SEO & Keresőoptimalizálás

Milyen a keresőoptimalizálás szolgáltatás a Bluebirdnél?

Megértjük pontosan mire van szükséged, ha SEO és keresőoptimalizálást igényel weboldalad.

Készen állunk rá, hogy megadjuk számodra ezt a segítséget!

Lássuk mit tartalmaz egy SEO optimalizálás:

SEO és weboldal optimalizálás

SEO Audit és Tartalomstratégia


Weboldal elemzés

Azért, hogy tiszta képed legyen arról, hogy a weboldalad SEO és performancia szempontból milyen készültségi fokkal rendelkezik.

SEO elemzés - Bluebird

Részletes kimutatást készítünk weboldalad jelenlegi állapotáról az SEO audit során. Megvizsgáljuk a főoldalt továbbá néhány kulcsfontosságú aloldalt és megmutatjuk, hogy milyen a weblapod minősége, link struktúrája, meta adatok minősége, oldal struktúrája és performanciája. Kiemeljük a javítandó, fejlesztendő elemeket és megadjuk azt is, hogy hogyan végezhető el annak minőségi fejlesztése.


Versenytársak kulcsszavainak elemzése

Azért, hogy tudd, hogy a versenytársak online megjelenésében hol vannak a fontos tartópillérek, honnan jön az organikus találatuk.

SEO elemzés - Bluebird

Keresőoptimalizáló szakembereink átlátható riportot készítünk versenytársaid kulcsszavairól. Ennek eredményeként tisztában leszel azzal, hogy versenytársad milyen mértékű online jelenléttel rendelkezik, mi az, amiben erős és hol vannak a gyengeségei. Elemzésünket átadjuk a teljes kulcsszó jegyzékkel, amely a vizsgált weboldaltól függően 10-50-100-500-1000-5000 tételes is lehet.


Kulcsszó kutatás

Azért, hogy legyen egy kulcsszó készleted. A kulcsszó kutatás eredménye egy kulcsszó lista, ez a tartalomstratégia alapadata.

SEO elemzés - Bluebird

Létrehozzuk a kulcsszó csoportokat és feltöltjük azokkal a kulcsszavakkal, melyek a későbbi organikus forgalmadat fogják adni.


Versenytársak elemzése saját kulcsszavaid alapján

Azért, hogy tudd, hol állsz a versenytársakhoz képest azokkal a kulcsszavakkal, amikkel rankelődni szeretnél

SEO elemzés - Bluebird

Összefoglalót készít keresőoptimalizáló szakemberünk, ami megmutatja, hogy hol állnak versenytársaid a kulcsszavaiddal, mi az átlagosan elért helyezésük, láthatóságuk, forgalmuk.


Tartalommarketing stratégia kialakítása

Azért, hogy világos forgatókönyved legyen arról, hogy milyen tartalmak szükségesek ahhoz, hogy weboldalad látogatottsága növekedésnek induljon.

Tartalomstratégia kialakítása - Bluebird

Meghatározzuk azokat a kulcsszavakat, melyekkel növelhető az organikus forgalmad, illetve felépítjük, hogy milyen sorrendben érdemes a forgalom eléréséhez szükséges tartalmat összeállítani. Ezután az SEO szövegírás következik, ahol alkalmazzuk a már meghatározott stratégiát.


Keresőoptimalizálás weboldaladon


Google toolok integrálása

Azért, hogy láthasd, amit a Google látni enged (forgalmi adatok, weboldal performancia adatok, weboldal hibák megjelenítése, stb.)

Weboldal optimalizálás - Bluebird

Technikai optimalizálás

Azért, hogy az alapvető technikai feltételeknek megfeleljen a weboldalad.

Weboldal optimalizálás - Bluebird

A weboldalak többségénél az alapvető technikai beállítások sincsenek rendben. Mi ezek beállítását elvégezzük számodra. Ide tartoznak a Google számára fontos beállítások és az egyéb, hibamentes működéshez kapcsolódó beállítások is. 


Tartalmi optimalizálás

Azért, hogy az alapvető tartalmi feltételeknek megfeleljen a weboldalad.

Weboldal optimalizálás - Bluebird

Feltérképezzük a (SEO) tartalmi hibákat és javaslatot teszünk a módosításokra. Elfogadott módosítási javaslatot követően elvégezzük az optimalizálást. Ennek a feladatnak a fontosságát sokan alábecsülik. Esetenként több száz vagy ezer oldalról lehet szó és ennek, tartalmi elemeinek rendbetételéről. 


SEo

Ajánlatkérés

DesignRush Top akkreditált fejlesztői cég kitüntetés
Clutch Top B2B kitüntetés
Manifest kitüntetés kíváló web fejlesztési szolgáltatásért
Top Custom Software Development Company kitüntetés a Bluebird részére

Ha az SEO szolgáltatásunkon kívül szükséged lenne egyedi szoftverfejlesztésre vagy weboldal készítésre keress minket!