ÁLLÁSAJÁNLATOK


  Ha IT állás vagy Bluebird IT állás?

  Több, mint 100 ügyféllel rendelkezünk aktuálisan. Számukra munkaerő-közvetítés keretében IT szakembereket keresünk. Napidíjas szoftverfejlesztés projektjeinkhez szintén keresünk munkavállalókat, de vállalkozókat is a 6-12 hónapos projektjeinkhez. Fix díjas szoftverfejlesztést végző csapatunkban is szükség van képzett, tapasztalt IT szakemberekre. Éppen ezért bármilyen munkakörben dolgozol és bármely technológiában, nálunk találhatsz jó állást vagy jó projektet!

  Új állásajánlatok nagy számban találhatóak nálunk. Az álláslehetőségek mellett megjelenítjük, hogy mikori az állásajánlat, hogy tisztában lehess vele, hogy ma, tegnap, múlt héten vagy régebben hirdettük meg az adott állást. Vannak folyamatos kereséseink (azaz folyamatosan keresünk az adott pozícióra), ezeknél láthatsz régi dátumot is. Abban viszont biztos lehetsz, hogy bármely IT állás is érdekel a fenti állásajánlatok közül, mindegyiket az egyik IT recruiterünk már részleteiben átbeszélte megrendelőnkkel. Sőt! Mindegyik állásnál megbizonyosodtunk az alábbi feltételek fennállásáról:

  IT állás - Bluebird

  Az általunk meghirdetett IT állás bérsávja passzol az elvárásokhoz és az elvégzendő feladatokhoz. 

  IT állások - Bluebird

  A kiválasztási folyamat ügyfelünknél ideális / megfelelő / nem egy normális kiválasztási folyamatoktól elrugaszkodott.

  IT állás és IT projekt - Bluebird

  A meghirdetett állásajánlat valid, betöltésére ténylegesen keres IT szakembert az ügyfelünk.


  Információk az IT állásokkal és Bluebird IT állásokkal kapcsolatban

  Az IT állások és Bluebird IT állások között az alábbi különbségek vannak:

  IT állások

  Zöld színnel találod azokat az álláslehetőségeket, melyeknél munkavállalóként megrendelőnk állományában dolgozhatsz. Az ilyen állásoknál klasszikus munkaerő-közvetítés tevékenységet végzünk megrendelőnk részére, azaz felkutatjuk és bemutatjuk számára azokat az IT szakembereket, akik alkalmasak lehetnek a meghirdetett állás betöltésére. Interjúzunk veled online és amennyiben te is úgy látod jónak, továbbítjuk önéletrajzodat megrendelőnk felé. Segítjük a teljes kiválasztási folyamatot, mindaddig, amíg munkába nem állsz!

  IT állásaink többségében magyarországi, azon belül budapesti állások.

  Bluebird IT állások

  Kék színnel azokat az IT állásokat találod, melyekre saját állományunkba keresünk informatikai szakembereket, vagy olyan vállalkozókat, akik rövid távú (6-9-12 hónapos) projekteket napidíj alapon el tudnak vállalni.  

  IT állásaink magyarországi és külföldi projektek egyaránt, napidíjas projektek. Vannak olyan IT állások, ahol az ügyfelünk EURO-ban fizet számunkra. Ekkor nincs akadálya, hogy eurós fizetésben állapodjunk meg. Ugyanez vonatkozik a dollár és svájci frank fizetésekre is. Nálunk lehetséges mindegyik! De tudnod kell, hogy akár az EUR/HUF, akár az USD/HUF, akár a CHF/HUF árfolyam sokat változhat, aminek a kockázata akár jelentős is lehet!

  Jelentkezés IT állásra vagy Bluebird IT állásra

  Töltsd fel önéletrajzodat a CV feltöltés menüpontban vagy az adott álláshirdetésnél. Ha az adott hirdetésnél töltöd fel, akkor biztos lehetsz benne, hogy az adott keresésnél a belső vállalatirányítási rendszerünkben megjelensz, mint jelentkező! Ha megfelelő lehetsz az adott IT állásra, tanácsadó kollégánk jelentkezni fog. Ha nem jelentkezik, akkor volt valamilyen szempont, ami miatt az adott pozíció nem számodra való.

  Minden egyes álláshirdetésünk aktuális és mindegyikre keressük a megfelelő informatikai szakembert.

  Az aktualitást az biztosítja, hogy a weboldalon megjelenő állásajánlatok a belső vállalatirányítási rendszerünkből származnak. Nincs kinnfelejtett álláshirdetés, nincs olyan, hogy nem figyeltünk! Minden IT állás aktuális, friss és betöltetlen!

  Az IT állásoknál és Bluebird IT állás sok helyen szerepel, hogy remote. A remote azt jelenti, hogy a munkát/projektfeladatokat bárhonnan elvégezheted. Otthonról, Balaton partjáról vagy bárhonnan máshonnan. IT állásoknál remote állás esetében is lehetnek alkalmankénti onsite találkozók. Erről érdeklődj tanácsadónktól, akivel a pozíciót egyezteted!

   Büszkén mondhatjuk magunkról, hogy mi 20 éve foglalkozunk IT szakemberekkel és IT projektekkel. Évente 30.000 informatikai szakemberrel vesszük fel a kapcsolatot. Nagyon sok projektünk van, nagyon sok IT állást tudunk kínálni. Ha pedig IT projektre vágysz, abból is van nálunk rengeteg!

  Success message!
  Warning message!
  Error message!