Régi-új vezető a Bluebird IT Recruitment üzletágának élén

Réfi Balázs
2020. szeptember 16.

Balassa Réka, a Bluebird IT Recruitment üzletág vezetője 3 év szülési szabadság után visszatér a pozíciójába.

More...

Régi-új IT recruitment vezető a Bluebirdnél

Balassa Réka, a Bluebird International Zrt. (továbbiakban Bluebird) IT Recruitment üzletág vezetője 3 év szülési szabadság után visszatér a pozíciójába.

Balassa Réka (leánykori nevén Szörényi Réka) neve nem ismeretlen azok számára, akik már dolgoztak együtt a Bluebirddel: a szakember ugyanis immár több mint 15 éve, 2005 áprilisában csatlakozott a céghez.

Bluebird_Balassa_Reka


„Szeretnék a lehető legrövidebb időn belül felzárkózni, megismerni a jelenlegi szervezetet, és rálátni a vállalat újabb területeinek a működésére. Hosszabb távon szeretném a legmotiváltabb és legeredményesebb IT toborzás csapatot felépíteni” – mondta el célkitűzéseiről Balassa Réka.

"Azért is szeretek a Bluebirdnél dolgozni, mert nagyszerű a közösség, van home office lehetőség és folyamatosan vannak új kihívások. Mégis, a folytonos változások mellett egy dolog állandó: a biztonság. Utóbbi pedig családos munkavállalóként rendkívül fontos nekem” – tette hozzá.

„Az informatikai szektor köztudottan szakemberhiánnyal küzd. Az IVSZ becslése szerint körülbelül 30-40 ezer informatikus tudna azonnal munkába állni, akik átlagosan két hét alatt tudnak elhelyezkedni a munkaerőpiacon. A Bluebird IT Recruitment szolgáltatásai révén jelenleg több, mint 40 000 IT szakembert érünk el Budapesten és környékén.

Az informatikusokért folyó verseny miatt rendkívül fontos, hogy ki vezeti a toborzás csapatot. Réka az elmúlt sok-sok évben már bizonyított: stabil eredmény és rengeteg elégedett ügyfél jellemezte a munkáját. Számítok rá, hogy a jövőben is ugyanolyan lendülettel fog dolgozni, mint a szülési szabadsága előtt és vezetői szerepében tovább erősödik” – nyilatkozta Réfi Balázs, a Bluebird vezérigazgatója.

A Bluebird igyekszik támogatni munkatársai személyes célkitűzéseit, karrierjét. Balassa Réka a ranglétrát végigjárva HR-asszisztensből junior, majd szenior tanácsadóként dolgozott a munkaerő-közvetítés területen. 2014-ben kapta a lehetőséget, hogy vezesse a munkaerő-közvetítés csapatot majd később a teljes toborzást.


Balassa Réka LinkedIn oldalát itt találod, az általa vezetett IT Recruitment csapat szolgáltatásáról pedig itt olvashatsz!


Ehhez kapcsolódó témák

Success message!
Warning message!
Error message!