App készítés

Az általunk megalkotott mobil app akár 3-szorosára is növelheti a konverzióidat.

Mobil alkalmazás fejlesztés a Bluebirdnél

Milyen app készítést vállal a Bluebird?

 • Cross platform mobil alkalmazások
 • iOS környezetben
 • Android környezetben

Nincs kétszeres fejlesztési költség. Nálunk egy applikáció készítése nem igényel külön-külön fejlesztést mindkét platformra.

Ezzel időt és pénzt takaríthatsz meg, ha app készítés a célod. Továbbá növelheted árbevételed és szélesítheted ügyfélkörödet.

Mobil alkalmazás fejlesztés - Bluebird
Cross platform - Apple App Store - Bluebird

+

Cross platform mobil fejlesztés - Google Play Store - Bluebird

Főbb kérdések, melyeket érdemes végig gondolni mobil fejlesztés elkezdése előtt

 1. 1
  Mi az alkalmazás célja, miért készül?
 2. 2
  Ki a célcsoport, kik fogják használni?
 3. 3
  Miben lesz egyedi az applikációd, miért fogják használni?
 4. 4
  Milyenek a konkurens termékek?
 5. 5
  Mennyi idő és pénz áll rendelkezésedre a fejlesztéshez?
 6. 6
  A mobil alkalmazás fejlesztés mellett szükséged lesz-e üzemeltetésre is?
Mobil alkalmazás fejlesztés - Bluebird

Tapasztalatunk szerint a fenti kérdések átbeszélése és egyeztetése kulcsfontosságú a sikeres app fejlesztéshez.

Segítünk végiggondolni!


Miért válaszd a cross platform mobil alkalmazás fejlesztést?

Széles elérhetőség

Gamefid adatai alapján 3.57 millió app fut a Google Play Store-ban, míg 4.56 millió az Apple App Store-ban. Napjainkban mindkét célcsoport számára elérhetővé kell tenni az új mobil alkalmazást. Ezt támogatják a cross platform megoldások.

Alacsony fejlesztési költség

Cross platform fejlesztés esetén mindkét platformra (iOS és Android) egyszerre készül az alkalmazásod, közös kódbázison. Nincs szükség két külön csapatra, ezáltal a mobil applikáció készítés költsége is lényegesen alacsonyabb szinten tartható.

Egyszerű továbbfejleszthetőség

Ha külön-külön készülne el a mobil alkalmazásod iOS és Android környezetben, akkor a bevezetést követően külön-külön kellene a kódot karbantartani. Cross platform esetén egyetlen kódot kell kezelni, így alkalmazásod továbbfejlesztés olcsóbb és könnyebb.

Egységes megjelenés

Napjainkban alapvető elvárás, hogy a céges arculat, brand szerinti megjelenés azonos legyen különböző eszközökön, mivel napon belül is többféle eszközt használunk. Az arculat szerinti megjelenés támogatása cross platfrom fejlesztéseknél adottak.


Alkalmazott technológiák az App készítés során

Frontend: React Native

Mobil alkalmazás fejlesztés - Bluebird - React Native

Backend: Django

vagy PHPREST API

Mobil app fejlesztés - Bluebird - Python - Django
Mobil app fejlesztés - Bluebird - PHP
Mobil alkalmazás fejlesztés - Bluebird - RestAPI

Adatbázis: MySQLMongoDB

MongoDB
MySQL

Cloud App Server / Platform: Heroku

Heroku platform

Miért React Native programozási nyelvet használuk a Bluebird-nél?

 • Stabil és magas teljesítményű mobil alkalmazás készítése lehetséges
 • Cross platform kompatibilitás miatt a mobil fejlesztés költsége alacsony
 • Megbízható
 • Gazdag UI
 • A kódok újrahasznosíthatók, pre-built komponensek elérhetők
 • Népszerű és elismert technológia

DesignRush Top akkreditált fejlesztői cég kitüntetés
Clutch Top B2B kitüntetés
Manifest kitüntetés kíváló web fejlesztési szolgáltatásért
Top Custom Software Development Company kitüntetés a Bluebird részére

Mobil applikáció fejlesztés folyamata

1. Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot tőlünk emailben vagy a fenti ajánlatkérő form segítségével! Add meg elérhetőségeidet és vállaljuk, hogy az ajánlat elküldését követően ASAP felkeresünk téged időpont egyeztetés céljából! Minél több információt osztasz meg velünk arról, hogy milyen mobil alkalmazás az, amire szükséged van, annál jobb! Küldhetsz számunkra designra és funkcionalitásra vonatkozó elképzeléseket, képeket, leírásokat is. Bármit, amit szükségesnek tartasz ahhoz, hogy megértsük, mit szeretnél pontosan.

