Partnerprogram

Ha megbízható tanácsadóként vagy más szerepkörben dolgozol, akkor az általad közvetlen módon nyújtott szolgáltatásokon kívül egyéb szoftvertervezési-, szoftverfejlesztési- és tesztelési szolgáltatásokra is szüksége lehet ügyfeleidnek. Tisztában vagyunk vele, hogy a teljes IT szegmenst nem lehet egy személyben vagy kis cégként lefedni. Amennyiben nincs kompetenciád az ügyfeled összes igényei vonatkozásában, keress minket, dolgozzunk együtt partnerprogramunk keretein belül!

Mindkettőnk közös érdeke, hogy ügyfeled számára rendelkezésre álljanak a megfelelő IT szakemberek, illetve az is, hogy a szoftverfejlesztési feladatok elvégzése magas minőségi szinten történjen. Mindössze annyit kell tennie, hogy megfelelő potenciális ügyfeleket biztosítasz számunkra, és mi jutalmazzuk erőfeszítésedet affiliate programunknak megfelelően.

Nézzük, milyen szolgáltatások kapcsán tudunk együttműködni:


IT Recruitment

Magyarországi IT recruitment tevékenység kapcsán sajnos nem tudunk együttműködni, tekintettel arra, hogy jelenleg is teljes kapacitással dolgozunk ügyfeleink erőforrás igényeinek ellátásán. 

Külföldi cégek esetében viszont érdemes egyeztetnünk, hiszen léteznek olyan országok (pl. Ausztria), amik kellően közel vannak, így a relokáció a magyar IT szakemberek számára valós alternatívát jelenthet.


IT Contracting

Amennyiben ügyfeled részéről felmerül igény külső IT szakemberek bevonására és nem tudod egymagad biztosítani a szükséges tapasztalattal és technológiai stackkel rendelkező szakembereket a projektre, szólj nekünk! IT Contracting csapatunk magasan képzett, tapasztalt account managerekből és IT területre szakosodott sourcerekből áll. Az IT területen belül szinte az összes IT munkakörre tudunk Bluebird-ös kollégát biztosítani a projektfeladatok ellátására. Főbb munkakörök, melyekben számíthatsz ránk: projektvezető, scrum master, business analyst, product owner, szoftverfejlesztő (React, Angular, Java, JavaScript, C/C++, C#, PHP, Python, Kotlin, stb.), tesztelő (manuális és automata).


IT Solutions

Szoftverfejlesztő csapatunk előre szerződött és ütemezett projekteken dolgozik, de nyitottak vagyunk rá, hogy további szakmailag érdekes és kihívásokkal teli projekteken dolgozzunk. Főbb fejlesztési területünk a webalkalmazások, mobil appok fejlesztése, továbbá weblap fejlesztés és bot szoftverek fejlesztése. 


Az együttműködés folyamata

1. NDA-t írunk alá annak biztosítására, hogy érzékeny adatok ne kerülhessenek nyilvánosságra, valamint Ügynöki Szerződést kötünk, amely szabályozza a partnerprogram keretében folytatott együttműködésünk részleteit (beleértve a közvetítői jutalék mértékét is).

2. Online vagy személyes megbeszélés keretében megismerkedünk a potenciális ügyféllel és feltérképezzük, hogy az ügyfélnek mely szolgáltatásaink keretében tudjuk az szükséges szolgáltatásokat nyújtani. Amennyiben az általad megnevezett ügyféllel már dolgozunk vagy szerződéseink nem teszik lehetővé a szerződéskötést az adott céggel, akkor sajnos a megállapodás nem jöhet létre közöttünk.

3. Amennyiben az ügyféllel történő szakmai egyeztetéseket követően a potenciális ügyfél és a Bluebird között teljesítés történik, az Ügynöki Szerződésünknek megfelelően elszámolunk egymással.

Amennyiben a projekt teljesítésében részt vennél és ezt egyéb szabályzók nem zárják ki, örömmel látunk a delivery oldalon is. Ha viszont úgy döntesz, hogy haladsz tovább saját projektjeiddel, azt is elfogadjuk. Legfontosabbnak azt tekintjük, hogy az ügyfél minőségi szolgáltatást kapjon, azt, amire szüksége van, és olyan műszaki tartalommal, ahogyan az a legmegfelelőbb számára. Ezt támogatja a Bluebird partnerprogram.

Munkádhoz minden információt megadunk cégünkről, ami szükséges.

Amennyiben csatlakoznál partnerprogramunkhoz, írj üzenetet számunkra!

Success message!
Warning message!
Error message!