Referenciák – Partnereink

"Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország meghatározó szereplői vagyunk az IT-HR piacon. Ügyfeleink nap, mint nap megtisztelnek minket bizalmukkal, amikor akár szoftverfejlesztés projektjeiket bízzák ránk, akár szenior IT szakembereink részvételét kérik futó projektjeikhez, vagy belsős állományuk bővítéséhez választják IT fejvadászat szolgáltatásunkat.

Szenvedéllyel végezzük munkánkat és ez az eredményén meg is látszik. Folyamatos tanulási vágyunk van, mindig újabb és újabb dolgokat akarunk megismerni, megérteni és elérni. Az informatika területe ehhez a tudásszomjhoz a legjobb táptalajt biztosítja, hiszen az IT folyamatos változásban, megújulásban, fejlődésben van.

Bluebird Refi Balazs

Hiszünk magunkban, hiszünk a korrekt, egyenes és őszinte beszédben. Hisszük, hogy a megbízhatóság és kiszámíthatóság nem letűnt korok ideái, hanem napjaink alapértékei, melyek minden helyzetben utat mutatnak számunkra.

A Bluebird közösség, nem munkahely. Minket összekovácsolnak a közös értékek és a teljesítmény iránti elköteleződés. Szenvedélyünk a munkánk, szenvedélyünk a Bluebird!"

Réfi Balázs - Bluebird, CEO


Népszerű vállalatok, akik már minket választottak

Success message!
Warning message!
Error message!