Önéletrajz minta – Fejlesztési vezető

Önéletrajz minta > Fejlesztési vezető

Mivel foglalkozik egy fejlesztési vezető?

Az IT fejlesztési vezető az alábbi feladatokat végzi:

 1. 1
  Projektirányítás és koordináció: Az IT fejlesztési vezető felelős a szoftverfejlesztési projektek tervezéséért, ütemezéséért és nyomon követéséért. Műszaki szempontból feladata a projektkövetési eszközök, mint például a JIRA vagy az Asana használata, valamint a Scrum vagy Kanban módszertanok alkalmazása a fejlesztési folyamatok optimalizálása érdekében.
 2. 2
  Fejlesztési csapat irányítása: Felügyeli a fejlesztői csapatokat, kiosztja a feladatokat, és biztosítja a hatékony munkavégzést. Kódfelülvizsgálatokat (code reviews) végez, irányítja a DevOps folyamatokat, beleértve a CI/CD (Continuous Integration/Continuous Deployment) pipeline-ok bevezetését és karbantartását Jenkins, GitLab vagy egyéb eszközök használatával.
 3. 3
  Technológiai stratégia és innováció: Kidolgozza és végrehajtja a technológiai stratégiákat, amelyek támogatják a vállalati célokat. Feladata az új technológiák és fejlesztési keretrendszerek, például a React, Angular vagy Docker bevezetésének értékelése és integrálása a meglévő rendszerekbe, hogy növelje a fejlesztési hatékonyságot és az alkalmazások teljesítményét.
 4. 4
  Minőségbiztosítás és hibakezelés: Biztosítja a fejlesztési folyamatok minőségbiztosítását, például automatizált tesztelési keretrendszerek, mint a Selenium vagy JUnit alkalmazásával. Felelős a folyamatos integráció és tesztelés megvalósításáért, hogy minimalizálja a hibákat és garantálja a szoftverek megbízhatóságát és stabilitását.
 5. 5
  Együttműködés és infrastruktúra fejlesztés: Szorosan együttműködik az üzleti egységekkel és a stakeholder-ekkel az IT megoldások üzleti igényekhez való igazításában. Technikai szempontból részt vesz a vállalati IT infrastruktúra fejlesztésében, beleértve a felhőalapú szolgáltatások (AWS, Azure) integrációját, a hálózati architektúrák tervezését és az adatbiztonsági protokollok (pl. SSL, VPN) bevezetését és karbantartását.

Mit tartalmazzon a szakmai önéletrajzod?

Az IT fejlesztési vezető pozícióra pályázva az önéletrajz elkészítésekor az alábbi szakmai szempontokra figyelj:

