Önéletrajz minta – Fullstack fejlesztő

Önéletrajz minta > Fullstack fejlesztő

Mivel foglalkozik a fullstack fejlesztő?

A fullstack fejlesztő az alkalmazások teljes vertikumát kezeli, beleértve a frontend, a backend, és az adatbázis-kezelési feladatokat.

Felelőssége a felhasználói interfész tervezése és implementálása, valamint a kliens-oldali logika megvalósítása, gyakran HTML, CSS és JavaScript technológiák használatával.

A backend részén dolgozik a szerveroldali logika és az API-k fejlesztésén, melyek biztosítják az alkalmazás működéséhez szükséges adatok feldolgozását és tárolását, tipikusan olyan nyelveken, mint Python, Ruby vagy Java.

Az adatbázis-kezelés során a fullstack fejlesztő az adatbázis tervezésével és optimalizálásával foglalkozik, hogy növelje az alkalmazás teljesítményét és skálázhatóságát.

A fullstack fejlesztő a fentieken felül gyakran részt vesz az alkalmazás tesztelési folyamataiban is, beleértve az egység- és integrációs teszteket, hogy növelje a kód minőségét és megbízhatóságát.


Mit tartalmazzon a szakmai önéletrajzod?

Fullstack fejlesztőként önéletrajzodban az alábbi szempontokra érdemes külön figyelmet fordítanod:

 1. 1
  Technológiai ismeretek pontos bemutatása: Sorold fel részletesen a frontend és backend technológiákat, amelyekben jártas vagy. Emellett tüntesd fel az adatbázis-kezelő rendszerekkel (pl. SQL, NoSQL) kapcsolatos tapasztalataidat. Említsd meg a programozási nyelveket, keretrendszereket és toolokat, amelyeket hatékonyan használsz.
 2. 2
  Projektek és eredmények kiemelése: Mutasd be, milyen projekteken dolgoztál, milyen feladatokat végeztél el, és milyen konkrét eredményeket értél el ezekben a projektekben. Például említsd meg, ha javítottál az alkalmazás teljesítményén, vagy ha fejlesztettél egy különleges funkciót, ami jelentősen növelte a felhasználói elégedettséget.
 3. 3
  Problémamegoldó képesség: Szemléltesd példákon keresztül, hogy miként alkalmaztad a problémamegoldó képességeidet különböző technikai kihívásokra. Az ilyen példák segítenek abban, hogy a leendő munkáltató lássa, hogyan tudsz hozzájárulni a csapat sikeréhez.
 4. 4
  Folyamatos tanulás és szakmai fejlődés: Tüntesd fel az önéletrajzban azokat a képzéseket és tanfolyamokat, amelyeket elvégeztél. Ez mutatja elkötelezettségedet a szakmai fejlődés iránt.
 5. 5
  Együttműködés és kommunikáció: Mivel a fullstack fejlesztők gyakran dolgoznak csapatban és különböző részlegekkel állnak kapcsolatban, fontos bemutatni a csapatmunkában és az interdiszciplináris kommunikációban szerzett tapasztalataidat. Ez különösen fontos, ha agilis fejlesztési környezetben dolgoztál.

Miben tud segíteni számodra a Bluebird?

Mi a Bluebirdnél 2 fő dologgal foglalkozunk: IT projektekkel és IT állásokkal.

1. IT projektek a Bluebirdnél

Ha szívesen dolgoznál olyan projektjeinken, ahol ügyfeleink számára szoftverfejlesztési feladatokat látunk el, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk és légy munkavállalónk! Projektjeink általában 6-12 hónaposak, melyek során otthonról, az irodánkban vagy akár az ügyfelünknél is dolgozhatsz, annak megfelelően, hogy milyen jelenlét szükséges a projektfeladatok ellátása során. Informatikai szakembereink száma meghaladja a 150 főt, csatlakozz bátran IT Contracting csapatunkhoz!

2. IT állások a Bluebird ügyfeleinél

Magyarország egyik legnagyobb IT Recruitment csapatával rendelkezünk és a velünk szerződött ügyfelek száma is kiemelkedően magas. Megrendelőink között szinte mindig találhatsz olyan munkáltatót, aki saját belső csapatába szoftverfejlesztőt keres. Ahhoz, hogy te is a potenciális jelöltek között lehess, nincs más dolgod, mint feltölteni önéletrajzodat. Ezt követően IT recruiter kollégánk jelentkezni fog, amint számodra megfelelő álláslehetőség kínálkozik.


Következő lépések

Ha fullstack fejlesztőként új kihívásra vágysz, nincs más dolgod, mint:

 1. 1
  letölteni és megnézni a fullstack fejlesztő önéletrajz mintánkat,
 2. 2
  megfogadni tanácsainkat azzal kapcsolatban, hogy mit tartalmazzon az önéletrajzod,
 3. 3
  aktualizálni CV-det, majd
 4. 4
  elküldeni számunkra.

Jelentkezés CV feltöltéssel

Önéletrajzok *
(magyar és/vagy angol)
MEGENGEDETT FÁJLOK: DOC, DOCX, PDF, RTF.
MAXIMUM 2 FÁJL (MAXIMUM 10 MB FÁJLONKÉNT).

Húzd ide a fájlokat
vagy
Önéletrajz minták - Bluebird

Elérhetőségeink

Bluebird International Zrt.

H2Offices

1134 Budapest, Váci út 23-27.

B. épület 1. emelet


Központi telefonszám: +36 1 266 2420

Info: info@bluebird.hu

Sales: sales@bluebird.hu


Success message!
Warning message!
Error message!