CV minta – Python fejlesztő

Önéletrajz minta > Python fejlesztő

Mivel foglalkozik egy Python fejlesztő?

A Python fejlesztő szoftverfejlesztési feladatot lát el, többnyire az alábbi területeken:

 1. 1
  Webfejlesztés: Django vagy Flask keretrendszereket használva fejleszt és karbantart webalkalmazásokat. Feladatai közé tartozik a front-end és back-end komponensek elkészítése, adatbázis kapcsolat biztosítása, felhasználói autentikációs rendszerek megvalósítása és igény esetén RESTful API-k készítése.
 2. 2
  Adattudomány és gépi tanulás: A Python fejlesztő NumPy, Pandas, Scikit-learn és TensorFlow könyvtárakat használva elemzi és modellezi az adatokat. Feladata lehet adattisztítás, adatvizualizáció, prediktív modellek fejlesztése és tréningelése, valamint a modellek éles környezetben történő alkalmazása. Például, egy prediktív modell fejlesztése az ügyfél viselkedésének előrejelzésére egy banki rendszerben.
 3. 3
  Automatizálás és szkriptek írása: Python szkripteket készít rendszeradminisztrációs feladatok automatizálására, mint például adatmentések, log elemzések vagy szerverfelügyelet. Ez magában foglalja a különféle API-k használatát, a rendszerfolyamatok automatizálását és a hibakeresési folyamatok gyorsítását. Például, egy szkript készítése, amely naponta automatikusan letölti és feldolgozza a pénzügyi adatokat egy külső API-ról.
 4. 4
  Beágyazott rendszerek: MicroPython vagy CircuitPython használatával fejleszt beágyazott rendszereket, mint például IoT eszközök. Feladata lehet a hardver-interfészek kezelése, szenzorok vezérlése, valamint a valós idejű adatok gyűjtése és feldolgozása. Például, egy intelligens otthoni hőmérséklet-szabályozó rendszer fejlesztése, amely valós idejű hőmérséklet adatokat gyűjt és szabályozza a fűtést/hűtést.
 5. 5
  Pénzügyi alkalmazások fejlesztése: Python-t használ a pénzügyi modellezéshez és elemzéshez, Pandas és NumPy könyvtárak segítségével. Ide tartozik a kereskedési algoritmusok fejlesztése, portfólió optimalizálás és kockázatelemzés. Például, egy algoritmikus kereskedési rendszer fejlesztése, amely valós időben elemzi a piaci adatokat és automatikusan végrehajtja a kereskedési döntéseket előre meghatározott stratégiák alapján.

Mit tartalmazzon a szakmai önéletrajzod?

Python fejlesztőként önéletrajzodban az alábbi szempontokra érdemes külön figyelmet fordítanod:

