Fejvadászat

Építsd tech csapatod IT fejvadászat szolgáltatás segítségével!

Mivel foglalkozunk?

IT területre szakosodott fejvadász cég vagyunk. Megrendeléseink 98%-a informatikai pozíció.

Ha munkavállalót keresel csapatodba, akkor nálunk jó helyen jársz! Szakértelmünk és elégedett ügyfeleink jelentik a garanciát arra, hogy megtaláljuk számodra a keresett IT szakembert! 

A magyarországi fejvadász cégek vagyis headhunter tevékenységet végző vállalatok között legyünk az első választásod és akkor nem lesz szükséged másodikra.

IT Services - ISO 9001 - Bluebird

IT fejvadászat tevékenységünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Ajánlatkérés

HA IT FEJVADÁSZ CÉGRE VAN SZÜKSÉGED


Megrendelőink miért minket választanak, mint fejvadász cég?

IT fejvadász cég - Bluebird
 • Mi a fejvadászat specialistái vagyunk és szinte kizárólag ezen az tech területen végzünk headhunter tevékenységet.
 • Közel 40.000 IT szakembert érünk el Magyarországon.
 • Rendkívül képzett tanácsadókkal dolgozunk. A fejvadászat az informatika terület alapos és naprakész tudását követel meg tőlünk. Képzéseink keretében recruitereink és sourcereink új technológiákat, módszertanokat, munkaköröket ismernek meg projektjeinken dolgozó fejlesztőinktől, szakembereinktől.
 • Nekünk fontos, hogy gyorsan megtaláljuk a megfelelő szakembert, teszünk is érte! Törekszünk rá, hogy a fejvadászat a lehető leggyorsabb legyen.
 • Az eddigi közel 200 partnerünknél több, mint 1.800 IT szakember elhelyezésével már bizonyítottuk rátermettségünket.
 • Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező headhunter cég vagyunk.
DesignRush Top akkreditált fejlesztői cég kitüntetés
Clutch Top B2B kitüntetés
Manifest kitüntetés kíváló web fejlesztési szolgáltatásért

Szerződéses feltételek

 • Kétféle konstrukcióban dolgozunk: sikerdíjas vagy megbízási díjas.
 • Sikerdíjas fejvadászat esetén díjfizetési kötelezettség kizárólag akkor keletkezik, amikor az általunk pályáztatott szakember munkába áll.
 • Megbízási díjas szerződésünk osztott díjfizetést tartalmaz, ami összességében viszont alacsonyabb fejvadász díjat jelent, mint a sikerdíjas szerződés szerinti sikerdíj.
 • Elhelyezéseinkre 3 hónap garanciát vállalunk.

Tipikus kereséseink a fejvadászat során

Fejvadászat - Bluebird - IT toborzás

IT fejvadászat lépésről-lépésre

1. Kapcsolatfelvétel, szerződéskötés

2. Pozíció egyeztetése

3. Visszajelzés a pozícióról és a reális bérszintről

4. Fejvadászat, keresés

5. Bluebird oldali interjú

6. Jellemzés elkészítése, CV továbbítása

7. Ügyfél oldali interjúk szervezése

8. Ajánlatadási szakasz

9. Jelölt munkakezdés


Ők minket választottak, amikor IT fejvadászatra volt szükségük

Eddig közel 200 cég választott minket! Olyan IT fejvadász cég vagyunk, akik nem csak szerződni képesek, hanem teljesíteni is. Még olyan környezetben is, amikor kevés releváns IT szakember érhető el. De olyan helyzetekben is, mint amilyen a 2020-as pandémiás időszak volt. Számíthatsz ránk, ha tényleg fontos számodra, hogy a megfelelő IT szakemberek rendelkezésre álljanak!

A fejvadászat a szívügyünk!


Munkaerő-közvetítés referencia - Scientific Games

„Profi cég, profi stábbal; az igényekhez leginkább illeszkedő jelöltek felkutatása; magas színvonalú kapcsolattartás; jelölt-és ügyfélélmény biztosítás.”

Scientific Games Kft. Csákány Anita, HR manager


Munkaerő-közvetítés referencia - Uniqa

„Kiváló a kapcsolattartás, gyors a reakcióidő. Nem sablonos kiválasztás mentén dolgoznak, látnak fantáziát az emberben, ezáltal szélesebb merítést biztosítanak a hiring manager számára.”

