Önéletrajz minta – Üzleti elemző

Önéletrajz minta > Üzleti elemző

Mivel foglalkozik az üzleti elemző?

Az IT üzleti elemző (business analyst) felelős az üzleti igények és követelmények összegyűjtéséért, feldolgozásáért, ügyfél oldali interjú lefolytatásáért, a funkcionális specifikációk elkészítéséért, továbbá a logikai rendszerterv elkészítéséért.

Ezen kívül feladatuk a meglévő üzleti folyamatok feltérképezése, javaslatot tehet rendszerek fejlesztésére vagy bevezetésére. 

Ebben a munkakörben kulcsfontosságú a szoftverfejlesztési ciklusokban való aktív részvétel, ahol az üzleti elemző a kialakítandó informatikai rendszer specifikálásában, tesztelésében és a felhasználói elfogadásában működik közre. Emellett feladata a szoftverfejlesztő csapat számára olyan tervezési dokumentációt készíteni, melynek segítségével a fejlesztők el tudják készíteni a specifikációnak megfelelő informatikai rendszert.

A tesztelés mellett az IT üzleti elemző részt vehet a projektmenedzsmentben is. 

A megfelelő business analyst kiválasztásához összeállítottunk néhány business analyst állásinterjú kérdést, reméljük hasznodra lehet.


Mit tartalmazzon a szakmai önéletrajzod?

IT üzleti elemző önéletrajzod elkészítése során fontos, hogy az alábbiakra figyelj:

 1. 1
  Projektek és eredmények bemutatása: Mutass be konkrét projekteket, ahol szerepet vállaltál, leírva a kihívásokat, felhasznált módszertanokat, toolokat, technológiákat, és az általad elért eredményeket.
 2. 2
  Üzleti célok elérése: Emeld ki, hogyan használtad az IT megoldásokat az üzleti célok elérésére. Például hogyan javítottál az üzleti folyamatok hatékonyságán, vagy hogyan segítettél új bevételi lehetőségeket felfedezni az adatelemzés segítségével.
 3. 3
  Kommunikációs és együttműködési készségek: Az IT üzleti elemzők gyakran dolgoznak különböző szakterületek képviselőivel, így fontos, hogy hangsúlyozd a csapatmunkában, valamint ügyfél- és stakeholder-kommunikációban szerzett tapasztalataidat.
 4. 4
  Folyamatos tanulás és fejlődés: Tüntesd fel a szakmai fejlődésedet igazoló tanfolyamokat, tanúsítványokat és képzéseket. Ez jelzi elkötelezettségedet a szakma iránt és hogy naprakész vagy a legújabb trendekkel kapcsolatban.
 5. 5
  Specifikus műszaki készségek kiemelése: Sorold fel azokat a szoftvereket, programozási nyelveket és technológiákat, amelyekkel tapasztalatod van, mint például SQL, Python, R vagy speciális adatelemzési és modellezési eszközök. Említsd meg az ERP rendszerekkel (pl. SAP, Oracle) vagy CRM platformokkal (pl. Salesforce) kapcsolatos ismereteidet is.

Miben tud segíteni számodra a Bluebird?

Mi a Bluebirdnél 2 fő dologgal foglalkozunk: IT projektekkel és IT állásokkal.

1. IT projektek a Bluebirdnél

Ha szívesen dolgoznál olyan projektjeinken, ahol ügyfeleink számára üzleti elemzési / rendszerszervezési feladatokat látunk el, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk és légy munkavállalónk! Projektjeink általában 6-12 hónaposak, melyek során otthonról, az irodánkban vagy akár az ügyfelünknél is dolgozhatsz, annak megfelelően, hogy milyen jelenlét szükséges a projektfeladatok ellátása során. Informatikai szakembereink száma meghaladja a 150 főt, csatlakozz bátran IT Contracting csapatunkhoz!

2. IT állások a Bluebird ügyfeleinél

Magyarország egyik legnagyobb IT Recruitment csapatával rendelkezünk és a velünk szerződött ügyfelek száma is kiemelkedően magas. Megrendelőink között szinte mindig találhatsz olyan munkáltatót, aki saját belső csapatába business analystet keres. Ahhoz, hogy te is a potenciális jelöltek között lehess, nincs más dolgod, mint feltölteni önéletrajzodat. Ezt követően IT recruiter kollégánk jelentkezni fog, amint számodra megfelelő álláslehetőség kínálkozik.


Következő lépések

Ha üzleti elemzőként új kihívásra vágysz, nincs más dolgod, mint:

 1. 1
  letölteni és megnézni az üzleti elemző önéletrajz mintánkat,
 2. 2
  megfogadni tanácsainkat azzal kapcsolatban, hogy mit tartalmazzon az önéletrajzod,
 3. 3
  aktualizálni CV-det, majd
 4. 4
  elküldeni számunkra.

Jelentkezés CV feltöltéssel

Önéletrajzok *
(magyar és/vagy angol)
MEGENGEDETT FÁJLOK: DOC, DOCX, PDF, RTF.
MAXIMUM 2 FÁJL (MAXIMUM 10 MB FÁJLONKÉNT).

Húzd ide a fájlokat
vagy
Önéletrajz minták - Bluebird

Elérhetőségeink

Bluebird International Zrt.

H2Offices

1134 Budapest, Váci út 23-27.

B. épület 1. emelet


Központi telefonszám: +36 1 266 2420

Info: info@bluebird.hu

Sales: sales@bluebird.hu


Success message!
Warning message!
Error message!