Önéletrajz minta – Senior alkalmazás üzemeltető

Önéletrajz minta > Senior alkalmazás üzemeltető

Mivel foglalkozik egy senior alkalmazás üzemeltető?

A senior alkalmazás üzemeltető feladatai közé tartozik az üzleti kritikus alkalmazások folyamatos és zavartalan működésének biztosítása, amely magában foglalja az alkalmazások telepítését, konfigurálását és frissítését. Az üzemeltető felelős az alkalmazások és a kapcsolódó infrastruktúra teljesítményének monitorozásáért és optimalizálásáért, biztosítva ezzel a magas rendelkezésre állást és a gyors reakcióidőt.

Rendszeres hibakeresési és -elhárítási tevékenységeket végez, beleértve a különböző incidensek és problémák gyors és hatékony kezelését, hogy minimalizálja az üzleti működésre gyakorolt hatásokat. Emellett biztosítja a szükséges rendszerbiztonsági intézkedéseket, mint például a biztonsági frissítések alkalmazása és a hozzáférési jogosultságok kezelése.

A senior alkalmazás üzemeltető szorosan együttműködik a fejlesztőcsapattal és más IT részlegekkel a változások és új funkciók bevezetése során, hogy biztosítsa az új fejlesztések zökkenőmentes integrációját az éles környezetbe. Rendszeresen dokumentálja az üzemeltetési folyamatokat, és létfontosságú rendszerdokumentációkat készít, amelyek segítik a hatékony karbantartást és hibaelhárítást.


Mit tartalmazzon a szakmai önéletrajzod?

Az önéletrajz elkészítésekor senior alkalmazás üzemeltetőként különösen fontos, hogy a szakmai tapasztalataidat és képességeidet minél részletesebben mutasd be. Fogadd meg az alábbi tanácsainkat, hidd el, segítségedre lesznek!

 1. 1
  Konkrét projektek és eredmények: Részletezd a konkrét projekteket, amelyeken dolgoztál, és az azokban elért eredményeket. Például említsd meg, ha egy kritikus rendszerleállást sikerült minimalizálnod, vagy ha sikeresen implementáltál egy nagy méretű rendszerfrissítést, amely jelentős teljesítményjavulást eredményezett.
 2. 2
  Technikai készségek: Listázd részletesen a technikai készségeidet és a használt eszközöket. Tüntesd fel a konkrét operációs rendszereket (pl. Linux, Windows Server), alkalmazásokat (pl. Docker, Kubernetes), és monitorozó eszközöket (pl. Nagios, Zabbix), amelyeket napi szinten használsz. Ezen kívül említsd meg a szkriptnyelveket (pl. Python, Bash), amelyekkel automatizálási feladatokat végzel.
 3. 3
  Problémamegoldó képesség: Mutasd be a hibakeresési és -elhárítási készségeidet konkrét példákon keresztül. Írj le eseteket, amikor komplex problémákat oldottál meg, és részletezd, milyen módszerekkel és eszközökkel érted el a megoldást. Például hogyan azonosítottál és javítottál egy teljesítményproblémát a rendszerben.
 4. 4
  Együttműködési tapasztalat: Emeld ki az együttműködési tapasztalataidat a fejlesztőcsapatokkal és más IT részlegekkel. Írj arról, hogyan vettél részt a DevOps folyamatokban, és hogyan járultál hozzá a CI/CD pipeline-ok fejlesztéséhez és karbantartásához. Részletezd, hogyan segítetted az új fejlesztések zökkenőmentes integrációját az éles környezetbe.
 5. 5
  Biztonsági kompetenciák: Tüntesd fel a biztonsági intézkedések terén szerzett tapasztalataidat, beleértve a biztonsági frissítések kezelését, a jogosultságkezelést és a sérülékenységvizsgálatokat. Írd le, milyen konkrét biztonsági kihívásokat oldottál meg, és milyen eszközöket használtál ezekhez (pl. Nessus, Splunk).

Miben tud segíteni számodra a Bluebird?

Mi a Bluebirdnél 2 fő dologgal foglalkozunk: IT projektekkel és IT állásokkal.

1. IT projektek a Bluebirdnél

Ha szívesen dolgoznál olyan projektjeinken, ahol ügyfeleink számára alkalmazás üzemeltetési feladatokat látunk el, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk és légy munkavállalónk! Projektjeink általában 6-12 hónaposak, melyek során otthonról, az irodánkban vagy akár az ügyfelünknél is dolgozhatsz, annak megfelelően, hogy milyen jelenlét szükséges a projektfeladatok ellátása során. Informatikai szakembereink száma meghaladja a 150 főt, csatlakozz bátran IT Contracting csapatunkhoz!

2. IT állások a Bluebird ügyfeleinél

Magyarország egyik legnagyobb IT Recruitment csapatával rendelkezünk és a velünk szerződött ügyfelek száma is kiemelkedően magas. Megrendelőink között szinte mindig találhatsz olyan munkáltatót, aki saját belső csapatába alkalmazás üzemeltetőt. Ahhoz, hogy te is a potenciális jelöltek között lehess, nincs más dolgod, mint feltölteni önéletrajzodat. Ezt követően IT recruiter kollégánk jelentkezni fog, amint számodra megfelelő álláslehetőség kínálkozik.


Következő lépések

Ha alkalmazás üzemeltetőként új kihívásra vágysz, nincs más dolgod, mint:

 1. 1
  letölteni és megnézni az alkalmazás üzemeltető önéletrajz mintánkat,
 2. 2
  megfogadni tanácsainkat azzal kapcsolatban, hogy mit tartalmazzon az önéletrajzod,
 3. 3
  aktualizálni CV-det, majd
 4. 4
  elküldeni számunkra.

Jelentkezés CV feltöltéssel

Önéletrajzok *
(magyar és/vagy angol)
MEGENGEDETT FÁJLOK: DOC, DOCX, PDF, RTF.
MAXIMUM 2 FÁJL (MAXIMUM 10 MB FÁJLONKÉNT).

Húzd ide a fájlokat
vagy
Önéletrajz minták - Bluebird

Elérhetőségeink

Bluebird International Zrt.

H2Offices

1134 Budapest, Váci út 23-27.

B. épület 1. emelet


Központi telefonszám: +36 1 266 2420

Info: info@bluebird.hu

Sales: sales@bluebird.hu


Success message!
Warning message!
Error message!