SEO és weboldal optimalizálás

SEO és weboldal optimalizálás a Bluebirdtől

Amikor a weboldalunkat készíttettük erre szakosodott vállalkozással, azt vártuk, hogy jó minőségű weboldalt kapunk. Amikor SEO céggel szerződtünk, nem csak azt vártuk, hogy elvégzi a SEO és weboldal optimalizálást, hanem azt is, hogy tanácsokat, iránymutatást és segítséget kapunk.

Sajnos egyik sem valósult meg olyan szinten, ahogyan elvártuk volna, ezért elkészítettük saját weboldalunkat, megcsináltuk saját magunk a SEO és weboldal optimalizálást. Rengeteget tanultunk, kiforrott technikákat sajátítottunk el, tudjuk, hogyan kell csinálni. De a legfontosabb: megértjük pontosan, hogy mit keresel, ha SEO és weboldal optimalizálásban segítségre van szükséged.

Készen állunk rá, hogy megadjuk számodra ezt a segítséget!

SEO és weboldal optimalizálás

Szoftverfejlesztés

Ajánlatkérés

SEO AUDIT ÉS TARTALOMSTRATÉGIA


Weboldal elemzés

Azért, hogy tiszta képed legyen arról, hogy a weboldalad SEO és performancia szempontból milyen készültségi fokkal rendelkezik.

SEO elemzés - Bluebird

Részletes kimutatást készítünk weboldalad jelenlegi állapotáról. Megvizsgáljuk a főoldaladat és néhány kulcsfontosságú oldaladat és megmutatjuk, hogy milyen az oldalad minősége, link struktúrája, meta adatok minősége, oldal struktúrája és performanciája. Kiemeljük a javítandó, fejlesztendő elemeket és megadjuk azt is, hogy hogyan végezhető el annak minőségi fejlesztése.


Versenytársak kulcsszavainak elemzése

Azért, hogy tudd, hogy a versenytársak online megjelenésében hol vannak a fontos tartópillérek, honnan jön az organikus találatuk.

SEO elemzés - Bluebird

Részletes riportot készítünk versenytársaid kulcsszavairól. Ennek eredményeként tisztában leszel azzal, hogy versenytársad milyen mértékű online jelenléttel rendelkezik, mi az, amiben erős és hol vannak a gyengeségei. Elemzésünket átadjuk a teljes kulcsszó jegyzékkel, amely a vizsgált weboldaltól függően 10-50-100-500-1000-5000 tételes is lehet.


Kulcsszó kutatás

Azért, hogy legyen egy kulcsszó készleted. A kulcsszó kutatás eredménye egy kulcsszó lista, ez a tartalomstratégia alapadata.

SEO elemzés - Bluebird

Létrehozzuk a kulcsszó csoportokat és feltöltjük azokkal a kulcsszavakkal, melyek a későbbi organikus forgalmadat fogják adni.


Versenytársak elemzése saját kulcsszavaid alapján

Azért, hogy tudd, hol állsz a versenytársakhoz képest azokkal a kulcsszavakkal, amikkel rankelődni szeretnél

SEO elemzés - Bluebird

Összefoglaló, ami megmutatja, hogy hol állnak versenytársaid a kulcsszavaiddal, mi az átlagosan elért helyezésük, láthatóságuk, forgalmuk.


Tartalommarketing stratégia kialakítása

Azért, hogy világos forgatókönyved legyen arról, hogy milyen tartalmak szükségesek ahhoz, hogy weboldalad látogatottsága növekedésnek induljon.

Tartalomstratégia kialakítása - Bluebird

Meghatározzuk azokat a kulcsszavakat, melyekkel növelhető az organikus forgalmad, illetve felépítjük, hogy milyen sorrendben érdemes a forgalom eléréséhez szükséges tartalmat összeállítani. A kulcsszó és sorrend mellé megadjuk azt is, hogy az adott forgalmat milyen formában érdemes elkészítened.


WEBOLDAL OPTIMALIZÁLÁS


Google toolok integrálása

Azért, hogy láthasd, amit a Google látni enged (forgalmi adatok, weboldal performancia adatok, weboldal hibák megjelenítése, stb.)

Weboldal optimalizálás - Bluebird

Technikai optimalizálás

Azért, hogy az alapvető technikai feltételeknek megfeleljen a weboldalad.

Weboldal optimalizálás - Bluebird

A weboldalak többségénél az alapvető technikai beállítások sincsenek rendben. Mi ezek beállítását elvégezzük számodra. Ide tartoznak a Google számára fontos beállítások és az egyéb, hibamentes működéshez kapcsolódó beállítások is. 


Tartalmi optimalizálás

Azért, hogy az alapvető tartalmi feltételeknek megfeleljen a weboldalad.

Weboldal optimalizálás - Bluebird

Feltérképezzük a (SEO) tartalmi hibákat és javaslatot teszünk a módosításokra. Elfogadott módosítási javaslatot követően elvégezzük az optimalizálást. Ennek a feladatnak a fontosságát sokan alábecsülik. Esetenként több száz vagy ezer oldalról lehet szó és ennek, tartalmi elemeinek rendbetételéről.