Önéletrajz minta – Software architect

Önéletrajz minta > Architekt

Mivel foglalkozik a software architect?

A szoftverarchitekt olyan IT szakember, aki meghatározza a szoftveralkalmazások felépítését és tervezési irányelveit.

Felelős a rendszer architektúrájának kialakításáért, beleértve a komponensek kiválasztását és a komponensek közötti kommunikációt.

A szoftverarchitekt együttműködik a szoftverfejlesztői csapattal (fejlesztőkkel, projektmenedzserekkel, stb.), és kidolgozza a projekt követelményeinek megfelelő technológiai megoldásokat. Figyeli és értelmezi a technológiai trendeket, javaslatokat tesz a legújabb és a projekt számára legmegfelelő technológiák alkalmazására.

A szoftverarchitekt szerepet játszik a projekt során felmerülő technikai problémák megoldásában, a kódminőség felügyeletében és a fejlesztési folyamatok optimalizálásában.


Mit tartalmazzon a szakmai önéletrajzod?

Ahhoz, hogy szoftver architektként CV-d kiemelkedjen a többi jelölt önéletrajza közül, az alábbi szempontok átgondolását javasoljuk:

 1. 1
  Szakmai készségek és technológiák: Sorold fel azokat a programozási nyelveket, keretrendszereket, eszközöket és platformokat, amelyekben jártas vagy. Emellett érdemes kiemelni az olyan készségeket is, mint az agilis módszertanok alkalmazása, mikroszolgáltatások tervezése vagy felhő alapú architektúrák kialakítása.
 2. 2
  Kommunikációs és vezetői képességek: Mivel a szoftverarchitekt szerep magában foglalja a csapatokkal való együttműködést és a projekt technológiai szintű irányítását, fontos megemlíteni a kapcsolattartási, konfliktuskezelési és projektmenedzsment képességeidet.
 3. 3
  Tapasztalatok bemutatása: Mutasd be, hogy milyen projektjeid voltak, melyikben pontosan mi volt a szereped, milyen technológiai megoldásokat használtál. Arról írj, ami a te dolgod volt, hiszen leendő munkáltatódat nem a projekt érdekli, hanem a te személyes szerepvállalásod a projekt műszaki tervezése és végrehajtása során.

Miben tud segíteni számodra a Bluebird?

Mi a Bluebirdnél 2 fő dologgal foglalkozunk: IT projektekkel és IT állásokkal.

1. IT projektek a Bluebirdnél

Ha szívesen dolgoznál olyan projektjeinken, ahol ügyfeleink számára architekti feladatokat látunk el, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk és légy munkavállalónk! Projektjeink általában 6-12 hónaposak, melyek során otthonról, az irodánkban vagy akár az ügyfelünknél is dolgozhatsz, annak megfelelően, hogy milyen jelenlét szükséges a projektfeladatok ellátása során. Szakembereink száma meghaladja a 150 főt, csatlakozz bátran IT Contracting csapatunkhoz!

2. IT állások a Bluebird ügyfeleinél

Magyarország egyik legnagyobb IT recruitment csapatával rendelkezünk és a velünk szerződött ügyfelek száma is kiemelkedően magas. Megrendelőink között szinte mindig találhatsz olyan munkáltatót, aki saját belső csapatába keres architekt szakembert. Ahhoz, hogy te is a potenciális jelöltek között lehess, nincs más dolgod, mint feltölteni önéletrajzodat. Ezt követően IT recruiter kollégánk jelentkezni fog, amint számodra megfelelő álláslehetőség kínálkozik.


Következő lépések

Ha szoftver architektként új kihívásra vágysz, nincs más dolgod, mint:

 1. 1
  letölteni és megnézni a software architekt önéletrajz mintánkat,
 2. 2
  megfogadni tanácsainkat azzal kapcsolatban, hogy mit tartalmazzon az önéletrajzod,
 3. 3
  aktualizálni CV-det, majd
 4. 4
  elküldeni számunkra.

Jelentkezés CV feltöltéssel

Önéletrajzok *
(magyar és/vagy angol)
MEGENGEDETT FÁJLOK: DOC, DOCX, PDF, RTF.
MAXIMUM 2 FÁJL (MAXIMUM 10 MB FÁJLONKÉNT).

Húzd ide a fájlokat
vagy
Önéletrajz minták - Bluebird

Elérhetőségeink

Bluebird International Zrt.

H2Offices

1134 Budapest, Váci út 23-27.

B. épület 1. emelet


Központi telefonszám: +36 1 266 2420

Info: info@bluebird.hu

Sales: sales@bluebird.hu


Success message!
Warning message!
Error message!