Weboldal készítés és fejlesztés

Minőségi és egyedi weboldal készítése a Bluebird-nél

Hiszünk benne, hogy a weboldal készítése nem önmagáért való, hanem célod van vele. Mondd el ezt a célt weboldal fejlesztés alatt és fejlesztés után olyan terméket kapsz, amely ügyfeleket és forgalmat hoz számodra és széles körben ismertté teszi terméked, szolgáltatásod, portfóliódat!

Weboldal Tervezési folyamat a Bluebirdnél

IT Services - Szoftverfejlesztés

Ajánlatkérés


Mit ad a Bluebird, ha weboldal készítés az igényed?

Egyedi és letisztult arculat

Nálunk olyan egyedi formában zajlik a weboldalad készítése, ami után egy egyszerű és letisztult arculattal rendelkező végterméket adunk ki számodra.

Reszponzív megjelenés

Könnyű olvashatóság és egyszerű megjelenés desktopon, iPad-en és mobiltelefonon egyszerre. Weboldalaink rugalmasan méretezhetők.

SEO és performancia

Tudjuk, hogyan szerezhetsz organikus forgalmat és úgy készítjük el weboldaladat, hogy téged találjanak meg. Te legyél az első találatok között!

Tartalomkezelő rendszer

Olyan weboldalad lesz, melynek tartalmát magad is tudod szerkeszteni. Megmutatjuk azt is, hogy hogyan, sőt, tartunk neked képzést is, ha szeretnéd.

Rendszerek integrálása

Weblapodat csatlakoztatjuk belső vállalatirányítási rendszeredhez vagy bármely más külső rendszerhez, amelyikhez szeretnéd, és amire lehetőség van.

Fejlesztés, üzemeltetés, support

A weboldal éles indítását követően folyamatos támogatást biztosítunk számodra, amely kiterjed az üzemeltetésre és hibaelhárításra is.


Réfi Balázs - Bluebird - Weboldal készítés

"Azokat a weboldalakat tartjuk a legjobbaknak, amelyek nem csak szépek és letisztultak, de képesek arra is, hogy sok látogatót, jelentős forgalmat hozzanak a weblapodra. Mi ilyen weblapok készítésében vagyunk a legjobbak.

Rengeteg weboldalt végig elemeztünk és pontosan tudjuk, melyik az, ami csak kirakatnak jó és melyik az, ami ügyfélszerzéshez készült. Kirakatot bárki tud csinálni. Olcsón, könnyen és gyorsan. Viszont olyan weboldalt készíteni, ami ügyfeleket hoz, már csak nagyon kevesen tudnak. Mi képesek vagyunk rá!"

Réfi Balázs, Bluebird CEO


Alkalmazott technológiák a weboldal készítése során

A világ weblapjainak 43%-a WordPressben készült. Úgy gondoljuk, hogy egyrészt a WordPress manapság megkerülhetetlen, másrészt az igények nagyon magas százalékában tökéletes megoldást nyújt a weboldalak fejlesztéséhez.

Mi a Bluebirdnél az alábbi technológiákat, programozási nyelveket használjuk weboldal készítése során:

Weblal fejlesztés - WordPress
Weboldal készítés - Thrive Themes
Weblap fejlesztés - Thrive Architect
Weblap készítés - SEO - Yoast SEO
Weboldal készítés - HTML CSS JS
Weblap fejlesztés - PHP programozási nyelv
Weboldal készítés - Bluebird - Laravel
Weblapfejlesztés - Bluebird - Bootstrap

A weblap készítés számunkra nem csak műszaki feladat!

A weboldalad funkciója az online térben hasonló, mint üzletedé az offline térben, azaz a való világban. Egy üzlet esetében fontos, hogy helyileg hol van, hogy néz ki. Mennyire könnyen lehet megközelíteni, milyen érzés belépni, milyen hangulata van, mit tudsz venni benne? Ha pedig belépsz, fontos, hogy átlátod-e, hogy mi hol van. Ha minden passzol, létrejöhet az üzlet, ha nem, akkor nem.

Weboldal készítés feladatok - Bluebird

Ugyanígy egy weboldalnál is fontos, hogy:

 • Helyileg hol van: azaz a domain .hu, .com vagy esetleg más.
 • Hogy néz ki: milyen a design, milyen a weboldalak felépítése?
 • Mennyire könnyen lehet megközelíteni: mekkora az organikus / direkt / fizetett forgalom?
 • Milyen érzés belépni: megint a design. 
 • Milyen hangulata van: már megint a design.
 • Mit hol érsz el benne: oldalstruktúra.
 • Milyen tartalommal találkozol: content.

Egy egyedi weboldal készítése az amit a Bluebird-re bízhatsz!


