CV minta – PL/SQL fejlesztő

Önéletrajz minta > PL/SQL fejlesztő

Mivel foglalkozik egy PL/SQL fejlesztő?

A PL/SQL fejlesztő Oracle adatbázisokhoz fejleszt tárolt eljárásokat, függvényeket, triggerek és csomagokat, melyek lehetővé teszik az üzleti logika közvetlen futtatását az adatbázisban.

Feladatai közé tartozik a komplex lekérdezések optimalizálása, indexelési stratégiák kidolgozása és implementálása, valamint a particionálási technikák alkalmazása az adatbázis teljesítményének növelése érdekében.

Szorosan együttműködik az üzleti elemzőkkel a követelmények felmérése során, majd ezen információk alapján létrehozza az adatmodelleket és adatbázis-struktúrákat, amelyek megfelelnek az üzleti igényeknek.

Részt vesz az adatbázisok migrációjában és verziófrissítéseiben, biztosítva az adatok integritását és a rendszer kompatibilitását a legújabb Oracle verziókkal. Emellett gondoskodik az adatbiztonsági előírások betartásáról, implementálva a szükséges jogosultságkezelési és auditálási mechanizmusokat, miközben hibakeresést, kódrefaktorálást és teljesítmény-ellenőrzést végez a rendszerek folyamatos karbantartása és fejlesztése érdekében.


Mit tartalmazzon a szakmai önéletrajzod?

 1. 1
  Részletes technikai tudás bemutatása: Kiemelten szerepeltesd azokat a PL/SQL technikákat és eszközöket, amelyekben jártas vagy. Részletezd az általatok használt Oracle verziókat, az SQL optimalizálási technikákat, például az indexelést, particionálást és a query tuningot.
 2. 2
  Projekt tapasztalatok részletezése: Mutasd be azokat a projekteket, ahol kulcsszerepet játszottál. Emeld ki a legfontosabb eredményeidet, például a rendszer teljesítményének növelését, a fejlesztett tárolt eljárások és függvények konkrét hatását, és az implementált adatbázis megoldásokat. Ügyelj arra, hogy konkrét számokkal és mérőszámokkal támogasd ezeket az állításokat.
 3. 3
  Együttműködési és kommunikációs készségek hangsúlyozása: Mivel a PL/SQL fejlesztők gyakran dolgoznak együtt üzleti elemzőkkel és más fejlesztőkkel, fontos kiemelni azokat az eseteket, amikor hatékonyan közreműködtél csapatmunkában. Részletezd, hogyan járultál hozzá a követelmények tisztázásához, az adatmodellek kialakításához és a közös problémamegoldáshoz.
 4. 4
  Adatbiztonsági tapasztalatok bemutatása: Az adatbiztonság egyre fontosabb szerepet játszik az adatbázis-kezelésben. Ismertesd, milyen adatbiztonsági intézkedéseket alkalmaztál, beleértve a jogosultságkezelési mechanizmusokat, az auditálási eljárásokat, és hogyan biztosítottad az adatbázisok megfelelését a szabályozási követelményeknek.
 5. 5
  Kódminőség és karbantartás: Részletezd, hogyan biztosítod a kód minőségét és karbantarthatóságát. Emeld ki a kódrefaktorálási tapasztalataidat, a hibakeresési technikáidat, valamint azokat az eszközöket és módszereket, amelyeket a kód minőségének és teljesítményének ellenőrzésére használsz, például unit tesztek, code review-k és automatizált tesztelési keretrendszerek.

Miben tud segíteni számodra a Bluebird?

Mi a Bluebirdnél 2 fő dologgal foglalkozunk: IT projektekkel és IT állásokkal.

1. IT projektek a Bluebirdnél

Ha szívesen dolgoznál olyan projektjeinken, ahol ügyfeleink számára PL/SQL-es projekteken szoftverfejlesztési feladatokat látunk el, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk és légy munkavállalónk! Projektjeink általában 6-12 hónaposak, melyek során otthonról, az irodánkban vagy akár az ügyfelünknél is dolgozhatsz, annak megfelelően, hogy milyen jelenlét szükséges a projektfeladatok ellátása során. Informatikai szakembereink száma meghaladja a 150 főt, csatlakozz bátran IT Contracting csapatunkhoz!

2. IT állások a Bluebird ügyfeleinél

Magyarország egyik legnagyobb IT Recruitment csapatával rendelkezünk és a velünk szerződött ügyfelek száma is kiemelkedően magas. Megrendelőink között szinte mindig találhatsz olyan munkáltatót, aki saját belső csapatába PL/SQL fejlesztőt keres. Ahhoz, hogy te is a potenciális jelöltek között lehess, nincs más dolgod, mint feltölteni önéletrajzodat. Ezt követően IT recruiter kollégánk jelentkezni fog, amint számodra megfelelő álláslehetőség kínálkozik.


Következő lépések

Ha PL/SQL fejlesztőként új kihívásra vágysz, nincs más dolgod, mint:

 1. 1
  letölteni és megnézni a PL/SQL fejlesztő CV mintánkat,
 2. 2
  megfogadni tanácsainkat azzal kapcsolatban, hogy mit tartalmazzon az önéletrajzod,
 3. 3
  aktualizálni CV-det, majd
 4. 4
  elküldeni számunkra.

Jelentkezés CV feltöltéssel

Önéletrajzok *
(magyar és/vagy angol)
MEGENGEDETT FÁJLOK: DOC, DOCX, PDF, RTF.
MAXIMUM 2 FÁJL (MAXIMUM 10 MB FÁJLONKÉNT).

Húzd ide a fájlokat
vagy
Önéletrajz minták - Bluebird

Elérhetőségeink

Bluebird International Zrt.

H2Offices

1134 Budapest, Váci út 23-27.

B. épület 1. emelet


Központi telefonszám: +36 1 266 2420

Info: info@bluebird.hu

Sales: sales@bluebird.hu


Success message!
Warning message!
Error message!