2023. szeptember 1.

Minden vállalatnál alapvető fontosságú adat, hogy milyen mértékű a munkaerő fluktuációja. De miért is? Mi az előnye annak, ha alacsony a fluktuáció? Melyek a magas fluktuáció okai, és hogyan lehet megküzdeni velük? A továbbiakból kiderül!

2023. szeptember 1.

Nem elég, ha megtaláljuk a munkaköri leírással leginkább egyező CV-t. Ezek a módszerek segíthetnek a legalkalmasabb jelölt kiválasztásában!

2023. augusztus 14.

Mivel foglalkozik a UX designer és miért különösen fontos a munkája? Kikkel dolgozik együtt és mit csinál nap mint nap? Itt kiderül:

2023. augusztus 14.

Webfejlesztőre van szükséged? Mutatjuk, milyen tudás szükséges minden webfejlesztő számára, mi kell a frontendhez és backendhez:

2023. július 27.

Új kollégákra van szükség? Ezekkel a módszerekkel optimalizálhatod a toborzási folyamatod és alapozhatod meg vállalkozásod sikerét!

2023. július 25.

Nőttek vagy csökkentek az informatikus fizetések 2023-ban, kiket érintettek a változások? Milyen programnyelvek a legkeresettebbek most? Válaszok itt!

2023. július 19.

Mitől lesz valaki motivált a munkahelyén? Összetett kérdés. Mutatjuk, mikből tevődik össze a munkahelyi motiváció!

2023. július 11.

Milyenek a fizetések az IT szektorban? Folyamatosan frissítjük blogunkat, hogy mindig az aktuális állapotot lásd. Tudj meg többet!

2023. július 2.

Mik az üzleti etika alapelvei? Bemutatjuk a legfontosabb alapelveket és azt is, hogy az IT staffing üzletben hogyan kell alkalmazni őket.

2023. június 30.

Hatékony toborzási módszereket keresel, hogy megtaláld a legjobb munkaerőt? Mutatjuk, ráadásul rögtön tizenegyet is!