Weboldal készítés árak Magyarországon 2022-ben

Weboldal készítés egyszeri költsége

Az átlagos weblapok ára 200.000 HUF és 5.000.000 HUF közé esik. Ez tartalmazza a weblap készítés, designtervezés, fejlesztés, tesztelés és élesbe állás költségét is. De nézzük meg milyen típusokat tudunk megkülönböztetni és melyiknél melyek a legnagyobb kihívások!

1. Kisvállalati weblap: legnagyobb nehézség általában az, hogy nincs kiforrott tartalom, ezért a honlap is kicsi tartalommal valósítható meg. A weblap készítés kapcsán számtalan olyan kérdés előjöhet, melyek magát a vállalkozást vihetik előre (pl. vállalkozás konkrét céljainak definiálása, USP - "unique selling point"-ok azonosítása, versenytársak azonosítása, vevők szegmentálása, stb.). Honlap készítés költsége: 200.000 HUF - 1.500.000 HUF. (Mi a Bluebird-nél kisvállalati weblapot csak 800.000 HUF rendelési összeg fölött vállalunk.)

2. Vállalati weblap/webalkalmazás: általában a vállalat rendelkezik valamilyen weblappal és az új weblap készítés kapcsán az az igény fogalmazódik meg a megrendelőben, hogy a meglévőnél igényesebb, korszerűbb, dizájnosabb online megjelenése legyen a cégnek. Emellett egyre több vállalat ismeri fel az online direkt, organikus és fizetett forgalom fontosságát. Az ilyen vállalati weblapok készítése többnyire teljesen vagy félig szilárd alapokról indul (üzleti elképzelések tiszták, mondanivaló megfogalmazásra került, célok világosak) és tartalom szempontjából is rendelkezik a vállalkozás sok-sok hasznos és jól rankelő tartalommal. Céges weboldal készítés költsége: 900.000 HUF - 5.000.000 HUF.

Weboldal készítés ára - Bluebird

3. Speciális vállalati weblap/webalkalmazás: általában valamilyen minőségi vagy mennyiségi tényező kiugró az adott vállalat esetében. Például magas napi látogatószám (pl. portálok, híroldalak) esetén kiemelt figyelmet kaphat a terheléselosztás, a weblap válaszidejének optimalizálása, speciális és sok fejlesztési időt igénylő funkcionalitás, de jó példa lehet speciális vállalati weblapra a 10.000 oldalt meghaladó (content) terjedelem is. A profi weboldal készítés ára ez esetben is a konkrét követelmények alapján történik, intervallumában pedig: 2.000.000 HUF - 25.000.000 HUF.

Minőségi honlap készítés - Bluebird

Google PageSpeed Insights: https://bluebird.hu/ oldal értéke

Minőségi munkát végzünk, minőségi terméket adunk

Az ár meghatározása pontos műszaki ajánlatadás keretében történik.

Ajánlatkérésedet követően online megbeszélés keretében egyeztetjük igényeidet, főbb elvárásaidat. Ezeknek megfelelően elkészítjük műszaki ajánlatunkat. Amennyiben weblap készítés az ajánlatkérés tárgya, akkor arra adunk ajánlatot. Amennyiben SEO és tartalomstratégiára is szükséged van, akkor azt is beletesszük az ajánlatunkba. Sőt! Ha egy komplett designt vagy akár csak a logódat velünk szeretnéd elkészíttetni, azt is megcsináljuk weblapodhoz.

Megmutatjuk, hol állsz a konkurenciához képest online megjelenésben. Azt is elmondjuk, hogy milyen feladatokat kell ellátni annak érdekében, hogy megelőzhesd versenytársaidat. Valódi sales lead termelő weboldalt készítünk számodra, ha arra van szükséged. A mienk is ilyen. De ha termékértékesítésre szeretnéd használni, netán brand építésre, abban is tudunk segíteni neked!


Weboldal készítés lépései

A weboldal fejlesztési lépések üzleti oldalról segítenek annak átgondolásában, hogy valójában milyen legyen a weblapod, kiknek szól, milyen stílusban. Kialakításra kerül a tartalom stratégia és megválaszolásra számtalan kérdés, köztük az is, hogy "honnan lesz forgalom a weblapomon?"

A weboldal készítés szakaszát megelőző tervezési feladatok az alábbiak:

 • Célok meghatározása.
 • Célközönség meghatározása.
 • Versenytárslemezés.
 • Kulcsszókutatás.
 • Tartalomstratégia.
 • Oldalstruktúra tervezése.
 • Arculattervezés.
 • Oldalsablonok tervezése.
 • Külső kapcsolatok tervezése.
 • Egyéb tervezési feladatok.
Weboldal tervezés lépései - Bluebird

A weboldal fejlesztés feladatait részletesen bemutatjuk blogcikkünkben, melyet itt érsz el: WEBOLDAL TERVEZÉS LÉPÉSEI.


