2022. április 16.

Mi az, hogy full stack fejlesztő? Mik a kiemelkedő fejlesztők fő feladatai, és mikor érdemes őket alkalmazni? Tudj meg többet!

2022. február 14.

Mi az online állásinterjú folyamata, mire kell felkészülnöd? A Bluebird IT recruiterei segítségével megmutatjuk a legfontosabb trükköket!

2022. február 14.

Álláshirdetés készítése egyszerűen. Megmutatjuk, hogyan épül fel egy jó álláshirdetés. Mágnesként fogod vonzani a szakembereket!

2021. október 15.

Le szeretnéd törölni a LinkedIn profilodat, de nem tudod hogyan? Olvasd el a LinkedIn profil törlése blogbejegyzésünket, és tudj meg többet!

2021. október 15.

Mi az adathalászat, és mik az árulkodó jelei? Hogyan kerüld el, hogy te akadj horogra? Olvasd el a Bluebird legújabb bejegyzését!

2021. október 8.

LinkedIn profil létrehozása 5 perc alatt? Lehetséges! Nézd meg blogbejegyzésünket, ahol lépésről-lépésre bemutatjuk neked a folyamatot!

2021. október 1.

A változás elkerülhetetlen, kiválthatják külső- és belső tényezők is. Miről szól a változásmenedzsment, és mitől lesz sikeres? Tudj meg többet!

2021. szeptember 24.

Mi a kiégés, mik a szakaszai, és mit tehet ellene a szervezet és a munkavállaló? Olvasd el legújabb blogposztunkat, és tudj meg többet a kiégésről!

2021. június 21.

Mikor érdemes a vízesés modell-t választani, mik azok a szempontok, amiket ismerve a legeredményesebb lesz a folyamat? Tudj meg többet!