2021. június 30.

Mik a business analyst (üzleti elemző) feladatai? Milyen képességekkel és készségekkel kell rendelkezned, hogy jó business analyst legyél?

2021. június 21.

Mikor érdemes a vízesés modell-t választani, mik azok a szempontok, amiket ismerve a legeredményesebb lesz a folyamat? Tudj meg többet!

2021. június 15.

Milyen a jó önéletrajz? Hogyan találnak meg az IT recruiterek? CV tippek és letölthető önéletrajz minta IT szakemberek részére.

2021. június 11.

Visszajelzést adni nem egyszerű dolog. De mégis mik azok, amikre figyelnünk kellene? Hogyan csináljuk? Hatékonyan? Empatikusan?

2021. június 11.

Mik a leggyakoribb állásinterjú kérdések és milyen választ adhatsz rájuk? Tudd meg a Bluebird posztjából, hogy milyen kérdésekre számíthatsz!

2021. június 11.

Az állásinterjú a felkészüléssel kezdődik. Megmutatjuk, mivel növelheted esélyedet az állásinterjú előtt, közben és után. Tudj meg többet!

2021. június 10.

Erős LinkedIn profil könnyen összeállítható. Összeszedtük a legfontosabb tippeket, melyek segítségével minőségi lehet a LinkedIn profilod.

2021. június 10.

Mit jelent az, hogy freelancer? Hogyan tudsz szabadúszókat bevonni az IT projektek tervezési, fejlesztési, tesztelési feladataira?

2021. május 30.

Milyenek a fizetések az IT szektorban? Folyamatosan frissítjük blogunkat, hogy mindig az aktuális állapotot lásd. Tudj meg többet!