Egyedi szoftverfejlesztés

Megvalósítjuk elképzeléseidet!

Elkészítjük azt a szoftvert, amit megálmodtál és tökéletesen lefedi üzleti folyamataidat, igényeidet. Tapasztaltak vagyunk kis-, közép-, és nagyvállalati egyedi szoftverfejlesztés területén, legyen az akár webes alkalmazásfejlesztés, vagy mobil app fejlesztés. Tudjuk, hogy az üzleti folyamatok megértése kulcsfontosságú, ugyanúgy, mint az elkészített szoftver minősége, megbízhatósága és a határidőre történő leszállítása. Egyedi alkalmazásfejlesztés tevékenységünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Egyedi szoftverfejlesztés - Bluebird

IT Services - Szoftverfejlesztés

Ajánlatkérés

Megbízhatóság

Ügyfeleink megbízható partnernek tartanak minket. Minket nem rövid távú célok vezérelnek, hanem az, hogy megrendelőink számára kiszámítható és megbízható partnerek legyünk. Célunk, hogy a ránk bízott feladatot a legnagyobb elkötelezettség mellett, az elvárható legjobb minőségben végezzük el.

Kiforrott módszertanok

Agilis módszertanban és vízesés modellel is jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Azt a módszertant választjuk, amely a legalkalmasabb az egyedi szoftver időben és megfelelő minőségben történő elkészítéséhez.

Hiszünk a módszertanok szerinti szoftverfejlesztés erejében és a józan ész erejében is.

Pontos követelményfelmérés

Hisszük, hogy mielőtt bármit is csinálunk, pontosan meg kell értenünk az üzleti és fejlesztési feladatot.

Rábízhatod magad szakembereinkre, akik eltökéltek abban, hogy teljesen megértsék üzleti folyamataidat, elvárásaidat és olyan szoftvert készítsenek számodra, ami tökéletesen megfelel az elvárásaidnak.

Mi az az egyedi szoftverfejlesztés?

Az egyedi alkalmazásfejlesztés azt jelenti, hogy elkészül számodra a saját követelményeid alapján kialakított teljesen testreszabott alkalmazás, amely tökéletesen úgy működik, ahogyan elképzelted. Nincs kompromisszum, nem kell alkalmazkodnod egy elkészült szoftver funkcionalitásához, nem kell a saját folyamataidat módosítani ahhoz, hogy használni tudj egy kész szoftverterméket!

Egyedi alkalmazásfejlesztés keretében az alábbiakat tudjuk elvégezni számodra:

Webes alkalmazásfejlesztés - Bluebird

Webes alkalmazásfejlesztés

Mobilapp fejlesztés - Bluebird

Mobil app fejlesztés

Backend fejlesztés - Bluebird

Back end fejlesztés

Alkalmazás integráció - Bluebird

Alkalmazás integráció

A weboldal fejlesztés és a webes alkalmazásfejlesztés egymástól eltérő fejlesztési feladatok. Amennyiben weblapra van szükséged, nézd meg a weboldal fejlesztés szolgáltatásunkról szóló oldalunkat! 

Miért éri meg az egyedi szoftverfejlesztés?

1. Az egyedi szoftver tökéletesen megfelel igényeidnek

Alkalmazásfejlesztés - Bluebird

Minden vállalat egyedi, saját folyamatok alapján működik. Használhatsz meglévő és bevált szoftvereket. Számos megoldás létezik, azonban ezek egyike sem teljesen azt az üzletmenetet fogja leképezni, amit használsz. Az egyedi szoftverfejlesztés lehetővé teszi, hogy az elkészült termék rendelkezzen minden olyan funkcióval és támogasson minden olyan folyamatot, amelyre neked szükséged van.

Saját, egyedi szoftver esetén tetszőleges számú és fajtájú külső rendszerrel valósíthatsz meg integrációt. Válaszd ki, hogy mely termékekre van szükséged és integráld őket szabadon a saját rendszeredhez!

