Bluebird, az IT headhunter cég

Réfi Balázs
2024. február 23.

IT headhunter céget keresel? A Bluebird az egyik legrégibb és legnagyobb toborzó cég, aki IT területre szakosodott. Tudj meg többet rólunk!

More...

Üdvözöllek a Bluebird weboldalán! Nálunk dolgoznak azok az IT headhunter szakemberek, akik segítenek megtalálni vállalatod számára a tökéletes IT munkatársakat.

A Bluebird vezető helyet foglal el az IT headhunter szolgáltatók között, és hosszú évek óta sikeresen kapcsoljuk össze a vállalatokat a legjobb szoftverfejlesztőkkel, üzleti elemzőkkel, tesztelőkkel, DevOps szakemberekkel, architektekkel, üzemeltetőkkel és további IT munkakörben dolgozó leendő munkatársakkal.

Célunk, hogy megkönnyítsük vállalatod számára az ideális IT szakember megtalálását. Tapasztalt csapatunk és kiterjedt kapcsolatrendszerünk révén hatékonyan és eredményesen találjuk meg a legkiválóbb jelölteket.

Ha neked is szükséged van IT szakemberekre, akkor ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Bízz meg bennünk, ahogy a legnagyobb cégek már megtették!

Várjuk jelentkezésed!


Mi vagyunk a Bluebird

A Bluebird egy vezető IT staffing vállalat, amely IT headhunterként vagy IT szolgáltatóként képes számodra segítséget nyújtani. Headhunterként munkavállalókat biztosítunk számodra, IT szolgáltatóként pedig napidíj alapon vagy fix díjon végezzük el a tervezési, fejlesztési, tesztelési vagy üzemeltetési feladatokat, illetve egészítjük ki csapatodat speciális szakértelemmel vagy tudással rendelkező kollégánkkal.

1. Tapasztalat és szakértelem

A Bluebird csapata rendelkezik a szükséges tapasztalattal és szakértelemmel az IT headhunter szolgáltatás terén. Az évek során kiépítettük kapcsolatrendszerünket az IT piac szereplőivel, hogy az ügyfeleinknek a legjobb szakembereket kínálhassuk.

2. Testreszabott toborzás

Ügyfeleink egyedi toborzási folyamataihoz alkalmazkodva dolgozunk. Figyelembe vesszük vállalatod specialitásait, az IT munkakör / projektek jellegét és a kívánt szakmai készségeket, hogy megtaláljuk a legideálisabb IT szakembereket számodra.


Bluebird IT headhunter

IT headhunter szolgáltatásunk

Az IT headhunter szolgáltatásunk keretében felkutatjuk és kiválogatjuk az IT területen kiemelkedő képességekkel rendelkező szakembereket. Széles körű kapcsolatrendszerünknek és tapasztalt csapatunknak köszönhetően hatékonyan és eredményesen találunk megfelelő munkatársakat.

Az ideális IT szakember megtalálása

Az IT szakember kiválasztása során számos szempontot figyelembe veszünk. Elsődlegesen vállalatod specifikumait és az adott nyitott pozíciók elvárásait vizsgáljuk meg alaposan. Ezután az IT szakember képességeit, tapasztalatait, és a vállalati környezethez való illeszkedését értékeljük. Célunk az, hogy olyan IT szakembert találjunk, aki hozzájárul vállalatod sikeréhez, és aki szakértelmével elősegíti a célkitűzött vállalati célok megvalósítását.

Általánosságban elmondható, hogy az ideális IT szakembernek széleskörű szakmai ismeretekkel kell rendelkeznie az adott területen, legyen szó akár alkalmazásfejlesztésről, rendszerintegrációról vagy akár adatbázis-kezelésről. Emellett fontos, hogy a szakember megfelelő kompetenciákkal rendelkezzen problémamegoldás és innováció tekintetében, valamint az, hogy hatékonyan tudjon csapatban dolgozni. Az ideális IT szakember tehát nem csupán a szakmai tudásával tűnik ki, hanem az együttműködési és kommunikációs képességeivel is. Fontos azonban kiemelni, hogy minden munkahely más és más jellegű IT szakembert kíván, ezért headhunter kollégáink első feladata annak felmérése, hogy vállalatod számára mik az értékek, mik az elvárt hard skillek és soft skillek, milyen IT szakembert keresel pontosan.

Az IT szakember kiválasztása során arra törekszünk, hogy alaposan megismerjük vállalatod igényeit, és szoros együttműködést alakítsunk ki a HR-osztályoddal és a szükséges mértékben bevonjuk az IT területet is.


Az ideális IT szakember profilja

Az ideális IT szakember profilja vállalatonként változik, de általában tartalmazza a releváns szakmai képességeket, előéletet/tapasztalatot és személyes jellemzőket.

Mi, a Bluebird, a csapatoddal együttműködve segítünk az igények pontosításában, majd megtaláljuk az ideális IT jelölteket számodra. Azokat az IT szakembereket, akik a legjobban illeszkednek az adott IT pozícióhoz.

