Weboldal készítés

Minőségi egyedi honlap készítés a Bluebirdnél

Világszinten több, mint 1.88 milliárd weblap létezik. Ezeknek a weblapoknak az elenyésző hányada képes arra, hogy látogatót hozzon tulajdonosa számára és ezáltal bevételt termeljen vagy ismertséget adjon. Hiszünk benne, hogy a weboldal készítés nem önmagáért való, hanem célod van vele. Mondd el ezt a célt és a honlap készítés során olyan weboldalt kapsz, amely ügyfeleket és forgalmat hoz számodra, vagy ismertté teszi terméked, szolgáltatásod, portfóliódat!

Weboldal készítés - Bluebird

Szoftverfejlesztés

Ajánlatkérés


Egyedi és letisztult arculat

Olyan egyedi weboldalt készítünk számodra, ami egyszerű és letisztult arculattal rendelkezik. Nézd meg a legnagyobb weboldalakat! Ők is ilyenek.

Reszponzív megjelenés

Könnyű olvashatóság és egyszerű megjelenés desktopon, iPad-en és mobiltelefonon egyszerre. Weboldalaink rugalmasan méretezhetők.

SEO és performancia

Tudjuk, hogyan szerezhetsz organikus forgalmat és úgy készítjük el weboldaladat, hogy téged találjanak meg. Te legyél az első találatok között!

Tartalomkezelő rendszer

Olyan weboldalad lesz, melynek tartalmát magad is tudod szerkeszteni. Megmutatjuk azt is, hogy hogyan, sőt, tartunk neked képzést is, ha szeretnéd.

Rendszerek integrálása

Weblapodat csatlakoztatjuk belső vállalatirányítási rendszeredhez vagy bármely más külső rendszerhez, amelyikhez szeretnéd, és amire lehetőség van.

Fejlesztés, üzemeltetés, support

A weboldal éles indítását követően folyamatos támogatást biztosítunk számodra, amely kiterjed az üzemeltetésre és hibaelhárításra is.


Réfi Balázs - Bluebird - Weboldal készítés

"Azokat a weboldalakat tartjuk a legjobbaknak, amelyek nem csak szépek és letisztultak, de képesek arra is, hogy sok látogatót, jelentős forgalmat hozzanak a weblapodra. Mi ilyen weblapok készítésében vagyunk a legjobbak.

Rengeteg weboldalt végigelemeztünk és pontosan tudjuk, melyik az, ami csak kirakatnak jó és melyik az, ami ügyfélszerzéshez készült. Kirakatot bárki tud csinálni. Olcsón, könnyen és gyorsan. Viszont olyan weboldalt készíteni, ami ügyfeleket hoz, már csak nagyon kevesen tudnak. Mi képesek vagyunk rá!"

Réfi Balázs, Bluebird CEO

Weboldal készítés - organikus forgalom növekedése - Bluebird

Alkalmazott technológiák

A világ weblapjainak 43%-a WordPressben készült. Úgy gondoljuk, hogy egyrészt a WordPress manapság megkerülhetetlen, másrészt az igények nagyon magas százalékában tökéletes megoldást nyújt a weboldalak fejlesztéséhez.

Mi a Bluebirdnél az alábbi technológiákat, programozási nyelveket használjuk weboldal készítéséhez:

Weblal fejlesztés - WordPress
Weboldal készítés - Thrive Themes
Weblap fejlesztés - Thrive Architect
Weblap készítés - SEO - Yoast SEO
Weboldal készítés - HTML CSS JS
Weblap fejlesztés - PHP programozási nyelv
Weboldal készítés - Bluebird - Laravel
Weblapfejlesztés - Bluebird - Bootstrap

A weblap készítés számunkra nem csak műszaki feladat!

A weboldalad funkciója az online térben hasonló, mint üzletedé az offline térben, azaz a való világban. Egy üzlet esetében fontos, hogy helyileg hol van, hogy néz ki. Mennyire könnyen lehet megközelíteni, milyen érzés belépni, milyen hangulata van, mit tudsz venni benne? Ha pedig belépsz, fontos, hogy átlátod-e, hogy mi hol van. Ha minden passzol, létrejöhet az üzlet, ha nem, akkor nem.