 1. 1
  Technikai képességek részletezése: Önéletrajzodban tüntesd fel a Python keretrendszereket, könyvtárakat és eszközöket, amelyeket ismersz és használsz. Emeld ki a Django, Flask, NumPy, Pandas, TensorFlow, és Scikit-learn használatát, valamint a CI/CD eszközöket, mint Jenkins vagy GitLab CI. Mutasd be, milyen projektekben alkalmaztad ezeket a technológiákat, és milyen eredményeket értél el velük.
 2. 2
  Projektek és feladatok konkrét példái: Részletezd a legfontosabb projekteket, amelyeken dolgoztál, és emeld ki, hogy milyen konkrét feladatokat végeztél el bennük. Írd le, hogyan járultál hozzá a projekt sikeréhez, milyen problémákat oldottál meg, és milyen technológiákat alkalmaztál. Például, írd le egy komplex webalkalmazás fejlesztését Django használatával, ahol a felhasználói autentikációt és adatbázis-kezelést te oldottad meg.
 3. 3
  Kódminőség és fejlesztési gyakorlatok: Hangsúlyozd a kódminőség iránti elkötelezettségedet. Említsd meg a kódellenőrzési folyamatokat, a tesztvezérelt fejlesztést (TDD), a folyamatos integrációs/telepítési (CI/CD) gyakorlatokat és a verziókezelési rendszerek (Git) használatát. Részletezd, hogyan javítottad a kódminőséget és a fejlesztési folyamatokat az előző munkahelyeden.
 4. 4
  Adattudomány és gépi tanulás: Ha van tapasztalatod az adattudomány vagy a gépi tanulás területén, részletezd a használt módszereket és algoritmusokat. Írd le, milyen projektekben alkalmaztál gépi tanulási modelleket, hogyan végezted az adat előkészítését és tisztítását, és milyen eredményeket értél el. Például, említsd meg egy prediktív modell fejlesztését Pandas és Scikit-learn segítségével, amely 95%-os pontossággal előrejelezte a vásárlói viselkedést.
 5. 5
  Soft skill-ek és csapatmunka: Bár az önéletrajz főként technikai fókuszú, ne hagyd ki a soft skill-ek bemutatását sem, különösen a csapatmunkát és kommunikációt illetően. Írd le, hogyan működtél együtt más fejlesztőkkel, projektmenedzserekkel és üzleti elemzőkkel. Emeld ki a stand-up meetingeken és agilis fejlesztési módszertanokban szerzett tapasztalataidat.
 6. 6
  Tanulás és szakmai fejlődés: Önéletrajzodban tüntesd fel az elvégzett tanfolyamokat, megszerzett minősítéseket és a szakmai közösségekben való részvételt. Emeld ki, ha részt vettél Python közösségekben, hackathonokon vagy nyílt forráskódú projektekben. Ez megmutatja, hogy elkötelezett vagy a folyamatos tanulás és fejlődés iránt.

Miben tud segíteni számodra a Bluebird?

Mi a Bluebirdnél 2 fő dologgal foglalkozunk: IT projektekkel és IT állásokkal.

1. IT projektek a Bluebirdnél

Ha szívesen dolgoznál olyan projektjeinken, ahol ügyfeleink számára Python projekteken szoftverfejlesztési feladatokat látunk el, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk és légy munkavállalónk! Projektjeink általában 6-12 hónaposak, melyek során otthonról, az irodánkban vagy akár az ügyfelünknél is dolgozhatsz, annak megfelelően, hogy milyen jelenlét szükséges a projektfeladatok ellátása során. Informatikai szakembereink száma meghaladja a 150 főt, csatlakozz bátran IT Contracting csapatunkhoz!

2. IT állások a Bluebird ügyfeleinél

Magyarország egyik legnagyobb IT Recruitment csapatával rendelkezünk és a velünk szerződött ügyfelek száma is kiemelkedően magas. Megrendelőink között szinte mindig találhatsz olyan munkáltatót, aki saját belső csapatába Python fejlesztőt keres. Ahhoz, hogy te is a potenciális jelöltek között lehess, nincs más dolgod, mint feltölteni önéletrajzodat. Ezt követően IT recruiter kollégánk jelentkezni fog, amint számodra megfelelő álláslehetőség kínálkozik.


Következő lépések

Ha Python fejlesztőként új kihívásra vágysz, nincs más dolgod, mint:

 1. 1
  letölteni és megnézni a Python fejlesztő CV mintánkat,
 2. 2
  megfogadni tanácsainkat azzal kapcsolatban, hogy mit tartalmazzon az önéletrajzod,
 3. 3
  aktualizálni CV-det, majd
 4. 4
  elküldeni számunkra.

Jelentkezés CV feltöltéssel

Önéletrajzok *
(magyar és/vagy angol)
MEGENGEDETT FÁJLOK: DOC, DOCX, PDF, RTF.
MAXIMUM 2 FÁJL (MAXIMUM 10 MB FÁJLONKÉNT).

Húzd ide a fájlokat
vagy
Önéletrajz minták - Bluebird

Elérhetőségeink

Bluebird International Zrt.

H2Offices

1134 Budapest, Váci út 23-27.

B. épület 1. emelet


Központi telefonszám: +36 1 266 2420

Info: info@bluebird.hu

Sales: sales@bluebird.hu


Success message!
Warning message!
Error message!