2. Mindig képes megfelelni a vállalat aktuális igényeinek

Szoftverfejlesztés - Bluebird

Az egyre növekvő igényekkel csak egy egyedileg fejlesztett szoftver tudja tartani a lépést. Az egyszerűen megvásárolható termékekkel szemben folyamatosan, limitációk nélkül bővítheted a termék funkcionalitását. A jó egyedi alkalmazás együtt változik vállalatoddal, követi az üzleti folyamataiban bekövetkező változásokat, az idővel változó igényeidet

3. Magasabb produktivitás és felhasználói élmény

Egyedi szoftverfejlesztés - Bluebird

Felhasználói igényeidnek ne szabjon határt egy dobozos termék előre kialakított felülete. Alakítsd a használt szoftver minden paraméterét egyedi igényeid szerint, és növeld a felhasználói elégedettséget és produktivitást. Minden funkciót ott éred el, ahol szeretnéd. Ha új adatok kezelésére, új keresési paraméterekre van szükséged, könnyen kiegészíthető az alkalmazásod!

4. Az egyedi szoftverfejlesztés jól megtérülő befektetés hosszú távon

Egyedi alkalmazásfejlesztés - Bluebird

Bár sokszor úgy tűnhet, hogy az egyedi fejlesztések költségesebbek, mint megvásárolható társaik. De vajon mennyi károd származik abból, hogy folyamataid egy vásárolt szoftver miatt eltérnek az ideálistól? 

5. Gyors hibajavítás és támogatás

Egyedi alkalmazásfejlesztés - Bluebird

A szoftver minőségétől függetlenül előfordulnak időnként hibák. A kevés vagy minimális terméktámogatás helyett, nálunk egyedi szoftverfejlesztést követően supportot biztosítunk az általunk készített szoftverekre. Nem kell várnod, hogy a fejlesztő cég valamelyik új patchben vagy releaseben kezel egy jelzett hibát. Egyedi szoftverfejlesztés esetén elég, ha jelzed a hibát és javítjuk!

Egyedi szoftverfejlesztés során alkalmazott technológiák, programozási nyelvek a Bluebird-nél

  • JavaScript
  • PHP, Laravel,  Symfony
  • React Native
  • Python
  • .NET, C#, VB
  • MySQL, PostgreSQL 
  • HTML, CSS
  • WordPress

Hogyan fejlesztünk a Bluebirdnél?

Vízesés módszertan alapján

Fejlesztéseinket, igazodva az adott projekt adottságaihoz, méretéhez és speciális igényeihez, különböző módszertanok szerint fejlesztjük. Amennyiben egy tradicionálisabb megközelítésre van szükség, esetleg jelentősebb tesztelést igényel egy adott termék, a vízesés modell mellett V vagy többszörösen kiterjesztett V modellt is alkalmazunk a megfelelő minőség elérése érdekében.

Agilis módszertan szerint

Azonban, igazodva a legfrissebb iparági trendekhez és a jól bevált gyakorlatokhoz, agilis fejlesztési módszertanok szerint is dolgozunk, hogy a gyors iterációs szakaszoknak köszönhetően minél hamarabb használható terméket állítsunk elő. Az alkalmazott SCRUM keretrendszer mellett hosszú távú partnereink agilis fejlesztéseit KANBAN keretrendszer alkalmazásával végezzük. Ezáltal a folyamatosan változó megrendelői igényeknek eleget téve pontosan azt az eredményt tudjuk szállítani, ami számára a legtöbb értéket tudja nyújtani. 

Egyedi szoftverfejlesztés folyamata

1. Ajánlatkérés

Jelezd számunkra, ha egyedi webes alkalmazást szeretnél! Jelzésedet követően egyeztetjük a pontos igényeket, elképzeléseket. Feltérképezzük, hogy a leendő alkalmazásodnak milyen üzleti folyamatokat kell lefednie. Átbeszéljük, hogy milyen típusú felhasználói lesznek az új szoftverednek, kinek mi lesz a feladata a rendszerben.

Szintén egyeztetjük, hogy új webes alkalmazásodnak milyen külső rendszerekhez kell kapcsolódnia, milyen módon.