WordPress weboldal készítés lépései

A weblap készítés egyszerű lépésekből áll, melyek ismeretének birtokában jó minőségű honlap készíthető. Nagyon fontos a tervezéskor megfogalmazott szempontok szem előtt tartása és olyan megoldások alkalmazása, melyek segítségével elérhető a kezdeti célkitűzés.

A weboldal fejlesztés végső megmérettetésének helye a Google kereső. Mi tudjuk, hogy ebben a megmérettetésben hogyan lehet győztes helyet szerezni. 

Az elvégzendő feladatok az alábbiak:

 • Weblap típusának meghatározása.
 • Domain- és tárhely előfizetések kezelése.
 • Sablon (theme) kiválasztása.
 • Arculat kialakítása.
 • Oldal sablonok kialakítása.
 • Fejléc, lábléc, menürendszer kialakítása.
 • Szöveges, képi és videós tartalmak elkészítése.
 • Statikus tartalom feltöltése.
 • Külső rendszerkapcsolatok kialakítása.
 • Tesztelés.
 • Go LIVE!
Weboldal készítés - Bluebird

A weboldal készítés feladatait részletesen bemutatjuk itt: WEBOLDAL KÉSZÍTÉS LÉPÉSEI.


Gyakori kérdések honlap készítéssel kapcsolatban

Mennyibe kerül egy honlap fenntartása?

Weboldalad éves fenntartási költségei az alábbi tételekből tevődnek össze:

1. Domain éves díja: néhány ezer forintos tétel évente, attól függően, hogy .hu, .com, .io vagy .net domaint használsz (persze vannak másfajta domainek is). Tipikusan éves díj 1.000 - 6.000 HUF között.

2. Tárhely szolgáltatás díja: éves költsége lehet alacsony is (pl. magyar szolgáltatónál 3.000 HUF - 12.000 HUF évente), de komolyabb teljesítmény elvárások esetén jóval magasabb is lehet. Külföldi komolyabb szolgáltatók esetén havi 20 USD és akár több száz USD is lehet a költsége. 

3. Licence díjak: licence díjak alatt azokat az előfizetéseket értjük, melyekre a weboldal fejlesztése vagy üzemelése kapcsán szükséged lehet. Ilyen licence lehet pl. egy jó beépülő SEO támogató szoftver vagy egy komolyabb WordPress theme. 

A fenti tételeken kívül a weblap fenntartási költségei tartalmazhatnak SLA alapján történő üzemeltetési díjat is, azonban az átlagos céges weboldalak esetén erre többnyire nincs szükség.

Weboldal készítés ingyen: létezik?

Minőségi weboldalt nem lehet ingyenesen készíttetni, hacsak nem értesz hozzá és meg tudod csinálni saját magad számára. Ehhez értened kell a WordPress-hez, ismerned kell a SEO minden csínját-bínját és tudnod kell programozni mondjuk PHP-ban. Ha ez mind rendelkezésre áll, akkor elvileg lehet weboldalt készíteni ingyen. Persze, ekkor is beleszámíthatod a költségekbe az időráfordítások költségét.

Ha minőségi honlapot akarsz, például olyat, ami folyamatosan ügyfeleket hoz céged számára, akkor az alapos tervezést (üzleti, content, funkcionális, stb.) igényel, amit ingyen nyilván senki sem fog elkészíteni számodra. Itt is igaz a mondás: olcsó húsnak híg a leve. Azaz: ha valódi eredményeket akarsz, akkor ahhoz olyan webfejlesztő csapattal érdemes dolgoznod, akik azt meg is tudják valósítani.

Mi az a WordPress és miért jó?

A WordPress egy rendkívül elterjedt tartalomkezelő rendszer (CMS) és keretrendszer. A világ weblapjainak kétharmada WordPress alapú, legalábbis azoknak a honlapoknak, melyek tartalmaznak CMS rendszert. Olvas el erről készített blogposztunkat, mely arra a kérdésre ad választ, hogy Mi a WordPress és mire használható!

Mik azok a bővítmények és mi szükség rájuk?

A WordPresshez ingyenes és fizetős bővítmények hozzátehetők, ezáltal bővíthető weblapod funkcionalitása. Természetesen hozzáfejleszteni is lehet a weblapodhoz (pl. PHP-ban), így tetszőleges funkcionalitás megvalósítható. Szintén választható tetszőleges sablon is, ezek szinte korlátlanul állnak rendelkezésedre. A választás során viszont némi óvatosságra intünk.


Elérhetőségeink:

Bluebird International Zrt.

1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.
Telefon: +36 1 266 24 20
Fax: + 36 1 336 02 18
Info: [email protected]

Sales: [email protected]

Bluebird