 1. 1
  Projektek és eredmények kiemelése: Részletesen mutasd be a vezetéseddel megvalósított projekteket, különös tekintettel az alkalmazott technológiákra és módszertanokra (pl. Agile, Scrum, Kanban). Térj ki arra, hogyan járultál hozzá a projekt sikeréhez, például időbeli és költségkeretbeli megtakarításokkal, valamint a minőségi követelmények teljesítésével.
 2. 2
  Technológiai szakértelem bemutatása: Emeld ki azokat a programozási nyelveket, fejlesztési keretrendszereket és eszközöket, amelyekben jártas vagy (pl. Java, Python, React, Angular, Docker, Kubernetes). Részletezd, hogyan használtad ezeket a technológiákat konkrét projektekben, és milyen eredményeket értél el velük.
 3. 3
  Vezetői és csapatmenedzsment készségek: Mutasd be vezetői tapasztalataidat, különös tekintettel a csapatok irányítására, motiválására és teljesítményük javítására. Térj ki a feladatkiosztás, a teljesítményértékelés és a csapaton belüli kommunikáció javításának módszereire. Adj példákat arra, hogyan segítetted elő a csapatod szakmai fejlődését.
 4. 4
  Minőségbiztosítási tapasztalatok: Részletezd minőségbiztosítási tapasztalataidat, különösen az automatizált tesztelési keretrendszerek és a CI/CD pipeline-ok bevezetésében és karbantartásában szerzett gyakorlatodat. Emeld ki, hogyan járultál hozzá a szoftverek minőségének és stabilitásának növeléséhez.
 5. 5
  Infrastruktúra és DevOps ismeretek: Térj ki az IT infrastruktúra tervezésében és karbantartásában szerzett tapasztalataidra, különösen a felhőalapú megoldások (AWS, Azure) és a konténerizáció (Docker, Kubernetes) terén. Mutasd be, hogyan javítottad az infrastruktúra hatékonyságát és megbízhatóságát, valamint hogyan biztosítottad az adatbiztonságot és a rendszer stabilitását.
 6. 6
  Együttműködés és kommunikáció: Részletezd, hogyan működtél együtt más üzleti egységekkel és stakeholder-ekkel a fejlesztési projektek során. Emeld ki, hogyan segítetted az IT megoldások üzleti igényekhez való igazítását, és hogyan járultál hozzá a szervezeti célok eléréséhez.
 7. 7
  Mérhető eredmények és hatások: Mindig adj meg konkrét, mérhető eredményeket, például idő- és költségmegtakarításokat, termelékenységnövekedést vagy minőségi javulásokat. Ezek az adatok segítenek a potenciális munkáltatónak felmérni a hozzájárulásodat és a képességeidet.

Miben tud segíteni számodra a Bluebird?

Mi a Bluebirdnél 2 fő dologgal foglalkozunk: IT projektekkel és IT állásokkal.

1. IT projektek a Bluebirdnél

Ha szívesen dolgoznál olyan projektjeinken, ahol ügyfeleink számára szoftverfejlesztési feladatokat látunk el, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk és légy munkavállalónk! Projektjeink általában 6-12 hónaposak, melyek során otthonról, az irodánkban vagy akár az ügyfelünknél is dolgozhatsz, annak megfelelően, hogy milyen jelenlét szükséges a projektfeladatok ellátása során. Informatikai szakembereink száma meghaladja a 150 főt, csatlakozz bátran IT Contracting csapatunkhoz!

2. IT állások a Bluebird ügyfeleinél

Magyarország egyik legnagyobb IT Recruitment csapatával rendelkezünk és a velünk szerződött ügyfelek száma is kiemelkedően magas. Megrendelőink között gyakran találhatsz olyan munkáltatót, aki saját belső csapatába IT fejlesztési vezetőt keres. Ahhoz, hogy te is a potenciális jelöltek között lehess, nincs más dolgod, mint feltölteni önéletrajzodat. Ezt követően IT recruiter kollégánk jelentkezni fog, amint számodra megfelelő álláslehetőség kínálkozik.


Következő lépések

Ha IT fejlesztési vezetőként új kihívásra vágysz, nincs más dolgod, mint:

 1. 1
  letölteni és megnézni az IT fejlesztési vezető önéletrajz mintánkat,
 2. 2
  megfogadni tanácsainkat azzal kapcsolatban, hogy mit tartalmazzon az önéletrajzod,
 3. 3
  aktualizálni CV-det, majd
 4. 4
  elküldeni számunkra.

Jelentkezés CV feltöltéssel

Önéletrajzok *
(magyar és/vagy angol)
MEGENGEDETT FÁJLOK: DOC, DOCX, PDF, RTF.
MAXIMUM 2 FÁJL (MAXIMUM 10 MB FÁJLONKÉNT).

Húzd ide a fájlokat
vagy
Önéletrajz minták - Bluebird

Elérhetőségeink

Bluebird International Zrt.

H2Offices

1134 Budapest, Váci út 23-27.

B. épület 1. emelet


Központi telefonszám: +36 1 266 2420

Info: info@bluebird.hu

Sales: sales@bluebird.hu


Success message!
Warning message!
Error message!