Szolgáltatásaink

IT RECRUITMENT - Ha IT fejvadász céget keresel

A munkaerő-közvetítés IT specialistái vagyunk. Értjük az IT munkaköröket, ismerjük az IT technológiákat, tudjuk, hogy melyik IT szakember melyik állásra lehet megfelelő és melyik állás érdekelheti. Közösen tisztázzuk az ideális jelölttel kapcsolatos konkrét munkaköri-, technológiai elvárásokat, és a szükséges tapasztalati szintet. Szívesen adunk visszajelzést arról, hogy a megadott követelményeknek megfelelő IT szakemberek milyen bérigény elvárással rendelkeznek.

IT CONTRACTING - Ha freelancereket keresel

Azonnali segítséget kínálunk szoftverfejlesztési feladatok ellátásában óradíj / napidíj alapon. IT Contracting szolgáltatásunk keretében nem szükséges a projekt scope előzetes egyeztetése, ezért IT freelancereink akár néhány napon belül el tudja kezdeni a tervezési-, fejlesztési-, tesztelési feladatok ellátását. Folyamatos projektfelkéréseink vannak különböző technológiákban. Az elmúlt években több, mint 1 millió mérnökórányi IT projektfeladatot végeztünk el.

IT SOLUTIONS - Ha szoftverfejlesztő céget keresel

Megtervezzük, elkészítjük és leteszteljük alkalmazásod követelményspecifikáció vagy backlog alapján. Kiemelten fontosnak tartjuk az igények feltérképezését és tisztázását, az üzleti folyamatok pontos meghatározását, a user story-k megértését. Vállalunk agilis és klasszikus vízesés módszertan szerinti szoftverfejlesztést, mert hisszük, hogy az adott feladatnál azt a szoftverfejlesztési módszertant kell használni, amelyik a legeredményesebb és a leghatékonyabb.