkatársaink teljes figyelmét egy pontra koncentrálva élesbe állunk a weblapoddal.

Ha a weboldaladnál az alábbiakhoz hasonló értékeket látod (SEO checker tool eredménye), akkor az azt jelenti, hogy elkészültünk:

Weboldal készítés - Bluebird

Weboldal készítés során használt ellenőrző eszközök

Online eszközök, melyeket arra használunk, hogy monitorozzuk weboldalad SEO- és teljesítmény mutatóit:

Weblap fejlesztés - Google PageSpeed Insights
Weblap fejlesztés - Seobility tool
Weboldal készítése - SERanking tool

Ajánlatkérés - egyedi weblap fejlesztés | weboldal készítés

0 of 5000

Elérhetőségeink:

Bluebird International Zrt.

1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.
Telefon: +36 1 266 24 20
Fax: + 36 1 336 02 18
Info: [email protected]

Sales: [email protected]

Bluebird