2021. október 15.

Le szeretnéd törölni a LinkedIn profilodat, de nem tudod hogyan? Olvasd el a LinkedIn profil törlése blogbejegyzésünket, és tudj meg többet!

2021. október 15.

Mi az adathalászat, és mik az árulkodó jelei? Hogyan kerüld el, hogy te akadj horogra? Olvasd el a Bluebird legújabb bejegyzését!

2021. október 11.

WordPress alapú a világ összes weblapjának 35%-a. Mikor érdemes WordPress-t használni és mikor nem? A Bluebird válaszol!

2021. október 11.

A szoftvertesztelő felelős a tesztelés megtervezéséért, a tesztelés elvégzéséért és a hibajegyek rögzítéséért. 

2021. október 10.

Erős LinkedIn profil könnyen összeállítható. Összeszedtük a legfontosabb tippeket, melyek segítségével minőségi lehet a LinkedIn profilod.

2021. október 8.

LinkedIn profil létrehozása 5 perc alatt? Lehetséges! Nézd meg blogbejegyzésünket, ahol lépésről-lépésre bemutatjuk neked a folyamatot!

2021. október 3.

Mit jelent az, hogy freelancer? Hogyan tudsz szabadúszókat bevonni az IT projektek tervezési, fejlesztési, tesztelési feladataira?

2021. október 3.

Letölthető önéletrajz minta IT munkakörönként. CV minta, ami tematikus, egyszerű, lényegretörő és csak azt tartalmazza, amire szükség van.

2021. október 3.

Milyen a jó önéletrajz? Hogyan találnak meg az IT recruiterek? Önéletrajz készítése lépésről-lépésre, hogy gyorsan elkészült és minőségi legyen!