CV minta – Senior Java fejlesztő

Önéletrajz minta > Senior java fejlesztő

Mivel foglalkozik egy senior Java fejlesztő?

A senior Java fejlesztők felelősek az enterprise alkalmazások, webes- , mobil alkalmazások, API-k vagy egyéb Java alapú szoftverek tervezéséért és fejlesztéséért. Magas szintű programozási ismerettel és tapasztalattal rendelkeznek a Java nyelvben.

Feladatai közé tartozik a szoftverarchitektúrák kialakítása, valamint a kódminőség és teljesítmény optimalizálása. Rendszeresen részt vesznek kód review-kon és mentorként támogatják a junior fejlesztőket, segítve őket a best practice-ek elsajátításában.

Mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a Java platform különböző keretrendszereiről és könyvtárairól, mint például a Spring, Hibernate, Struts, Spring Boot, stb.

Fentieken felül, képesek az üzleti követelmények alapján műszaki specifikációt készíteni. Szorosan együttműködnek a projektmenedzserekkel és más csapattagokkal a projekt sikere érdekében.


Mit tartalmazzon a szakmai önéletrajzod?

Senior Java fejlesztőként önéletrajzodban az alábbi szempontokra érdemes külön figyelmet fordítanod:

 1. 1
  Releváns tapasztalatok részletezése: Mutasd be részletesen a korábbi munkatapasztalataidat, különösen azokat a projekteket és feladatokat, amelyek Java fejlesztéssel kapcsolatosak. Emeld ki a nagyvállalati alkalmazások fejlesztésében szerzett tapasztalataidat, valamint a használt technológiákat és keretrendszereket (például Spring, Hibernate).
 2. 2
  Szakmai összegzés: Kezdd az önéletrajzot egy erős szakmai összegzéssel, amely kiemeli a legfontosabb készségeidet, tapasztalataidat és karrier céljaidat. Ez segít azonnal megragadni a munkáltató figyelmét.
 3. 3
  Kódminőség és optimalizálás: Hangsúlyozd a kódminőség és teljesítmény optimalizálása terén szerzett tapasztalataidat, beleértve a kódellenőrzéseket és a best practice-ek alkalmazását. Említsd meg a CI/CD eszközök használatát és a tesztelési tapasztalataidat is.
 4. 4
  Készségek és technológiák: Hozd előtérbe a legfontosabb technikai készségeidet és a Java platform ismereteidet. Külön szekcióban sorold fel a programozási nyelveket, keretrendszereket, adatbázisokat és egyéb releváns technológiákat, amelyeket magas szinten ismersz.
 5. 5
  Vezetői és mentori szerep: Emeld ki a vezetői és mentori tapasztalataidat, különösen, ha részt vettél junior Java fejlesztők oktatásában és csapatok vezetésében. Mutasd be, hogyan segítettél a csapatodnak fejlődni és sikeresen megvalósítani a projekteket.

Miben tud segíteni számodra a Bluebird?

Mi a Bluebirdnél 2 fő dologgal foglalkozunk: IT projektekkel és IT állásokkal.

1. IT projektek a Bluebirdnél

Ha szívesen dolgoznál olyan projektjeinken, ahol ügyfeleink számára Java-s projekteken szoftverfejlesztési feladatokat látunk el, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk és légy munkavállalónk! Projektjeink általában 6-12 hónaposak, melyek során otthonról, az irodánkban vagy akár az ügyfelünknél is dolgozhatsz, annak megfelelően, hogy milyen jelenlét szükséges a projektfeladatok ellátása során. Informatikai szakembereink száma meghaladja a 150 főt, csatlakozz bátran IT Contracting csapatunkhoz!

2. IT állások a Bluebird ügyfeleinél

Magyarország egyik legnagyobb IT Recruitment csapatával rendelkezünk és a velünk szerződött ügyfelek száma is kiemelkedően magas. Megrendelőink között szinte mindig találhatsz olyan munkáltatót, aki saját belső csapatába senior Java fejlesztőt keres. Ahhoz, hogy te is a potenciális jelöltek között lehess, nincs más dolgod, mint feltölteni önéletrajzodat. Ezt követően IT recruiter kollégánk jelentkezni fog, amint számodra megfelelő álláslehetőség kínálkozik.


Következő lépések

Ha senior Java fejlesztőként új kihívásra vágysz, nincs más dolgod, mint:

 1. 1
  letölteni és megnézni a Java fejlesztő CV mintánkat,
 2. 2
  megfogadni tanácsainkat azzal kapcsolatban, hogy mit tartalmazzon az önéletrajzod,
 3. 3
  aktualizálni CV-det, majd
 4. 4
  elküldeni számunkra.

Jelentkezés CV feltöltéssel

Önéletrajzok *
(magyar és/vagy angol)
MEGENGEDETT FÁJLOK: DOC, DOCX, PDF, RTF.
MAXIMUM 2 FÁJL (MAXIMUM 10 MB FÁJLONKÉNT).

Húzd ide a fájlokat
vagy
Önéletrajz minták - Bluebird

Elérhetőségeink

Bluebird International Zrt.

H2Offices

1134 Budapest, Váci út 23-27.

B. épület 1. emelet


Központi telefonszám: +36 1 266 2420

Info: info@bluebird.hu

Sales: sales@bluebird.hu


Success message!
Warning message!
Error message!