2. Műszaki és kereskedelmi ajánlat

Az ajánlatkérés szakaszban átbeszélt igényekre és elvárásokra vonatkozóan elkészítjük részletes árajánlatunkat. Ajánlatunk tartalmazni fogja a leszállítandó webes alkalmazás rövid leírását, a javasolt architektúrát, a funkcionalitás és adattartalom nagyvonalú ismertetését. A műszaki ajánlat részeként megadjuk a fejlesztés tervezett ütemezését, továbbá a projekt tervezett kezdő dátumát.

Az ajánlat kereskedelmi részében kitérünk a leszállítandó termékre és szolgáltatásokra, megadjuk azok árát, szállítási határidejét.

3. Rendszertervezés

Ajánlat elfogadását követően elkészítjük a webes egyedi alkalmazás rendszertervét. A rendszerterv tartalmazza az alkalmazás funkcionalitásának részletes leírását, a kezelendő adatok specifikációját, a külső rendszer kapcsolatok definícióját, továbbá a jogosultsági- és naplózó rendszer leírását.

Az alkalmazás műszaki (funkció, adat, interface) dokumentációja mellett elkészítjük az alkalmazás tervezett designját.

Az elkészült rendszer dokumentációkat átadjuk elfogadásra. Szükség esetén elvégezzük a kívánt módosításokat a rendszerterveken.

4. Szoftverfejlesztés

A rendszertervezés elfogadását követően elkészítjük a rendszertervben specifikált alkalmazást. A fejlesztés során törekszünk az egyszerű és átlátható megoldások implementálására, továbbá sztenderd szoftvereszközök és megoldások használatára. 

Agilis együttműködés esetén a tervezési folyamat részletei a megvalósítás során kerülnek kidolgozásra, sprintenként egyeztetett feladatokra lebontva.

5. Tesztelés

A tesztelés célja annak biztosítása, hogy az elkészült webes alkalmazás pontosan megfeleljen a rendszertervezés szakaszban specifikált alkalmazásnak. Ennek elérése érdekében a projektben ticketing keretrendszert alakítunk ki, melyben folyamatosan megtekinthetőek a javítandó hibák és az előrehaladás.

A tesztelést akkor tekintjük befejezettnek, ha a tesztelés során előkerült minden hiba javítása megtörtént.

6. Oktatás

Igény esetén felhasználóid számára teljes körű oktatást tartunk, melyben kitérünk az alkalmazás teljes funkcionalitására. Amennyiben a felhasználók száma magas, indokolt lehet "train the trainer" alkalmazása. Ennek keretében nem a felhasználókat, hanem a felhasználókat oktató oktatókat képezzük ki a rendszer használatára.

7. Átadás-átvétel, Go live

Sikeres tesztelést követően az alkalmazást átadjuk számodra. Igény esetén kialakítjuk az éles környezetet, melyben elvégezzük az egyedi webes alkalmazásod telepítését.

Átadás-átvétel során átadjuk a rendszer üzemeltetési dokumentációját is, melyben rögzítjük az élesbe állás menetét, feltételeit, folyamatát. A dokumentációba bekerül minden olyan tennivaló, amit annak érdekében kell ellátni, hogy az indulás sikeres legyen.

Az alkalmazás indulása minden résztvevő teljes fókuszával történik, hogy minden úgy történjen, ahogy a "nagy könyvben meg van írva".

8. Support

Az alkalmazásod indulását követően 12 hónap minőségi jótállást biztosítunk, amely garanciát nyújt arra, hogy bármely felmerülő probléma esetén a projekt műszaki tartalmát jól ismerő kompetens szakember általi intézkedés történjen részünkről.

Az általunk egyedi szoftverfejlesztés keretében készített alkalmazásokra vonatkozóan igény esetén havidíjas szerződés keretében vállalkozunk az alkalmazás támogatására és folyamatos továbbfejlesztésére.

Elérhetőségeink:

Bluebird International Zrt.

1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.
Telefon: +36 1 266 24 20
Fax: + 36 1 336 02 18
Info: [email protected]

Sales: [email protected]

Bluebird