IT munkakörök

Mi a Bluebirdnél munkaerő-közvetítés és T&M alapú (napidíjas elszámolású) projektek esetében szinte minden IT munkakörre és feladatra keresünk informatikusokat. Sőt, ugyanezt tesszük akkor is, amikor fix díjas projekten dolgozunk ügyfelünk részére és szükség van a projektcsapatba belsős szakemberre.

Az IT munkaköröket sokféleképpen lehet csoportosítani. Mi az alábbiak szerinti kategorizálást alakítottuk ki. Ennek az az oka, hogy megrendelőink az alábbi munkakörök betöltésére kérnek fel minket, illetve ilyen feladatok ellátásában veszünk részt napidíjas elszámolású projektek keretében.

A munkakörök megnevezésére tettük linket, amennyiben blogoldalunkon az adott munkakörrel már foglalkoztunk. A link egyenesen a részletes leíráshoz vezet.

Vezető

Architekt

  • Architekt

Tanácsadó, szakértő

DevOps

Üzemeltető

Suppor és helpdesk

  • Support és Helpdesk

Egyéb

  • Egyéb

A fentiek szerinti munkaköröket annak érdekében alakítottuk ki ilyen felosztásban, hogy könnyen megtaláld azokat az IT lehetőségeket, melyek számodra fontosak lehetnek.

Néhány munkakört nem bontottunk alá (pl. architekt), mivel ezekre az feladatokra általában kevesebb a keresés. Nem lenne érdemes alábontani 2-3 munkakörre csak azért, mert pl. architekt munkakörön belül is 3-4 féle munkakör található.

Vannak viszont olyan munkakörök, melyeket alábontunk akkor is, ha nem lenne szükséges, viszont fontos, mert számosságuk megnőtt vagy megnőhet. Ilyen munkakör lehet hamarosan a Mobil fejlesztő. Ha annyira sok iOS és Android fejlesztői keresés lesz, akkor ezt az alábontást meg is fogjuk csinálni.

IT munkakörök - Bluebird

De addig is: nézd meg IT állásainkat és IT projektjeinket!

Ha pedig látni szeretnék legújabb cikkeinket és híreinket, akkor kövess minket LinkedInen és Facebookon is!