Az UNIQA Biztosító Zrt. HR csapata


Munkaerő-közvetítés referencia - ATOS

“Nagyon meg vagyok elégedve a Bluebird által nyújtott szolgáltatásokkal. Amennyiben erőforrásigény merül fel a részünkről, első helyen állnak, akiknek ezt jelezzük, és a segítségüket kérjük. Minden kérésünkre hamar reagálnak, pontosan dolgoznak, és személyre szabott ajánlatokkal segítik a munkánkat. Úgy gondolom, hogy mára már egy baráti kapcsolat is kialakult köztünk, ami még könnyebbé teszi a köztünk lévő kommunikációt és közös munkát.”

Atos Magyarország Kft. Seres Rita, IT recruiter


IT munkaerő-közvetítés - Bluebird

Gyakori kérdések

Milyen pozíciók betöltésében tud segíteni a Bluebird?

 • 1. Vezető (IT vezető, projektvezető, scrum master, test manager, fejlesztési vezető, üzemeltetési vezető)
 • 2. Architekt
 • 3. Szakértő és tanácsadó (üzleti elemző, rendszerszervező, product owner, adatbázis szakértő, IT biztonság szakértő, SAP tanácsadó)
 • 4. Fejlesztő (.NET/C#, ABAP, adattárház, BI, big data, C/C++, full stack, Java, JavaScript, Machine learning, mobil, PHP, Python, Data scientist, egyéb fejlesztők)
 • 5. DevOps
 • 6. Tesztelő (manuális, automatizált)
 • 7. Üzemeltető (adatbázis üzemeltető, alkalmazásüzemeltető, IT security adminisztrátor, rendszermérnök, rendszerüzemeltető)
 • 8. Support és Helpdesk
 • 9. Egyéb IT pozíciók

Mik a fejvadász cégek árai IT területen?

Recruiter cégként a szolgáltatásunk jelöltek számára természetesen ingyenes. Ügyfeleink számára sikerdíjas konstrukciót és megbízási díjas konstrukciót ajánlunk. Sikerdíjas konstrukció esetén csak akkor keletkezik fizetési kötelezettség, amennyiben az ügyfelünk által kiválasztott IT szakember munkába áll. Ha ez nem történik meg, akkor a Bluebird semmilyen költséget nem érvényesíthet és nem is kér. Megbízási díjas konstrukció esetén a díjfizetés három részletben történik. A konkrét árazásról és konstrukcióról kérj tájékoztatást az oldal tetején lévő ajánlatkérő formon vagy ajánlatkérő oldalunkon.

Mi az az IT Recruitment?

IT recruitment jelentése: fejvadászat vagy toborzás tech területen. Csapatunk, a Bluebird, fejvadász specialista hosszú évek óta.

Gyakran használt fogalmak a munkaerő-közvetítés, toborzás vagy az executive search. Ezek manapság praktikusan mind-mind ugyanazt jelentik: toborzás IT területen. (Korábban élesen szétvált a fejvadászat avagy headhunter tevékenység, de az elmúlt években szinten minden informatikai pozíció betöltéséhez fejvadász módszereket is kell alkalmazni. Éppen ezért a fenti fogalmak összemosódtak és rokonértelmű szóként használjuk őket a mindennapokban.)

Milyen gyorsan számíthatok jelöltekre?

Egy standard pozícióra átlagosan 5-7 munkanapon belül tudunk általunk interjúzott, szakmailag releváns jelölteket állítani. Toborzó csapatunk közel 40.000 fős IT szakember pool-ból dolgozik, havonta több száz pályáztatást indít, folyamatosan közel 100 általunk pályáztatást végzünk el. Több száz interjúzott, új álláslehetőségre nyitott IT szakemberrel állunk kapcsolatban. Egyes pozícióknál akár 2-3 napon belül tudunk jelölteket állítani.

Mikor kell fizetnem a fejvadászat szolgáltatásért?

Toborzás szolgáltatásunk sikerdíj alapú. Csak akkor kell fizetned, ha a kiválasztott IT szakember munkába áll.

Munkavállalók részére fejvadászat szolgáltatásunk természetesen ingyenes.

Elérhetőségeink:

Bluebird International Zrt.

1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.
Telefon: +36 1 266 24 20
Fax: + 36 1 336 02 18
Info: [email protected]

Sales: [email protected]

Bluebird