Ajánlatkérés

Dolgozzunk együtt!

Mi azért vagyunk, hogy számodra mindig rendelkezésre álljanak a megfelelő IT szakemberek. Akár munkavállalókat keresel belső állományba, akár IT szakértőket/freelancereket napidíjon, ránk számíthatsz! Ajánlatkérésedet követően a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.


Ajánlatkérés

0 of 5000

Küldd el ajánlatkérésedet az ajánlatkérő formon vagy keresd munkatársunkat az alábbi elérhetőségeken!

DesignRush Top akkreditált fejlesztői cég kitüntetés
Clutch Top B2B kitüntetés
Manifest kitüntetés kíváló web fejlesztési szolgáltatásért
Top Custom Software Development Company kitüntetés a Bluebird részére

Amint tudjuk, felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos igényt (belső állományba keresel IT szakembert / napidíjon van szükséged ránk / scope alapján szeretnéd, hogy elkészítsük alkalmazásodat). 

Bluebird ajánlatkérés

Csabay Ádám - Head of Sales

Email: adam.csabay@bluebird.hu


IT Recruitment esetén

Egyeztetni fogjuk veled, hogy milyen IT pozíciók betöltésével szeretnél megbízni minket, hány pozícióról van szó, milyen speciális elvárásaid vannak. Ezt követően elkezdjük egyeztetni a szerződés tartalmi elemeit, mindezt pedig gyorsan, hiszen azt szeretnénk, hogy minél hamarabb megtaláljuk számodra a megfelelő IT szakembereket. IT munkaerő-közvetítésben az élen járunk!

Amint a szerződésben megállapodtunk, kezdődik a pozíció egyeztetése, ezt követően pedig a keresés és a jelöltállítás.

IT Contracting esetén

IT Contracting esetén egyeztetjük veled a szerződéses feltételeket és azt, hogy a projekteden milyen szakértelem hiányzik. Rövid beszélgetés során felmérjük a projektfeladatokat, elvárt technológiai-, programozási- és egyéb ismereteket, majd azonnal elkezdjük a megfelelő szakember felkutatását.

Néhány napon belül delegált IT szakértőnket bemutatjuk számodra.

IT Solutions esetén

Fix díjas projektfelkérés vagy ajánlatkérés esetén egyeztetjük veled a projekt műszaki tartalmát, a megvalósítással szemben támasztott követelményeket és a projekt elvárt határidejét. A műszaki egyeztetés során azonosítunk minden olyan igényt, aminek a szoftvertermék leszállításával meg kell felelnünk, illetve minden ezen túli igényt (pl. oktatás, üzemeltetés, stb.). A műszaki tartalom egyeztetését követően kereskedelmi ajánlatot készítünk számodra.

Amint a műszaki- és kereskedelmi kérdésekben megállapodtunk, kezdődik a fejlesztés.

Success message!
Warning message!
Error message!