Webáruház Készítés

Nálunk megtalálsz mindent egy helyen, amivel növelheted bevételed

Mit készítünk számodra?

Egyedi webáruház készítés, egyedi kinézettel

A webáruház készítés és fejlesztés számunkra kiemelten értékes feladat. Főként azért, mert tudjuk, hogy alapvetően meghatározza árbevételed jelentős (online) részét az, hogy milyen minőségben készül el webáruházad. Webshop készítés során célunk kifejezetten az, hogy kiváló e-kereskedelmi élményt nyújtson webáruházad vásárlóid számára.

Fejlesztő csapatunk egyedi design-t készít számodra és korszerű digitális megoldásokat használ webáruházad fejlesztéséhez.

Webáruház készítés

Miért fontos, hogy legyen egy minőségi webáruházad?

A vásárlások 63%-a online kezdődik: Nincs két online vásárló, aki pontosan ugyanazt a vásárlási utat választaná. Segítünk a webáruház készítésében és optimalizálásában, hogy ügyfeleid számára az online utazás könnyű legyen.

vásárlások 50%-a mobilon történik: A webshop készítése során kiemelt figyelmet kap az, hogy mobilbarát, reszponzív alkalmazást tudjon használni a vásárló telefonján vagy tabletjén.

A vásárlások során a vásárlók 75%-ban új terméket keresnek: A felhasználók nagy része minden hónapban egy új terméknévre, illetve kifejezésre keres rá. Ez a kereslet állandó változására utal. Ha kellően dinamikus a weblapod, követni tudod a trendeket. A webshop készítés során kifejezetten ügyelünk a könnyű és gyors módosíthatóságra.

Aki online vásárol, annak 65%-a havonta vásárol: A vásárlók nagy része minden hónapban legalább egyszer vásárol online. Fontos, hogy ezek a felhasználók a te webshopodban vásároljanak. Ezt e-marketing eszközökkel és módszeres SEO tervezéssel, tartalomstratégia kialakításával tudjuk támogatni.


DesignRush Top akkreditált fejlesztői cég kitüntetés
Clutch Top B2B kitüntetés
Manifest kitüntetés kíváló web fejlesztési szolgáltatásért
Top Custom Software Development Company kitüntetés a Bluebird részére

Mit nyújt webáruház készítés szolgáltatásunk?

Megtervezzük és elkészítjük webshopod minden elemét: design, SEO, teljes funkcionalitás, integráció háttérrendszerrel. Sőt! Ha szükséged van önálló háttérrendszerre, még azt is lefejlesztjük számodra! Nálunk a webáruház készítést követően nem maradsz magadra: ellátjuk webáruházad üzemeltetését, monitorozását és incidens esetén rendelkezésre állunk.

Webshop tanácsadás

Üzleti, SEO és informatikai tanácsadással segítünk webáruházad kialakításában. Elkészítjük új webshopodat vagy átalakítjuk meglévő webáruházadat igényeid szerint. Küldd el nekünk elképzeléseidet és korrekt árajánlatot készítünk számodra.

Egyedi webáruház design tervezés

Elkészítjük webáruházad egyedi arculatát. Első lépésként bemutatjuk számodra a design koncepciót, ennek elfogadása vagy módosítását követően pedig kidolgozzuk részletesen a webshopod megjelenését.

SEO- és funkcionalitás tervezés

Webshopodnak nem csak szépnek kell lennie, hanem meg is kell jelennie a Google keresőben. Ennek érdekében optimalizáljuk, továbbá rendszerszervezés keretében megtervezzük a kifejlesztendő funkciókat.

Webshop fejlesztés

Elkészítjük webshopodat, beállítjuk a fizetési- és szállítási opciókat, feltöltjük interfacen keresztül a termékeidet, majd alapos funkcionális és integrációs tesztelést követően veled egyeztetve elindítjuk az éles üzemű működést.

Külső rendszerek integrálása

Elkészítjük az integrációt a háttérrendszeredhez, hogy lehetővé tegyük az automatizált adatcserét. Amennyiben nem rendelkezel háttérrendszerrel, elkészítjük  azt is számodra.

Üzemeltetés és support

Webáruházad indulását követően is biztosítjuk, hogy webshopod tökéletesen működjön. Üzemeltetési szerződés keretében monitorozzuk webáruházadat és elvégezzük a szükséges üzemeltetési feladatokat.


Webáruház készítés referenciák

Webáruház készítés referencia - Nordart - Bluebird

A Nordart, a fűtési rendszerek piacvezető cége. Ügyfelünk a mi webáruház fejlesztési tapasztalatunkat igényelte hosszútávú együttműködés keretében.

Tekintsd meg esettanulmányunkat és olvasd el, hogyan sikerült a megújult webáruház segítségével elérni céljaikat!

Ráday Antikvárium - Referencia - Webáruház készítés - Bluebird

Cégünk készítette a Ráday Antikvárium, mint az antikvár szakma elismert szereplője számára azt a webáruházat, amely a bevezetés óta folyamatosan növekvő árbevétellel büszkélkedhet. 

Tudj meg többet esettanulmányukból!


Tech stack amit alkalmazunk webshop készítésnél

WooCommerce bővítmény Webáruház készítéshez
Webáruház készítés - Thrive Themes
Webáruház készítés - Thrive Architect
Webáruház készítés - SEO - Yoast SEO
Webáruház készítés - HTML CSS JS
Webáruház készítés - PHP programozási nyelv

Webáruház készítés lépései

Webáruház készítés lépései - Bluebird

Miért válaszd a Bluebird webáruház készítés szolgáltatását?

Alapos tervezés

Abban hiszünk, hogy komoly eredményt csak alapos tervezéssel lehet elérni. Ennek érdekében üzleti-, SEO,- informatikai- és üzemeltetési oldalról is kellő alapossággal tervezzük meg webáruházadat. A tervezési feladatok ellátását nálunk rendszerszervezők végzik, pont úgy, mint ahogy a komoly közép- és nagyvállalati  ügyfeleink IT rendszereinél szokás.

Megbízható vállalat

2001-ben alakultunk, létszámunk meghaladja a 180 főt, árbevételünk a 3.5 Mrd forintot. Stabil és erős vállalkozásként egy cél vezérel minket: minőségi szolgáltatást nyújtani. Hiszünk benne, hogy csak komoly munkával és megfelelő erőfeszítéssel lehet minőségi szoftvert készíteni. Megbízhatsz bennünk, komoly ügyfeleink elégedettek az eddigi munkáinkkal.

Minőségbiztosítás

Kiemelt figyelmet fordítunk a webshop készítés kapcsán, az általad megfogalmazott követelményekre. Szoftverfejlesztés tevékenységünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik. Csapatunk előre meghatározott folyamatok mentén végzi munkáját. Mi az alapos tervezésben és a szoftverfejlesztési szabályok szerinti fejlesztésben hiszünk.


IT SOLUTIONS -

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS AJÁNLATKÉRÉS


Gyakori kérdések

Mennyibe kerül egy egyedi webshop?

Ha komoly webshopot szeretnél, amiből folyamatosan rendes árbevételed keletkezik, akkor nem spórolhatod meg a tervezés költségét. Nálunk, a Bluebirdnél 500.000 HUF-tól kezdődnek a webshop projektek és ahogy a követelményeid növekednek, növekszik webáruházad megvalósítási költsége is. De ne feledd: magas árbevételed is csak jól megtervezett, minőségi webshopból lehet.


IT Services - ISO 9001 - Bluebird

Egyedi webáruház készítési tevékenységünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Success message!
Warning message!
Error message!