IT Contracting

Informatikai szakemberek napidíjon a Bluebirdtől!

Projektkezdés akár 1-2 héten belül.

Ha tapasztalt informatikus, programozó hiányzik a csapatodból, nálunk jó helyen jársz! IT Contracting keretében akár 1-2 héten belül bemutatjuk az adott feladatra legalkalmasabb IT szakemberünket! Közel 100 onsite és remote IT szakértővel dolgozunk. Elérünk több ezer informatikust. Képzett és hamar bevethető IT szabadúszók egy helyen!

IT contracting - ISO 9001 - Bluebird

Megrendelőink miért minket választanak, mint IT Contracting partner?

Informatikus napidíjon - Bluebird
 • 1-2 héten belül tapasztalt IT szakembereket biztosítunk a projektfeladatok elvégzésére.
 • Az általunk elérhető programozók, szabadúszók száma több ezer. Közel 40.000 IT szakembert tudunk elérni Magyarországon.
 • Csak a mérnöknapok utáni napidíjat kell megfizetned, egyéb költséged nincs.
 • Szinte bármely munkakörben (PM, BA, DEV, QA, OP) és technológiában tudunk segítséget nyújtani.
 • Nem szükséges hosszasan egyeztetni a projekt scope-ról.
 • Közel 150 contracting partnerünknél több, mint 1 millió mérnökóra terjedelemben végeztünk el eddig projektfeladatokat.
 • Lassan 20 éves tapasztalattal rendelkezünk napidíjas szoftverfejlesztés területen.

Mit kínálunk számodra?

Megszűnik az informatikus hiányod

Ha velünk dolgozol, számodra rendelkezésre fognak állni a megfelelő kompetenciával rendelkező informatikus kollégák.

Nem kell vadásznod az IT szakemberekre többé, csak mondd meg, milyen szakértelem hiányzik!

Munkatársaink elvégzik a megadott projektfeladatokat!

IT contracting feladatok - Bluebird

Tapasztalat, minőség

Munkatársaink és szabadúszóink senior IT szakemberek. Olyan informatikus kollégákkal dolgozunk, akik értik a projektszemléletű működést, tudják, hogy a legfontosabb cél a projektfeladatok határidőre történő elvégzése. Megfelelő IT tudással és tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy a produktumokra ne kelljen soká várni.

Kalkulálható költségek

Projektfeladatok ellátását biztosítjuk számodra, melynek díjazása mérnöknap alapú. Csak annyi díjat kell fizetned, amennyi mérnöknap a teljesítés során felhasználásra kerül.

Speciális szakértelem is elérhetővé válik

Általunk elérhetővé válnak olyan speciális szakértelmek projekted számára, amit munkavállalóiddal nem tudnál biztosítani. Vagy azért, mert teljes munkaidős szakemberre nincs szükséged, vagy azért, mert teljes időszakra nem tudnád megfizetni. Mi vállaljuk, hogy 100% terheltség alatt is elvégezzük a feladatokat, így speciális kompetencia bevonása is megfizethetővé válik számodra.

Szerződéses feltételek

 • Napidíjas vagy óradíjas konstrukcióban dolgozunk.
 • Projektszerződést kötünk, melyben rögzítjük a projekt adatait és az elvégzendő feladatokat. Szoftvertervezési, -fejlesztési, -tesztelési-, bevezetési feladatok ellátásában számíthatsz ránk! 
 • Havonta teljesítési igazolást készítünk. Ennek alapját az elvégzett feladatok és a feladatok elvégzésére fordított órák/napok száma adják.

IT Contracting folyamat lépésről-lépésre

1. Kapcsolatfelvétel, projekt- és projektfeladatok egyeztetése

IT Contracting kapcsán első lépés a projektfeladatok egyeztetése. Közösen átbeszéljük, hogy mik azok az PM/BA/DEV/QA feladatok, amelyek tekintetében szükség van a Bluebirdre és IT szakembereire.

Egyeztetjük a projekt hosszát és a projektfeladatokat. Átbeszéljük az elvárt szakmai skilleket, technológiai- és domain ismereteket, valamint a speciális szakismeretek.

Az egyeztetés során visszajelzést adunk arra vonatkozóan, hogy mennyi időn belül tudjuk felkutatni a megfelelő IT szakembert. Projektjeinkre jellemzően nem tudunk saját állományban dolgozó informatikus kollégát biztosítani, hiszen erőforrásaink lekötöttsége közel 100%-os. De arra specializálódtunk, hogy az igényeidnek megfelelő programozó, rendszerszervező, tesztelő, projektvezető felkutatását rendkívül gyorsan és hatékonyan elvégezzük. Nincsenek a benchen szakemberek, mert tudjuk, hogy a jó informatikus folyamatosan projekten dolgozik.