Weboldal készítés feladatok - Bluebird

Ugyanígy egy weboldalnál is fontos, hogy:

 • Helyileg hol van: azaz a domain .hu, .com vagy esetleg más.
 • Hogy néz ki: milyen a design, milyen a weboldalak felépítése?
 • Mennyire könnyen lehet megközelíteni: mekkora az organikus / direkt / fizetett forgalom?
 • Milyen érzés belépni: megint a design. 
 • Milyen hangulata van: már megint a design.
 • Mit hol érsz el benne: oldalstruktúra.
 • Milyen tartalommal találkozol: content.

Céges honlapod elkészítését bízd a Bluebird-re!


Weboldal készítés ára

Minőségi munkát végzünk, minőségi terméket adunk.

Az ár meghatározása pontos műszaki ajánlatadás keretében történik.

Ajánlatkérésedet követően online megbeszélés keretében egyeztetjük igényeidet, főbb elvárásaidat. Ezeknek megfelelően elkészítjük műszaki ajánlatunkat. Amennyiben weblap készítés az ajánlatkérés tárgya, akkor arra adunk ajánlatot. Amennyiben SEO és tartalomstratégiára is szükséged van, akkor azt is beletesszük az ajánlatunkba. Sőt! Ha egy komplett designt vagy akár csak a logódat velünk szeretnéd elkészíttetni, azt is megcsináljuk weblapodhoz.

Megmutatjuk, hol állsz a konkurenciához képest online megjelenésben. Azt is elmondjuk, hogy milyen feladatokat kell ellátni annak érdekében, hogy megelőzhesd versenytársaidat. Valódi sales lead termelő weboldalt készítünk számodra, ha arra van szükséged. A mienk is ilyen. De ha termékértékesítésre szeretnéd használni, netán brandépítésre, abban is tudunk segíteni neked!

Az átlagos weblapok ára 200.000 HUF és 5.000.000 HUF közé esik. Ez tartalmazza a tervezés, designtervezés, fejlesztés, tesztelés és élesbe állás költségét is. De nézzük meg milyen típusokat tudunk megkülönböztetni és melyiknél melyek a legnagyobb kihívások!

1. Kisvállalati weblap: legnagyobb nehézség általában az, hogy nincs kiforrott tartalom, ezért a honlap is kicsi tartalommal valósítható meg. A weblap tervezése kapcsán számtalan olyan kérdés előjöhet, melyek magát a vállalkozást vihetik előre (pl. vállalkozás konkrét céljainak definiálása, USP - unique selling point-ok azonosítása, versenytársak azonosítása, vevők szegmentálása, stb.). Honlap készítés költsége: 200.000 HUF - 1.500.000 HUF. (Mi a Bluebirdnél kisvállalati weblapot csak 800.000 HUF rendelési összeg fölött vállalunk.)

2. Vállalati weblap/webalkalmazás: általában a vállalat rendelkezik valamilyen weblappal és az új weblap készítés kapcsán az az igény fogalmazódik meg a megrendelőben, hogy a meglévőnél igényesebb, korszerűbb, dizájnosabb online megjelenése legyen a cégnek. Emellett egyre több vállalat ismeri fel az online direkt, organikus és fizetett forgalom fontosságát. Az ilyen vállalati weboldalak tervezése többnyire teljesen vagy félig szilárd alapokról indul (üzleti elképzelések tiszták, mondanivaló megfogalmazásra került, célok világosak) és tartalom szempontjából is rendelkezik a vállalkozás sok-sok hasznos és jól rankelő tartalommal. Céges weboldal készítés költsége: 900.000 HUF - 5.000.000 HUF.

3. Speciális vállalati weblap/webalkalmazás: általában valamilyen minőségi vagy mennyiségi tényező kiugró az adott vállalat esetében. Például magas napi látogatószám (pl. portálok, híroldalak) esetén kiemelt figyelmet kaphat a terheléselosztás, a weblap válaszidejének optimalizálása, speciális és sok fejlesztési időt igénylő funkcionalitás, de jó példa lehet speciális vállalati weblapra a 10.000 oldalt meghaladó (content) terjedelem is. A profi weboldal készítés ára ez esetben is a konkrét követelmények alapján történik, intervallumában pedig: 2.000.000 HUF - 25.000.000 HUF.


