2022. július 18.

Mit csinál egy szoftverfejlesztő? Bemutatjuk a leggyakoribb szoftverfejlesztői munkaköröket és megmutatjuk, hogy mennyit keres egy fejlesztő.

2022. június 3.

Mennyit keres egy etikus hacker? Ki kicsoda ebben a világban, mit csinál és kivel van? Rakjunk egy kis rendet a fejünkben! Tudj meg többet!

2022. április 17.

Mik az IT projektvezető feladatai? Részletesen bemutatjuk, hogy az informatikai projektvezető milyen feladatokat lát el.

2022. április 14.

A szoftvertesztelő felelős a tesztelés megtervezéséért, a tesztelés elvégzéséért és a hibajegyek rögzítéséért. 

2022. április 13.

A jó motivációs levél a sikeres pályázás egyik kulcsa lehet. Hogyan írhatsz igazán ütős motivációs levelet? Tudd meg blogposztunkból!

2022. április 8.

Mik az IT projektmenedzser feladatai? Mi kell ahhoz, hogy jó projektvezető legyél és mennyit tudsz keresni ebben a munkakörben?

2022. február 20.

Mi az a WordPress plugin? Megmutatjuk, melyek a legjobb bővítmények és azt is, hogy milyen szempontok alapján tudsz válogatni.

2021. december 1.

Milyenek a fizetések az IT szektorban? Folyamatosan frissítjük blogunkat, hogy mindig az aktuális állapotot lásd. Tudj meg többet!

2021. november 6.

Mik a munkahelyváltás okai? Mi a munkahelyváltás menete? Megpróbálunk segíteni abban, hogy megfontolt és alapos döntést hozz!