Vezetőink

Balazs Refi

RÉFI

BALÁZS

CEO, Bluebird

A magyar és az osztrák Bluebird alapítója. Informatikai karrierjét 12 évesen kezdte assembler programozással, azóta informatikával foglalkozik, mint rendszerszervező, projektvezető. Jelenleg a Bluebird Zrt. vezetője. Három fiú és egy lány gyerkőc lelkes apukája, szabadidejében szenvedélyes kertész.

LinkedIn_logo
Miklós Varga

VARGA

MIKLÓS

CEO, Bluebird Austria

Közgazdász. Tanulmányai befejeztével külkereskedelmi és idegenforgalmi területen, saját cégeiben dolgozott. 2006 óta működtet IT vállalkozásokat. 2018 óta a Bluebird Austria tulajdonosa és ügyvezetője. Közel harminc éve házas, egy felnőtt leány apja. Szabadidejében a családi biofarmon gazdálkodik.

LinkedIn_logo
Judit Szűcs

SZŰCS

JUDIT

Head of Operations

2010 óta a Bluebird csapat tagja. Kontrollerként kezdte a cégnél pályafutását, később a pénzügyi terület vezetője lett, majd 2018 év eleje óta operatív vezetőként segíti a szakmai területek munkáját. Két, már majdnem felnőtt gyermek édesanyja. Szabadidejében leginkább bringázni, olvasni és utazgatni szeret.

LinkedIn_logo
Nándor Lakovich

LAKOVICH

NÁNDOR

Head of IT Contracting

A Bluebird IT Contracting terület vezetője. Villamosmérnöki és menedzsment területen szerzett diplomát. 20 éve informatikai szakemberként és projektvezetőként dolgozik az államigazgatás és a privát szektor számára. Egyetem óta teniszezik, gyümölcsöket, zöldségeket termel, két fiával és párjával Budapesten él.

LinkedIn_logo
Réka Balassa

BALASSA

RÉKA

Head of IT Recruitment

Szinte a cég alapítása óta lelkes tagja a Bluebirdnek. Több, mint 10 éven keresztül tanácsadóként erősítette a munkaerő-közvetítés csapatát, immár 8 éve pedig vezeti is egyben. Szabadidejét kislányával és férjével tölti a legszívesebben, de szeret utazni és új kultúrákat megismerni. Munkája egyben a hobbija is.

LinkedIn_logo
Ádám Csabay

CSABAY

ÁDÁM

Head of Sales

Pályafutását B2C, majd B2B értékesítéssel kezdte. 2018 óta a Bluebird csapat tagja.

Sales vezetőként a Bluebird kereskedelmi folyamataiért felel. Hivatásos sportolói múltjából kifolyólag szabadidejében továbbra is versenyszerűen kosárlabdázik.

LinkedIn_logo