Önéletrajz minta – Scrum Master

Önéletrajz minta > Scrum Master

Mivel foglalkozik a Scrum Master?

A Scrum Master kulcsszerepet tölt be az agilis projektmenedzsmentben.

Fő feladata a Scrum keretrendszer alkalmazásának támogatása és optimalizálása. Felelősségei közé tartozik a Scrum csapat akadályainak azonosítása és eltávolítása, biztosítva ezzel a projekt zavartalan haladását.

A Scrum Master szoros együttműködésben dolgozik a Product Ownerrel, segítve a termék-visszajelzések hatékony integrálását a fejlesztési ciklusokba. Emellett szervezi és vezeti a napi stand-up meetingeket, retrospektívokat és sprint tervező üléseket, ösztönözve a csapat kommunikációját és összehangolását.

A pozíció megköveteli az agilis módszertanok mélyreható ismeretét és alkalmazását, valamint kiváló kommunikációs készséget kíván a csapaton belüli és kívüli stakeholderekkel való sikeres és zökkenőmentes együttműködés érdekében.


Mit tartalmazzon a szakmai önéletrajzod?

Scrum Masterként az önéletrajzod elkészítése során több fontos területre kell összpontosítanod annak érdekében, hogy a legjobb benyomást keltsd a leendő munkáltatóknál:

 1. 1
  Specifikus szakmai készségek kiemelése: Tüntesd fel azokat a specifikus agilis eszközöket, módszereket és keretrendszereket, amelyekben jártas vagy, mint például Scrum, Kanban, vagy Lean. Emeld ki azokat a projektekben való részvételt, ahol ezeket alkalmaztad.
 2. 2
  Korábbi eredmények: Adj meg konkrét példákat arra, hogyan javítottad a csapat hatékonyságát, hogyan kezeltél sikeresen projektakadályokat, vagy hogyan vezetted be az agilis módszertanokat a szervezetben. Használj mérhető adatokat, mint például a projektidő csökkenésének vagy a produktivitás növekedésének százalékos aránya.
 3. 3
  Soft skilljeid bemutatása: A Scrum Master pozíció nagyban támaszkodik a kiváló kommunikációs készségekre és csapatmunkára. Emeld ki ezeket a képességeket, például hogy miként oldottál meg konfliktusokat, vagy hogyan segítetted elő a csapatmunkát és a stakeholder-ekkel való együttműködést. Olvasd el az ebben a témában készül soft skillekről szóló blogposztunkat!
 4. 4
  Szakmai tanúsítványok és képzések: Sorold fel az összes releváns szakmai tanúsítványt, amelyeket megszereztél, például Certified ScrumMaster (CSM), Advanced Certified ScrumMaster (A-CSM), vagy Professional Scrum Master (PSM). Ezek a tanúsítványok hitelesítik tudásodat és elkötelezettségedet az agilis módszertanok iránt.
 5. 5
  Személyre szabás és célorientáltság: Mindig igazítsd egy kicsit az önéletrajzodat az adott álláshoz, amire pályázol. Emeld ki azokat a készségeidet és tapasztalataidat, amelyek leginkább relevánsak az adott pozíció számára, és alkalmazd az önéletrajzodban a munkaköri leírásban használt kulcsszavakat.

Miben tud segíteni számodra a Bluebird?

Mi a Bluebirdnél 2 fő dologgal foglalkozunk: IT projektekkel és IT állásokkal.

1. IT projektek a Bluebirdnél

Ha szívesen dolgoznál olyan projektjeinken, ahol ügyfeleink számára scrum masteri feladatokat látunk el, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk és légy munkavállalónk! Projektjeink általában 6-12 hónaposak, melyek során otthonról, az irodánkban vagy akár az ügyfelünknél is dolgozhatsz, annak megfelelően, hogy milyen jelenlét szükséges a projektfeladatok ellátása során. Szakembereink száma meghaladja a 150 főt, csatlakozz bátran IT Contracting csapatunkhoz!

2. IT állások a Bluebird ügyfeleinél

Magyarország egyik legnagyobb IT recruitment csapatával rendelkezünk és a velünk szerződött ügyfelek száma is kiemelkedően magas. Megrendelőink között szinte mindig találhatsz olyan munkáltatót, aki saját belső csapatába scrum mastert keres. Ahhoz, hogy te is a potenciális jelöltek között lehess, nincs más dolgod, mint feltölteni önéletrajzodat. Ezt követően IT recruiter kollégánk jelentkezni fog, amint számodra megfelelő álláslehetőség kínálkozik.


Következő lépések

Ha scrum masterként új kihívásra vágysz, nincs más dolgod, mint:

 1. 1
  letölteni és megnézni a software architekt önéletrajz mintánkat,
 2. 2
  megfogadni tanácsainkat azzal kapcsolatban, hogy mit tartalmazzon az önéletrajzod,
 3. 3
  aktualizálni CV-det, majd
 4. 4
  elküldeni számunkra.

Jelentkezés CV feltöltéssel

Önéletrajzok *
(magyar és/vagy angol)
MEGENGEDETT FÁJLOK: DOC, DOCX, PDF, RTF.
MAXIMUM 2 FÁJL (MAXIMUM 10 MB FÁJLONKÉNT).

Húzd ide a fájlokat
vagy
Önéletrajz minták - Bluebird

Elérhetőségeink

Bluebird International Zrt.

H2Offices

1134 Budapest, Váci út 23-27.

B. épület 1. emelet


Központi telefonszám: +36 1 266 2420

Info: info@bluebird.hu

Sales: sales@bluebird.hu


Success message!
Warning message!
Error message!