2. Bluebird belső staffing

Programozó, informatikus napidíjon a Bluebirdtől

Az egyeztetett projektfeladatokra megkeressük a leginkább alkalmas IT szakembereket. Mindezt annak függvényében, hogy egy rövid projektfeladatra (3-6 hónap) vagy egy hosszabb projektre (6-12 hónap, vagy 12 hónap+) keressük a megfelelő embert.

A rendelkezésre álló és felkeresett szabadúszók, informatikusok közül kiválasztjuk azokat, akik tanácsadóink előzetes szakmai egyeztetései alapján képesek magas színvonalon elvégezni a projektben definiált feladatokat.

3. Ajánlattétel, projekt szerződés egyeztetése

Ajánlatot teszünk a projektfeladatok ellátására. Ennek keretében megadjuk az adott feladatra szóló napidíjainkat, továbbá bemutatjuk informatikus, programozó kollégánk profilját (CV).

Cégünk részéről ezek az informatikus kollégák lesznek azok, akik az adott feladatok ellátását el fogják végezni az ajánlat elfogadása esetén.

4. Projektszereplők megismerkedése, döntés

Amennyiben ajánlatunkat megfelelőnek tartod, szakértőink megismerkednek, részleteiben is egyeztetik a feladatokat, technológiai elvárásokat.

Amennyiben nem találod megfelelőnek informatikus kollégánkat, akkor visszalépünk az ajánlattétel szakaszba és újabb ajánlatot készítünk.

5. Projekt start, projekt szerződés aláírása

Informatikus, programozó a Bluebirdtől

Megállapodásunk esetén indul a projekt.

A projektfeladatokat projektszerződésben rögzítjük és garantáljuk egymás számára a munkatársvédelmet és vevővédelmet. 

6. Projektfeladatok ellátása, teljesítés elszámolása

Szabadúszó, programozó napidíjon a Bluebirdtől

A Bluebird projektre delegált szakemberei elvégzik a projektszerződésben definiált projektfeladatokat. Havonta teljesítési igazolást készítünk, melyben szerepelnek az elvégzett feladatok, a feladatok elkészítésére fordított mérnöknapok száma. Az elszámolás kölcsönös elfogadását követően kiállítjuk a számlát.

7. Projekt követése és zárása

Informatikus kollégáink munkáját folyamatosan követjük. Bármilyen probléma felmerülése esetén beavatkozunk és megoldást keresünk. Rendszeresen egyeztetjük a projekt várható időtartamát, a projektfeladatokat és a projekt lezárásának tervezett dátumát.

Akik minket választottak IT Contracting partnernek

„A Bluebird az OTP Bank fontos beszállítója az IT-kompetencia területén. Segítségükkel fejlesztjük az IT Transzformációs Projekt keretében az adatmenedzsment új képességét, a valós idejű adatszolgáltatást. A Bluebird szakemberei a legkorszerűbb streaming technológiák használatával szolgálják ki a bankon belüli üzleti területek növekvő igényeit.”

OTP Bank Nyrt., Bakos Balázs, Senior data domain lead

IT Contracting referencia OTP

“Nagyon szeretek a Bluebirddel dolgozni, a cég mérete lehetővé teszi azt a flexibilitást, amire az IT szakmának szüksége van ezekben a változó időkben. Az évek során nagyon jól kitapasztalták a specifikus igényeket, amik elengedhetetlenek nekünk, és sokszor szavak nélkül is értjük egymást.”

W.UP, Dienes Beáta, Key account manager

IT Contracting referencia WUP
Szabadúszók a Bluebirdnél

Tipikus kereséseink

 • Szoftverfejlesztés: .NET, Angular, React / Reduct, Android, iOS, Java, PHP, Python programozó, Sharepoint, PL/SQL, SQL (MSSQL/Oracle/PostgreSQL) és noSQL területeken.
 • Projekt menedzsment: teljes projekt menedzsment, projekt koordináció, és scrum master, product owner feladatok.
 • Tervezési-, szervezés: rendszerszervezés, elemzési feladatok, tanácsadói feladatok.
 • Tesztelés: manuális és automatizált tesztelés, Selenium, Java alapú tesztelés.
 • Egyéb feladatok: enterprise architektúra tervezés, devops feladatok.
 • A teljes listát, ITT találod!

Ajánlatkérés - napidíjas informatikus, szabadúszó a Bluebirdtől

0 of 5000

Elérhetőségeink:

Bluebird International Zrt.

1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.
Telefon: +36 1 266 24 20
Fax: + 36 1 336 02 18
Info: [email protected]

Sales: [email protected]

Bluebird