Weboldal tervezés lépései

A weboldal tervezési lépések üzleti oldalról segítenek annak átgondolásában, hogy valójában milyen legyen a weblapod, kiknek szól, milyen stílusban. Kialakításra kerül a tartalom stratégia és megválaszolásra számtalan kérdés, köztük az is, hogy "honnan lesz forgalom a weblapomon?"

A weboldal készítés szakaszát megelőző tervezési feladatok az alábbiak:

 • Célok meghatározása.
 • Célközönség meghatározása.
 • Versenytárslemezés.
 • Kulcsszókutatás.
 • Tartalomstratégia.
 • Oldalstruktúra tervezése.
 • Arculattervezés.
 • Oldalsablonok tervezése.
 • Külső kapcsolatok tervezése.
 • Egyéb tervezési feladatok.
Weboldal tervezés lépései - Bluebird

A weboldal tervezés feladatait részletesen bemutatjuk blogcikkünkben, melyet itt érsz el: WEBOLDAL TERVEZÉS LÉPÉSEI.


WordPress weboldal készítés lépései

A weblap készítés egyszerű lépésekből áll, melyek ismeretének birtokában jó minőségű honlap készíthető. Nagyon fontos a tervezéskor megfogalmazott szempontok szem előtt tartása és olyan megoldások alkalmazása, melyek segítségével elérhető a kezdeti célkitűzés.

A weoldal fejlesztés végső megmérettetésének helye a Google kereső. Mi tudjuk, hogy ebben a megmérettetésben hogyan lehet győztes helyet szerezni. 

Az elvégzendő feladatok az alábbiak:

 • Honlap típusának meghatározása.
 • Domain- és tárhely előfizetések kezelése.
 • Sablon (theme) kiválasztása.
 • Arculat kialakítása.
 • Oldal sablonok kialakítása.
 • Fejléc, lábléc, menürendszer kialakítása.
 • Szöveges, képi és videós tartalmak elkészítése.
 • Statikus tartalom feltöltése.
 • Külső rendszerkapcsolatok kialakítása.
 • Tesztelés.
 • Go LIVE!

A weboldal készítés feladatait részletesen bemutatjuk itt: WEBOLDAL KÉSZÍTÉS LÉPÉSEI.


Gyakori kérdések

Mennyibe kerül egy honlap fenntartása?

Weboldalad éves fenntartási költségei az alábbi tételekből tevődnek össze:

1. Domain éves díja: néhány ezer forintos tétel évente, attól függően, hogy .hu, .com, .io vagy .net domaint használsz (persze vannak másfajta domainek is). Tipikusan éves díj 1.000 - 6.000 HUF között.

2. Tárhely szolgáltatás díja: éves költsége lehet alacsony is (pl. magyar szolgáltatónál 3.000 HUF - 12.000 HUF évente), de komolyabb teljesítmény elvárások esetén jóval magasabb is lehet. Külföldi komolyabb szolgáltatók esetén havi 20 USD és akár több száz USD is lehet a költsége. 

3. Licence díjak: licence díjak alatt azokat az előfizetéseket értjük, melyekre a weblapod üzemelése vagy fejlesztése kapcsán szükséged lehet. Ilyen licence lehet pl. egy jó beépülő SEO támogató szoftver vagy egy komolyabb WordPress theme. 

A fenti tételeken kívül a weblap fenntartási költségei tartalmazhatnak SLA alapján történő üzemeltetési díjat is, azonban az átlagos céges weboldalak esetén erre többnyire nincs szükség.

Érdemes-e olcsó weboldalt készíttetni?

Persze, amennyiben arra van szükséged, hogy legyen weboldalad, aminek a címét rá tudod írni a email aláírásodra.

Ha ennél többet akarsz, például olyan weboldalt készíttetni, ami folyamatosan ügyfeleket hoz céged számára, akkor az alapos tervezést (üzleti, content, funkcionális, stb.) igényel, amit ingyen nyilván senki sem fog elkészíteni számodra. Itt is igaz a mondás: olcsó húsnak híg a leve. Azaz: ha valódi eredményeket akarsz, akkor ahhoz olyan webfejlesztő csapattal érdemes dolgoznod, akik azt meg is tudják valósítani.


Elérhetőségeink:

Bluebird International Zrt.

1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.
Telefon: +36 1 266 24 20
Fax: + 36 1 336 02 18
Info: [email protected]

Sales: [email protected]

Bluebird