Rólunk

A BLUEBIRD TÖRTÉNETE

2001 - Az IT Contracting kezdete

Első megbízásaink németországi és magyarországi fejlesztési projektek voltak a T-csoport kötelékén belül a kétezres évek elején. A kezdeti IT Contracting szolgáltatásunkkal egy időben fix díjas alkalmazásfejlesztési projekteket is végeztünk, többnyire Java/Oracle környezetben.

Cégünk az alapításkor 1 fős vállalkozás volt. Mára 30 fős head office, közel 100 IT szakember Magyarországon és 10 fő Ausztriában alkotja a Bluebird csapatát, amely 2020-ig több, mint 1.000.000 mérnökórányi projektfeladatot teljesített.

2008 - Az IT Recruitment kezdete

IT Recruitment szolgáltatásunk az ügyfeleink azon igénye alapján jött létre, miszerint egy olyan IT recruiter céggel szeretnének dolgozni, amely olyan szinten érti az IT-t, mint a Bluebird. Az indulás óta többnyire az a visszajelzés, hogy „Végre egy olyan recruitmenttel foglalkozó cég, aki otthon van az IT-ban, és érti, amit mondunk.”

2008 óta több, mint 200 ügyfelünk 1200-nál is több IT pozícióját töltöttük be tapasztalt IT szakemberekkel, különböző technológiákban, programozási nyelv ismerettel és munkakörökben.

2012 - A Bluebird Austria kezdete

A németországi projektek mellett 2012-ben megalapítottuk az osztrák Bluebirdöt, hogy az ausztriai megrendeléseket egy osztrák céggel tudjuk kiszolgálni. Hittünk abban, hogy a legtöbb technológia vonatkozásában találunk olyan IT szakembert, akivel el tudjuk látni a megrendelő által adott feladatokat Ausztriában is.

A Bluebird Austria sikerességén felbuzdulva a közeljövőben európai és amerikai remote és onsite projektek indítását tervezzük, melynek alapját csapatunk szaktudása és eltökéltsége adja.

2020 - Az IT Solutions kezdete

2020-tól a fix díjas IT projektjeinket IT Solutions név alatt végezzük, melynek keretében webfejlesztéssel, egyedi alkalmazásfejlesztéssel, legacy rendszerek felmérésével és migrációjával, bot- és crawler fejlesztéssel, valamint vezetői IT tanácsadással állunk megrendelőink rendelkezésére.

Korábbi projektjeinket döntően Java és .NET platformon végeztük, de ami talán a technológiánál is fontosabb: kiemelten szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit, a rendszerekkel szemben támasztott követelményeket.

Vezetőink

Balazs Refi

RÉFI

BALÁZS

CEO, Bluebird

A magyar és az osztrák Bluebird alapítója. Informatikai karrierjét 12 évesen kezdte assembler programozással, azóta informatikával foglalkozik, mint rendszerszervező, projektvezető. Jelenleg a Bluebird Zrt. vezetője. Három fiúgyerek és lánygyerek lelkes apukája, szabadidejében szenvedélyes kertész.

LinkedIn_logo
Miklós Varga

VARGA

MIKLÓS

CEO, Bluebird Austria

Közgazdász. Tanulmányai befejeztével külkereskedelmi és idegenforgalmi területen, saját cégeiben dolgozott. 2006 óta működtet IT vállalkozásokat. 2018 óta a Bluebird Austria tulajdonosa és ügyvezetője. Közel harminc éve házas, egy felnőtt leány apja. Szabadidejében a családi biofarmon gazdálkodik.

LinkedIn_logo
Judit Szűcs

SZŰCS

JUDIT

Head of Operations

2010 óta a Bluebird csapat tagja. Kontrollerként kezdte a cégnél pályafutását, később a pénzügyi terület vezetője lett, majd 2018 év eleje óta operatív vezetőként segíti a szakmai területek munkáját. Két, már majdnem felnőtt gyermek édesanyja. Szabadidejében leginkább bringázni, olvasni és utazgatni szeret.


LinkedIn_logo
Nándor Lakovich

LAKOVICH

NÁNDOR

Head of IT Contracting & IT Solutions

A Bluebird IT megoldásainak vezetője. Villamosmérnöki és menedzsment területen szerzett diplomát. 20 éve informatikai szakemberként és projektvezetőként dolgozik az államigazgatás
és a privát szektor számára. Egyetem óta teniszezik, gyümölcsöket, zöldségeket termel, két fiával és párjával Budapesten él.

LinkedIn_logo
Réka Balassa

BALASSA

RÉKA

Head of IT Recruitment

Szinte a cég alapítása óta lelkes tagja a Bluebirdnek. Több, mint 10 éven keresztül tanácsadóként erősítette a munkaerő-közvetítés csapatát, immár hat éve pedig vezeti is egyben. Szabadidejét kislányával és férjével tölti a legszívesebben, de szeret utazni és új kultúrákat megismerni. Munkája egyben a hobbija is.

LinkedIn_logo
Ádám Csabay

CSABAY

ÁDÁM

Head of Sales

Pályafutását B2C, majd B2B értékesítéssel kezdte. 2018 óta a Bluebird csapat tagja.

Sales vezetőként a Bluebird kereskedelmi folyamataiért felel. Hivatásos sportolói múltjából kifolyólag szabadidejében továbbra is versenyszerűen kosárlabdázik.

LinkedIn_logo