2022. január 24.

A teljesítményértékelés rendkívül fontos vezetői eszköz. Hogyan csináld és mi a célja pontosan? Tudj meg többet blogpostunkból!

2022. január 24.

Mit jelent az, hogy freelancer? Hogyan tudsz szabadúszókat bevonni az IT projektek tervezési, fejlesztési, tesztelési feladataira?

2022. január 24.

Le szeretnéd törölni a LinkedIn profilodat, de nem tudod hogyan? Olvasd el a LinkedIn profil törlése blogbejegyzésünket, és tudj meg többet!

2022. január 24.

Mi az adathalászat, és mik az árulkodó jelei? Hogyan kerüld el, hogy te akadj horogra? Olvasd el a Bluebird legújabb bejegyzését!

2022. január 24.

A jó motivációs levél a sikeres pályázás egyik kulcsa lehet. Hogyan írhatsz igazán ütős motivációs levelet? Tudd meg blogposztunkból!

2022. január 24.

Mik a munkahelyváltás okai? Mi a munkahelyváltás menete? Megpróbálunk segíteni abban, hogy megfontolt és alapos döntést hozz!

2022. január 24.

Mit csinál egy szoftverfejlesztő? Bemutatjuk a leggyakoribb szoftverfejlesztői munkaköröket és megmutatjuk, hogy mennyit keres egy fejlesztő.

2022. január 24.

Milyenek a fizetések az IT szektorban? Folyamatosan frissítjük blogunkat, hogy mindig az aktuális állapotot lásd. Tudj meg többet!

2022. január 24.

Réfi Balázs, Bluebird CEO gondolatai arról, hogy számára mit jelent a Bluebird és miért vezeti cégét töretlen lelkesedéssel.