Vezetőink

RÉFI BALÁZS

CEO, Bluebird

A Bluebird alapítója és vezetője. Informatikai karrierjét 12 évesen kezdte assembler programozással, azóta informatikával foglalkozik, mint rendszerszervező, projektvezető. Jelenleg a Bluebird Zrt. vezetője. Három fiú és egy lány gyerkőc lelkes apukája, szabadidejében szenvedélyes kertész.

Balazs Refi
LinkedIn_logo

SZŰCS JUDIT

Head of Operations

2010 óta a Bluebird csapat tagja. Kontrollerként kezdte a cégnél pályafutását, később a pénzügyi terület vezetője lett, majd 2018 év eleje óta operatív vezetőként segíti a szakmai területek munkáját. Két, már majdnem felnőtt gyermek édesanyja. Szabadidejében leginkább bringázni, olvasni és utazgatni szeret.

Judit Szűcs
LinkedIn_logo

LAKOVICH NÁNDOR

Head of IT Contracting

A Bluebird IT Contracting terület vezetője. Villamosmérnöki és menedzsment területen szerzett diplomát. 20 éve informatikai szakemberként és projektvezetőként dolgozik az államigazgatás és a privát szektor számára. Egyetem óta teniszezik, gyümölcsöket, zöldségeket termel, két fiával és párjával Budapesten él.

LinkedIn_logo
Nándor Lakovich

BALASSA RÉKA

Head of IT Recruitment

Balassa Réka a Bluebird toborzási üzletágának vezetője. Több mint 15 éve dolgozik a cégünknél. Célja, hogy a legmotiváltabb és legsikeresebb IT toborzásó csapatot építse fel.  Az évek során elért stabil eredményei és a nagyszámú elégedett ügyfélkör teszi őt a vállalat egyik legnagyobb értékévé. Szabadidejét kislányával és férjével tölti. Szeret utazni és új kultúrákat megismerni. Munkája egyben a hobbija is.

LinkedIn_logo
Réka Balassa

CSABAY ÁDÁM

Head of Sales and Marketing

Pályafutását B2C, majd B2B értékesítéssel kezdte. 2018 óta a Bluebird csapat tagja.

Sales vezetőként a Bluebird kereskedelmi folyamataiért felel. Hivatásos sportolói múltjából kifolyólag szabadidejében továbbra is versenyszerűen kosárlabdázik.

Nemrég lett kinevezve a marketing csapatunk vezetőjének.

LinkedIn_logo
Ádám Csabay
Success message!
Warning message!
Error message!