IT szakembereknek

Ha IT szakember vagy, nálunk jó helyen jársz!

Évente több ezer IT szakemberrel vesszük fel a kapcsolatot, akár azért, mert IT állást kínálunk, akár azért, mert IT projektre keressük a megfelelő szakértőt.

Mindegyik IT munkakörrel foglalkozunk, azaz lehetsz projekt menedzser, business analyst, fejlesztő, tesztelő, üzemeltető, de akár devops, architekt, scrum master vagy product owner is, nálunk vannak számodra érdekes állások vagy projektek! Lehetsz munkavállaló, szabadúszó, tudunk mutatni számodra releváns IT pozíciókat.

Ha át szeretnéd tekinteni, hogy pontosan mely IT munkakörökben vannak kereséseink, nézd meg IT munkaköröket bemutató oldalunkat vagy aktuális állás-, és projektajánlatainkat!

Remote és onsite munkalehetőségekkel egyaránt rendelkezünk. Állásaink és projektjeink többnyire Magyarországon belüliek, de akadnak nálunk külföldi lehetőségek is.

Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy miben tudunk segítségedre lenni:

IT álláslehetőségek

IT recruitment keretében megrendelőink belső munkavállalói csapatába folyamatosan keresünk IT szakembereket szinte minden IT munkakörbe. De mi is az az IT recruitment?

Recruitment jelentése - Bluebird

IT recruitment jelentése

IT recruitment azt jelenti, hogy IT toborzás, azaz IT munkaerő-közvetítés. IT recruitment csapatunk az IT munkaerő-közvetítés specialistája.

Amennyiben munkavállalóként keresel állást, akkor IT recruitment keretében tudunk pályáztatni megrendelőink nyitott álláslehetőségeire. Ebben az esetben munkaviszony közted és a megrendelő között jön létre, a fizetést is közösen kell egyeztetnetek. Jöhetsz azonban hozzánk, a Bluebirdhöz is munkavállalónak, erről többet megtudhatsz az IT projektlehetőségek ismertetésénél (lásd lejjebb).

CV feltöltés után segítjük a kiválasztási folyamatot az elejétől teljesen a munkakezdésig. Kezdetként interjúzunk veled, hogy megállapítsuk, melyik nyitott pozíciók lehetnek érdekesek számodra. Ezt követően jellemzést készítünk, melyet megrendelőnk részére eljuttatunk. Amennyiben megrendelőnk érdekesnek találja profilodat, akkor nála is bemutatkozhatsz egy interjú keretében. Siker esetén ajánlatot kapsz megrendelőnktől, amely tartalmazni fogja a megajánlott fizetést és a kezdési dátumot.

Megrendelőnként a kiválasztási folyamat eltérő lehet, azonban nincs ok aggodalomra, IT recruiter kollégánk részletesen tájékoztatni fog mindenről.

Neked nincs más dolgod, mint feltölteni CV-det ITT. A CV feltöltést követően munkatársaink keresni fognak az elérhetőségeiden, amennyiben olyan álláslehetőséget látnak, ami számodra szenioritás, technológia, programozási nyelv, toolok, ismeretek, stb. szempontjából érdekesek lehetnek.

Szolgáltatásunk az IT szakemberek részére ingyenes.

Nézd át aktuális állásajánlatainkat!

IT projektlehetőségek 

Mielőtt belemélyedünk, tisztázzunk egy fogalmat!

Contracting jelentése - Bluebird

IT contracting jelentése

IT contracting keretében IT projektek napidíjon történő ellátását végezzük megrendelőink számára. Rövid távú (3-6 hónapos) projektjeinken alvállalkozókkal (szabadúszók), hosszabb projektjeinken többnyire munkavállalókkal dolgozunk.

Szerződés közted és a Bluebird között jön létre. Ha szabadúszó vagy, akkor a napidíjas szerződéssel annyit keresel, amennyi projektfeladatot elvégeztél (illetve az erre fordított idő alapján kalkulált összeget), ha munkavállaló vagy, akkor fix bruttó munkabért kínálunk.

Ahhoz, hogy megismerjünk, ismernünk kell szakmai életutadat. Ide pedig leggyorsabban úgy tudunk eljutni, ha feltöltöd önéletrajzodat.  CV feltöltést követően felkeresünk telefonon vagy online, és egyeztetjük veled a projektet (határidők, feladatok, technológiai stack). Egyeztetünk a megrendelővel, amennyiben dolgoznál a projekten és mi is dolgoznánk veled. 

Amennyiben a projekt véget ér, folytathatod karriered másik projektünkön vagy dönthet bármelyikünk úgy, hogy különválnak útjaink.

Folyamatosan vannak nyitott projektlehetőségeink, amire örömmel vesszük jelentkezésed! Töltsd fel CV-det és jelentkezünk, ha számodra érdekes projektet találunk. 

Nézd át aktuális IT projektjeinket!

CV feltöltés

Mint ahogy a korábbiakban is írtuk, töltsd fel CV-det, hogy jelentkezhessünk nálad releváns IT álláslehetőségekkel vagy IT projektlehetőségekkel! Sőt! Ha fix díjas szoftverfejlesztési projektünkre keresünk új IT szakembert, azzal is el tudunk majd érni.

CV feltöltés során megadott adataidat adatvédelmi szabályzatunk szerint kezeljük és védjük. Emellett kötelező érvényűnek tekintjük, hogy mindketten az etikus együttműködés szabályainak megfelelően cselekedjünk. Kérünk, nézd át ezeket a dokumentumokat!

Várjuk önéletrajzodat, töltsd fel ITT! 

Önéletrajz készítésével kapcsolatos tanácsaink

Ha olyan CV-t akarsz készíteni, ami alapján az IT recruiterek (akár vállalati, akár szolgáltatói oldalon) azonnal átlátják, hogy milyen munkakörben, milyen technológiákban vagy jártas, olvasd el a témáról szóló blogbejegyzésünket! Hidd el, havonta több ezer önéletrajzot látunk, tudjuk, hogy milyet érdemes csinálnod!

LinkedIn profil kialakításával kapcsolatos tanácsaink

LinkedIn profil létrehozása manapság mindenképpen szükséges az IT területen dolgozó szakemberek számára. Összeszedtük, melyek azok a tulajdonságok, amelyek a jó LinkedIn profilt jellemzik. Olvasd el kapcsolódó blogbejegyzésünket!

IT szakember - Bluebird