Webáruház Készítés

Ha webáruház készítés akkor Bluebird

A webáruház készítés és fejlesztés az egyik fő szolgáltatásunk ami kiváló e-kereskedelmi élményt nyújt, hogy megnyerje számodra az igényes, modern fogyasztókat. Fejlesztőink egyedi kinézetet készítenek és digitális megoldásokat nyújtanak ecommerce műveletekhez.

Webáruház készítés a Bluebirdnél

WebSHOP KÉSZÍTÉS

Ajánlatkérés


DesignRush Top akkreditált fejlesztői cég kitüntetés
Manifest kitüntetés kíváló web fejlesztési szolgáltatásért
Clutch Top B2B kitüntetés

Bluebird ikon

Mit nyújt webáruház készítési szolgáltatásunk?

A Bluebird féle webshop készítés átfogóan lefedi a digitális értékesítési csatorna létrehozását – az e-kereskedelmi webhelyek tervezését és a back-office automatizálását.

E-kereskedelmi tanácsadás

Üzleti, technológiai és működési szempontokkal kapcsolatos tanácsadással segítünk működési hatékonyságának javításában, és az ügyfelek által az Ön cégével kapcsolatos teljes élmény kezelésében.

Webshop készítés és design

Ecommerce weboldal tervezési szolgáltatásaink UX és UI szempontokat is felölelnek. Követjük a célközönség-kutatás, a versenytársak elemzése, az UI kit branding és a használhatósági tesztelés legjobb gyakorlatait.

Front-end fejlesztés

Modern digitális "kirakatokat" készítünk a jól bevált HTML, CSS és JavaScript programozási nyelvek és JavaScript keretrendszerek használatával: AngularJS, ReactJS, Meteor, Vue.js, Next.js, Ember.js.

Back-end fejlesztés

Az Ön e-kereskedelmi weboldalának és alkalmazásának üzleti logikáját a háttérben PHP, Java, Python, C++, Node.js, Go, .NET nyelven írjuk le.

Rendszerek integrálása

Az e-kereskedelmi boltok fejlesztésében szerzett szakértelmünket API-alapú integrációs szolgáltatásokkal erősítjük, hogy különálló rendszereket kapcsoljunk össze és lehetővé tegyük az automatizált adatcserét.

Üzemeltetés és support

Együttműködés keretében figyelemmel kísérjük e-kereskedelmi alkalmazásának teljesítményét és hatékonyságát, valamint elvégezzük a hibaelhárítási munkát. Új funkciókat is biztosítunk, és nagyszabású kezdeményezéseket hajtunk végre.

Bluebird ikon

Tech stack amit alkalmazunk webshop készítésnél

WooCommerce bővítmény Webáruház készítéshez
Webáruház készítés - Thrive Themes
Webáruház készítés - Thrive Architect
Webáruház készítés - SEO - Yoast SEO
Webáruház készítés - HTML CSS JS
Webáruház készítés - PHP programozási nyelv
Webáruhéz készítés - Bluebird - Laravel
Webáruház készítés - Bluebird - Bootstrap
Bluebird ikon

Webáruház készítés lépései

A webshop készítési szakaszát megelőző tervezési feladatok az alábbiak:

  • Célok meghatározása.
  • Célközönség meghatározása.
  • Versenytárslemezés.
  • Kulcsszókutatás.
  • Tartalomstratégia.
  • Oldalstruktúra tervezése.
  • Arculattervezés.
  • Oldalsablonok tervezése.
  • Külső kapcsolatok tervezése.
  • Egyéb tervezési feladatok.
Weboldal tervezés lépései - Bluebird

A weboldal készítés feladatait részletesen bemutatjuk itt: weboldal készítés lépései.

Miért fontos hogy legyen egy minőségi webáruházad?

A vásárlások 63% online kezdődik: Nincs két online vásárló vásárló, aki pontosan ugyanazt a vásárlási utat választaná. Éppen ezért mi segítünk a webáruház készítésében és optimalizálásában, hogy ügyfeleid számára az online utazás könnyű legyen.

A vásárlások 50%-a mobilon vásárol: A webshop készítése során biztosra megyünk, hogy mobil barát - reszponzív alkalmazást tudjon használni a vásárló telefonján vagy tabletén.

A vásárlások 75%-a új terméket vár: A felhasználók nagy része minden hónapban egy új termék névre illetve kifejezésre keres rá. Ez a kereslet állandó növekedésére utal és folyamatos webshop üzemeltetést és karbantartást igényel minden szezonban, amit a Bluebird igényre biztosítani tud.

Az online vásárlások 65%-a havonta vásárol: A vásárlok nagy része minden hónapban legalább egyszer vásárol online. Ezt a számot tudjuk növelni az e-marketing és közösségi médián keresztül a rendszer integrálásával, amiben szintén segítünk a webshop készítés során.

Miért válaszd a Bluebird webáruház készítési szolgáltatását?

Top IT fejlesztők

A Bluebird 2001 óta tart vezető informatikusokat csapatában. Projektjeinken a legjobb fejlesztők dolgozhatnak egyedül. Szoftverfejlesztők, projektmenedzserek, üzleti elemzők és tesztelők végzik munkájukat maximálisan.

Szakértő a Tech iparban

Iparági szakértelem. Eddig több mint egymillió órányi szoftverfejlesztési munkát végeztünk, amely magában foglalja a projektmenedzsmentet, a szoftverfejlesztést és a tesztelést.

Minőség biztosítva

Kiemelt figyelmet fordítunk a webshop készítési igényeidre vagy bármilyen szoftverrel szemben támasztott követelményeid felmérésére.

Szoftverfejlesztés tevékenységünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Bluebird ikon

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül egy egyedi webshop itthon?

Magyarországon az kezdő ár tartomány egy alap webáruház, webshop készítés esetén 500.000 HUF ami elérheti a legfelsőbb minőségű és egyedi webshop készítés 1.500.000 HUF-os tartományát.

Elérhetőségeink:

Bluebird International Zrt.

1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.
Telefon: +36 1 266 24 20
Fax: + 36 1 336 02 18
Info: [email protected]

Sales: [email protected]

Bluebird