Rólunk

A BLUEBIRD TÖRTÉNETE

2001 - Az IT Contracting kezdete

Első megbízásaink németországi és magyarországi fejlesztési projektek voltak a T-csoport kötelékén belül a kétezres évek elején. A kezdeti IT Contracting szolgáltatásunkkal egy időben fix díjas alkalmazásfejlesztési projekteket is végeztünk, többnyire Java/Oracle környezetben.

Cégünk az alapításkor 1 fős vállalkozás volt. Mára 30 fős head office, közel 100 IT szakember Magyarországon és 10 fő Ausztriában alkotja a Bluebird csapatát, amely 2020-ig több, mint 1.000.000 mérnökórányi projektfeladatot teljesített.

2008 - Az IT Recruitment kezdete

IT Recruitment szolgáltatásunk az ügyfeleink azon igénye alapján jött létre, miszerint egy olyan IT recruiter céggel szeretnének dolgozni, amely olyan szinten érti az IT-t, mint a Bluebird. Az indulás óta többnyire az a visszajelzés, hogy „Végre egy olyan recruitmenttel foglalkozó cég, aki otthon van az IT-ban, és érti, amit mondunk.”

2008 óta több, mint 200 ügyfelünk 1200-nál is több IT pozícióját töltöttük be tapasztalt IT szakemberekkel, különböző technológiákban, programozási nyelvismerettel és munkakörökben.

2012 - A Bluebird Austria kezdete

A németországi projektek mellett 2012-ben megalapítottuk az osztrák Bluebirdöt, hogy az ausztriai megrendeléseket egy osztrák céggel tudjuk kiszolgálni. Hittünk abban, hogy a legtöbb technológia vonatkozásában találunk olyan IT szakembert, akivel el tudjuk látni a megrendelő által adott feladatokat Ausztriában is.

A Bluebird Austria sikerességén felbuzdulva a közeljövőben európai és amerikai remote és onsite projektek indítását tervezzük, melynek alapját csapatunk szaktudása és eltökéltsége adja.

2020 - Az IT Solutions kezdete

2020-tól a fix díjas IT projektjeinket IT Solutions név alatt végezzük, melynek keretében webfejlesztéssel, egyedi alkalmazásfejlesztéssel, legacy rendszerek felmérésével és migrációjával, bot- és crawler fejlesztéssel, valamint vezetői IT tanácsadással állunk megrendelőink rendelkezésére.

Korábbi projektjeinket döntően Java és .NET platformon végeztük, de ami talán a technológiánál is fontosabb: kiemelten szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit, a rendszerekkel szemben támasztott követelményeket.

Success message!
Warning message!
Error message!