2022. június 28.

Mit csinál egy szoftverfejlesztő? Bemutatjuk a leggyakoribb szoftverfejlesztői munkaköröket és megmutatjuk, hogy mennyit keres egy fejlesztő.

2022. június 3.

Mennyit keres egy etikus hacker? Ki kicsoda ebben a világban, mit csinál és kivel van? Rakjunk egy kis rendet a fejünkben! Tudj meg többet!

2022. május 22.

Milyen interjú kérdésekre számíts, ha szoftverfejlesztő vagy? Olvasd el cikkünket, ahol összeszedtük a TOP 15 kérdést, amivel találkozhatsz!

2022. április 17.

Mik az IT projektvezető feladatai? Részletesen bemutatjuk, hogy az informatikai projektvezető milyen feladatokat lát el.

2022. április 16.

Mi az, hogy full stack fejlesztő? Mik a kiemelkedő fejlesztők fő feladatai, és mikor érdemes őket alkalmazni? Tudj meg többet!

2022. április 14.

A szoftvertesztelő felelős a tesztelés megtervezéséért, a tesztelés elvégzéséért és a hibajegyek rögzítéséért. 

2022. április 13.

A jó motivációs levél a sikeres pályázás egyik kulcsa lehet. Hogyan írhatsz igazán ütős motivációs levelet? Tudd meg blogposztunkból!

2022. április 12.

Letörölnéd vagy felfüggesztenéd a Facebook fiókodat? Tudj meg többet a Facebook profil törlése vagy felfüggesztése témában írt blogunkból!

2022. április 8.

Mik az IT projektmenedzser feladatai? Mi kell ahhoz, hogy jó projektvezető legyél és mennyit tudsz keresni ebben a munkakörben?