2024. június 3.

Tévhitek és a valóság az álláskeresésekkel kapcsolatban. Megmutatjuk, hogy mit gondolunk az álláskereséssel kapcsolatban. Olvasd el blogunkat!

2024. május 28.

Állásinterjú tippek, hogy sikeres legyen a személyes állásinterjút. Mi az a 8 legfontosabb dolog, amire figyelned kell? Mutatjuk!

2024. május 26.

Tévhitek és a valóság a contracting szolgáltatással kapcsolatban. Tudd meg, hogy mit jelent pontosan a contracting és hogyan működik!

2024. május 20.

IT projektvezető munkakörrel kapcsolatos tévhitek és a valóság, avagy: Mi a feladata igazából az IT projektvezetőnek? Mutatjuk!

2024. május 16.

Software engineer vs software developer: Fedezd fel a különbségeket, a hasonlóságokat, a karrierlehetőségeket. Tudj meg többet!

2024. május 12.

Érdekel a product owner karrier? Blogposztunkban mindent megtudhatsz az oktatásról, képesítésekről, szükséges készségekről.

2024. május 10.

Szoftverfejlesztő karrier: minden amit az oktatásról, a karrierpályáról és a szakmai fejlődésről tudnod kell.

2024. május 9.

Webfejlesztői karrier: Ismerd meg, hogy mik a sikeres webfejlesztői karrierhez szükséges készségek és mik a fejlődési lehetőségek.

2024. április 23.

Business intelligence analyst karrierút: kompetenciák, felelősségek, oktatási követelmények, és tippek a karrierlétrán való feljutáshoz!

2024. április 22.

Data Engineer karrierút: Fedezd fel a kulcskompetenciákat, a tipikus feladatokat, valamint a karrierépítéshez és fejlődéshez vezető útmutatót!