2021. szeptember 19.

Mik azok a backend technológiák, amiket a Facebook vagy a LinkedIn használ? Bemutatjuk a legnépszerűbb backend technológiákat.

2021. szeptember 18.

Az állásinterjú a felkészüléssel kezdődik. Megmutatjuk, mivel növelheted esélyedet az állásinterjú előtt, közben és után. Tudj meg többet!

2021. augusztus 22.

Milyen a jó önéletrajz? Hogyan találnak meg az IT recruiterek? CV tippek és letölthető önéletrajz minta IT szakemberek részére.

2021. június 30.

Mik a business analyst (üzleti elemző) feladatai? Milyen képességekkel és készségekkel kell rendelkezned, hogy jó business analyst legyél?

2021. június 11.

Mik a leggyakoribb állásinterjú kérdések és milyen választ adhatsz rájuk? Tudd meg a Bluebird posztjából, hogy milyen kérdésekre számíthatsz!

2021. június 10.

Mit jelent az, hogy freelancer? Hogyan tudsz szabadúszókat bevonni az IT projektek tervezési, fejlesztési, tesztelési feladataira?

2021. május 30.

Milyenek a fizetések az IT szektorban? Folyamatosan frissítjük blogunkat, hogy mindig az aktuális állapotot lásd. Tudj meg többet!

2021. május 16.

Mit csinál egy szoftverfejlesztő? Bemutatjuk a leggyakoribb szoftverfejlesztői munkaköröket és megmutatjuk, hogy mennyit keres egy fejlesztő.

2021. május 16.

Mit jelent a DevOps? Milyen feladatai vannak egy DevOps szakembernek és mennyit lehet keresni ebben a munkakörben?