2. Igényfelmérés, követelményelemzés

Az ajánlatkérést követően egyeztetni fogunk veled egy néhány órás online Zoom/Teams találkozót. Ezen egyeztetjük a funkcionális és design követelményeket, továbbá a projekt menetét, a fejlesztés folyamatát. Kitérünk annak definiálására, hogy mi az app fejlesztés célja, kik fogják használni az alkalmazást, miben lesz egyedi, kik a versenytársak, mitől lesz jobb a te mobil alkalmazásod, mint ami a piacon elérhető. Definiáljuk az MVP-t (Minimum Viable Product), azaz azt, hogy minimális milyen termék fejlesztése szükséges, ami elegendő a piacra lépéshez. Átbeszéljük a közép- és hosszú távú terveidet. Ránézünk azokra a mobil app-okra, amiket jónak tartasz és azokra a design-okra is, melyek iránymutatásként szolgálhatnak számunkra.

3. Ajánlattétel

Az igényfelmérést követően néhány napon belül elkészítjük számodra ajánlatunkat, ami tartalmazni fogja a kialakítandó mobil alkalmazás műszaki tartalmát, továbbá az alkalmazás elkészítésének árát. Az ajánlatot közösen addig finomítjuk, amíg az teljes mértékben le nem fedi azt a műszaki tartalmat, amit szeretnél megvalósítani és azt az árat, amennyiért ez lehetséges.

4. Szerződéskötés

Az ajánlat egyeztetését és elfogadását követően elkészítjük a mobil alkalmazás fejlesztésről szóló szerződést, melyhez mellékeljük az elfogadott ajánlatot és a projekt ütemtervet, melyben definiáljuk, hogy mivel mikorra fogunk elkészülni. Készen állunk arra, hogy akár agilis, scrum, kanban, akár vízesés módszertan alapján dolgozzunk. 

5. UX vázlat elkészítése

Elkészítjük az általad kért mobil alkalmazás vázlatát. Szó szerint vázlatról van szó, ami vizuálisan ábrázolja, hogy elnagyoltan hogyan néz ki az alkalmazásod, milyen képernyőkkel rendelkezik, milyen megjelenése van, milyen funkciókkal bír a mobil alkalmazásod.

Úgy gondoljuk, hogy a vázlatot minél alaposabban átbeszéljük és átgondoljuk közösen, annál jobb lesz mobil alkalmazásod és annál gyorsabban el is tudjuk készíteni.

6. Drótváz összeállítása

A mobil alkalmazás fejlesztés következő lépéseként a UX vázlat alapján elkészítjük a mobil app-od drótvázát. A drótváz sokkal részletesebb lesz és biztosan tartalmazni fog minden képernyőt és funkciót, melyre szükséged lesz.

7. Design tervezés

A drótváz és a korábbi imputjaid alapján elkészítjük mobil alkalmazásod design-ját. A desing részeként kialakítjuk a betűméreteket, gombokat, színeket, mozgási effekteket. Célunk az, hogy egységes, egyedi és professzionális arculattal rendelkezzen alkalmazásod. Ezen fognak dolgozni kollégáink és ehhez várjuk tőled a teljes folyamat során a lehető legtöbb gondolatot, elképzelést.

8. Applikáció készítése

A cél elsőként az, hogy a korábban definiált MVP-nek megfelelő funkcionalitással elkészüljön mobil alkalmazásod. Ehhez a fentiek szerinti technológiákat használjuk, továbbá mindazokat az elkészített terveket, melyek a korábbi fázisokban keletkeztek. Mobil alkalmazás fejlesztő csapatunk a legnagyobb gondossággal készíti el alkalmazásodat, ebben biztos lehetsz!

9. Tesztelés

A mobil alkalmazás fejlesztés projektek sikeréhez nélkülözhetetlen, hogy mind a funkcionális, mind a UI, mind a teljesítménytesztelés megfelelő minőségben megtörténjen. Ezen kívül elvégezzük az app kompatibilitás tesztelését és security tesztelését is.

10. App élesítése AppStore-ban és Play Store-ban

Tesztelést követően alkalmazásod készen áll arra, hogy a felhasználók számára elérhető legyen. Alkalmazásodat regisztráljuk az Apple App Store-ba és a Google Play Store-ba. A beküldött alkalmazás felülvizsgálati folyamaton megy keresztül. Mindegyik platformon más az ellenőrzési folyamat, így az alkalmazásod közzététele néhány napot vagy többet is igénybe vehet.

11. Továbbfejlesztés és support

Élesítést követően kezdődhet a közép-, és hosszú távú fejlesztési tervek egyeztetése, amennyiben vannak ilyenek. Akár továbbfejlesztjük mobil alkalmazásodat, akár nem, számíthatsz támogatásra részünkről, hiszen célunk a kezdetektől az volt, hogy az általad elgondolt mobil alkalmazás megszülessen, méghozzá olyan módon, amire te is, mi is joggal lehetünk büszkék!


IT SOLUTIONS -

MOBIL ALKALMAZÁS FEJLESZTÉS


IT Services - ISO 9001 - Bluebird

Mobil app fejlesztési tevékenységünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Success message!
Warning message!
Error message!