Egyedi szoftverfejlesztés

Megvalósítjuk elképzeléseidet!

Elkészítjük azt a szoftvert, amit megálmodtál és tökéletesen lefedi üzleti folyamataidat, igényeidet. Tapasztaltak vagyunk kis-, közép-, és nagyvállalati egyedi szoftverfejlesztés területén. Tudjuk, hogy az üzleti folyamatok megértése kulcsfontosságú, ugyanúgy, mint az elkészített szoftver minősége, megbízhatósága és a határidőre történő leszállítása.

ISO 9001 Szoftverfejlesztés - Bluebird

Miért velünk dolgozz?

Megbízható partner - Bluebird

Megbízhatóság

Ügyfeleink megbízható partnernek tartanak minket.  Minket nem rövid távú célok vezérelnek, hanem az, hogy megrendelőink számára kiszámítható és megbízható partnerek legyünk. Célunk, hogy a ránk bízott feladatot a legnagyobb elkötelezettség mellett, az elvárható legjobb minőségben végezzük el.

Kiforrott módszertanok - Bluebird

Kiforrott módszertanok

Agilis módszertanban és vízesés modellel is jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Azt a módszertant választjuk, amely a legalkalmasabb az egyedi szoftver időben és megfelelő minőségben történő elkészítéséhez.

Hiszünk a módszertanok szerinti szoftverfejlesztés erejében és a józan ész erejében is.

Egyedi szoftverfejlesztés ügyféligények - Bluebird

Igényfelmérés, követelmények

Minden szoftverfejlesztési feladat alapja a pontos igényfelmérés és a követelmények alapos ismerete. Hisszük, hogy mielőtt bármit is csinálunk, pontosan meg kell értenünk a feladatot.

Rábízhatod magad szakembereinkre, akik eltökéletek abban, hogy teljesen megértsék üzleti folyamataidat, elvárásaidat és olyan szoftvert szállítsanak számodra, ami tökéletesen megfelel az elvárásaidnak.

Egyedi szoftverfejlesztés folyamata

1. Ajánlatkérés

Jelezd számunkra, ha egyedi webes alkalmazást szeretnél! Jelzésedet követően egyeztetjük a pontos igényeket, elképzeléseket. Feltérképezzük, hogy a leendő alkalmazásodnak milyen üzleti folyamatokat kell lefednie. Átbeszéljük, hogy milyen típusú felhasználói lesznek az új szoftverednek, kinek mi lesz a feladata a rendszerben.

Szintén egyeztetjük, hogy új webes alkalmazásodnak milyen külső rendszerekhez kell kapcsolódnia, milyen módon.

2. Műszaki és kereskedelmi ajánlat elkészítése

Az ajánlatkérés szakaszban átbeszélt igényekre és elvárásokra vonatkozóan elkészítjük részletes árajánlatunkat. Ajánlatunk tartalmazni fogja a leszállítandó webes alkalmazás rövid leírását, a javasolt architektúrát, a funkcionalitás és adattartalom nagyvonalú ismertetését. A műszaki ajánlat részeként megadjuk a fejlesztés tervezett ütemezését, továbbá a projekt tervezett kezdő dátumát.

Az ajánlat kereskedelmi részében kitérünk a leszállítandó termékre és szolgáltatásokra, megadjuk azok árát, szállítási határidejét.  

3. Rendszer tervezése

Ajánlat elfogadását követően elkészítjük a webes egyedi alkalmazás rendszertervét. A rendszerterv tartalmazza az alkalmazás funkcionalitásának részletes leírását, a kezelendő adatok specifikációját, a külső rendszer kapcsolatok definícióját, továbbá a jogosultsági- és naplózó rendszer leírását.

Az alkalmazás műszaki (funkció, adat, interface) dokumentációja mellett elkészítjük az alkalmazás tervezett designját.

Az elkészült rendszer dokumentációkat átadjuk elfogadásra. Szükség esetén elvégezzük a kívánt módosításokat a rendszerterveken.

4. Szoftverfejlesztés

A rendszertervezés elfogadását követően elkészítjük a rendszertervben specifikált alkalmazást. A fejlesztés során törekszünk az egyszerű és átlátható megoldások implementálására, továbbá sztenderd szoftvereszközök és megoldások használatára. 

Agilis együttműködés esetén a tervezési folyamat részletei a megvalósítás során kerülnek kidolgozásra, sprintenként egyeztetett feladatokra lebontva.

5. Rendszer tesztelése

A tesztelés célja annak biztosítása, hogy az elkészült webes alkalmazás pontosan megfeleljen a rendszertervezés szakaszban specifikált alkalmazásnak. Ennek elérése érdekében a projektben ticketing keretrendszert alakítunk ki, melyben folyamatosan megtekinthetőek a javítandó hibák és az előrehaladás.

A tesztelést akkor tekintjük befejezettnek, ha a tesztelés során előkerült minden hiba javítása megtörtént.

6. Oktatás

Igény esetén felhasználóid számára teljes körű oktatást tartunk, melyben kitérünk az alkalmazás teljes funkcionalitására. Amennyiben a felhasználók száma magas, indokolt lehet "train the trainer" alkalmazása. Ennek keretében nem a felhasználókat, hanem a felhasználókat oktató oktatókat képezzük ki a rendszer használatára.

7. Átadás-átvétel, Go live

Sikeres tesztelést követően az alkalmazást átadjuk számodra.  Igény esetén kialakítjuk az éles környezetet, melyben elvégezzük az egyedi webes alkalmazásod telepítését.

Átadás-átvétel során átadjuk a rendszer üzemeltetési dokumentációját is, melyben rögzítjük az élesbe állás menetét, feltételeit, folyamatát. A dokumentációba bekerül minden olyan tennivaló, amit annak érdekében kell ellátni, hogy az indulás sikeres legyen.

Az alkalmazás indulása minden résztvevő teljes fókuszával történik, hogy minden úgy történjen, ahogy a "nagy könyvben meg van írva".

Egyedi szoftverfejlesztés - GO live - Bluebird

8. Support

Az alkalmazásod indulását követően 12 hónap minőségi jótállást biztosítunk, amely garanciát nyújt arra, hogy bármely felmerülő probléma esetén a projekt műszaki tartalmát jól ismerő kompetens szakember általi intézkedés történjen részünkről.

Az általunk egyedi szoftverfejlesztés keretében készített alkalmazásokra vonatkozóan igény esetén havidíjas szerződés keretében vállalkozunk az alkalmazás támogatására és folyamatos továbbfejlesztésére.

Ajánlatkérés egyedi szoftverfejlesztésre

0 of 5000

Elérhetőségeink:

Bluebird International Zrt.

1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.
Telefon: +36 1 266 24 20
Fax: + 36 1 336 02 18
Info: [email protected]

Sales: [email protected]

Bluebird