LinkedIn profil törlése egyszerűen

Le szeretnéd törölni a LinkedIn profilodat, de nem tudod hogyan? Olvasd el a LinkedIn profil törlése blogbejegyzésünket, és tudj meg többet!

More...

Ha már meguntad a LinkedIn-t, vagy mégsem nyerte el a tetszésedet, esetleg másmilyen oknál fogva szeretnél búcsút venni a profilodtól, akkor a következő pár lépés a segítségedre lesz. Mindössze néhány percre lesz szükséged ahhoz, hogy letöröld a profilodat. Ilyen egyszerű? Bizony!

Nézzük meg lépésről-lépésre a törlési folyamatot!

LinkedIn profil törlése egyszerűen

1. lépés: Keresd meg a beállításokat (Settings & Privacy)!

Jelentkezz be a profilodba, majd a jobb felső sarokban lépj a „Me” menüpontra. A képen látható nyíl segítségével megtalálod a beállításokat, az az a "Settings & Privacy" opciót.

Linkedin kezdőlap - Bluebird

2. lépés: Kattints a Fiók lezárása (Close account) opcióra!

Kattints a baloldalon lévő "Account preferencies"-re, majd az "Account management"-re. Az oldal aljára görgetve a "Close account" menüponttal kezdheted meg a LinkedIn profil törlését.

Beállítások - LinkedIn fiók törlése - Bluebird

3. lépés: Miért szeretnéd letörölni a fiókod?

Miután rákattintottál a "Close account" lehetőségre, a fiókod lezárása megkezdődik. Megkérdezik, miért szeretnéd letörölni a LinkedIn profilodat. Több lehetőség közül választhatsz, illetve röviden adhatsz egy visszajelzést is a törlés okáról.

Miért törlöd le a LinkedIn profilt? - Bluebird

4. lépés: Add meg a jelszavad!

Utolsó lépésként már csak a jelszavadat kell megadnod a biztonságod érdekében. Ennél a pontnál a LinkedIn felhívja a figyelmedet arra, hogy a fiókod törlésével elveszíted a profilodat, illetve az ott tárolt adataidat is. Végezetül kapni fogsz az e-mail címedre egy levelet a törlés sikerességéről.

LinkedIn jelszó törléshez - Bluebird

Ezzel sikeresen letörölted a LinkedIn profilodat!

Végleges LinkedIn fiók törlés - Bluebird

Azonban ne feledkezzünk el a kisbetűs részről sem. Miután letörölted a profilodat, az nem azt jelenti, hogy azzal egy időben, minden rólad tárolt adatod is töröl a LinkedIn. A weboldal kiemeli, hogy habár nem fogsz tudni többé hozzáférni a fiókodhoz, pár hétnek el kell telnie ahhoz, hogy a profilod eltűnjön a keresőmezőből. Erről a weboldal adatvédelmi irányelvei menüpontjában olvashatsz bővebben.

IT állások és IT projektek a Bluebirdnél
Önéletrajz készítés tippek - Bluebird
LinkedIn profil tippek - Bluebird

Ha a blogbejegyzéseinkről mindig elsőként akarsz értesülni, kövess minket LinkedInen és Facebookon is!

Írj nekünk!