Ügyfeleink általában az alábbi készségeket és képességeket emelik ki:

1. Szakmai képességek/készségek

 1. 1
  Magas fokú technikai tudás az adott területen (technológia, munkakör, stb.)
 2. 2
  Gyakorlati tapasztalat hasonló feladatkörben
 3. 3
  Problémamegoldó és analitikus gondolkodás
 4. 4
  Kommunikációs és prezentációs készségek
 5. 5
  Csapatszellem és együttműködési képesség

2. Személyes jellemzők

 1. 1
  Odafigyelés a részletekre
 2. 2
  Proaktív és kezdeményező attitűd
 3. 3
  Rugalmas és alkalmazkodó mentalitás
 4. 4
  Új dolgok gyors elsajátításának képessége
 5. 5
  Motivált és elkötelezett munkavégzés

Bluebird IT headhunter

A headhunter folyamat

 1. 1
  Az IT headhunter folyamatunk során kiemelt figyelmet fordítunk igényeid és elvárásaid megismerésére. Az első lépésben áttekintjük céged értékeit, kultúráját, toborzási folyamataidat, valamint a nyitott IT pozíciók betöltéséhez szükséges szakmai és személyes követelményeket.
 2. 2
  A következő lépésben az IT jelöltek felkutatását végezzük el. Egyrészt áttekintjük saját adatbázisunkat és kapcsolatrendszerünket (amely nagyságrendileg a teljes magyar IT szektor 50-60%-át fedi), másrészt aktívan keresünk potenciális jelölteket online és offline platformokon.
 3. 3
  Az előszűrés során alaposan megvizsgáljuk a jelölteket, hogy megbizonyosodjunk az alkalmasságukról. Ez magában foglalja a szakmai életút és képességek értékelését, melyeket egy átfogó interjú keretében mérünk fel.
 4. 4
  A legjobban megfelelő jelöltek bemutatásával folytatódik a folyamat. Az általunk kiválasztott jelölteket részletesen bemutatjuk számodra. Megkapod a jelöltek önéletrajzát és jellemzését is.
 5. 5
  Kiemelkedő figyelmet fordítunk a hatékony kommunikációra és a csapatmunkára az egész folyamat során. Az egyeztetés közöttünk, valamint a jelölttel folyamatos. Segítünk az jelölt és vállalatod közötti interjú megszervezésében, amennyiben szükséges.
 6. 6
  Segítünk az ajánlatadás szakaszában is, hogy létrejöhessen a munkáltató és a munkavállaló között a megállapodás, aláírásra kerüljön a munkaszerződés.
 7. 7
  Az általunk pályáztatott jelöltekre garanciát vállalunk!

Bluebird IT headhunter

Headhunter előnyei - azaz miért dolgozz IT headhunterrel?

Headhunter szolgáltatásunk számos előnnyel jár vállalatod számára. Időt és energiát takarítunk meg számodra, hiszen tőlünk gyorsan és az adott pozícióra megfelelő IT szakembereket kapod. Nem mennek el feleslegesen a napok, hetek és csak sikeres toborzás esetén kell fizetned szolgáltatásunkért.

1. Megtakarított idő

IT headhunter segítségével vállalatodnak nem kell órákat, napokat vagy akár heteket töltenie a jelöltek felkutatásával és kiválasztásával. Mi vállaljuk ezt a munkát, és hatékonyan megtaláljuk a legmegfelelőbb IT szakembereket.

2. Megtakarított energia

Az IT headhunter feladata az, hogy átvállalja az összes feladatot, amely a jelölt felkutatásával és kiválasztásával jár. Ezáltal cégednek nem kell energiát és erőforrásokat fordítania erre a folyamatra, és teljes figyelmét a vállalkozás más fontos területeire összpontosíthatja.

3. Megfelelő szakértelem

Mi IT headhunterként rendelkezünk a szükséges szakmai ismeretekkel és tapasztalattal a megfelelő IT szakemberek megtalálásához.

4. Kiterjedt kapcsolatrendszer

Kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk az IT szakemberek piacán. Kapcsolataink révén könnyen elérjük és megszólítjuk a legkiválóbb jelölteket, és lehetőséget teremtünk számukra a vállalatoddal való találkozásra.

5. Hatékony toborzási folyamat

A toborzási folyamat minden szakaszában segítséget nyújtunk, beleértve az igények és elvárások megismerését és pontosítását, a jelöltek felkutatását és kiválasztását, valamint a jelöltek bemutatását. Biztosítjuk, hogy csak a legmegfelelőbb jelöltek kerüljenek a látókörödbe.


Ajánlatkérés

HA IT FEJVADÁSZ CÉGRE VAN SZÜKSÉGED


FAQ

Mi az a Bluebird?

A Bluebird egy vezető IT headhunter vállalat, amely headhunting szolgáltatása mellett napidíjas és fixdíjas szoftverfejlesztési, -tervezési, -tesztelési és -üzemeltetési feladatokat is ellát egy közel 200 fős csapattal.

Mi a célja a Bluebirdnek headhunting szolgáltatás esetén?

Célunk, hogy megtaláljuk számodra a legmegfelelőbb IT szakembereket.

Miben segít az IT headhunter szolgáltatás?

Az IT headhunter szolgáltatás segítségével felkutatjuk és kiválogatjuk az IT területen kiemelkedő képességekkel rendelkező szakembereket számodra.

Mi jellemzi a Bluebird csapatát?

Tapasztalt és profi headhunterekből áll csapatunk.

Milyen területeken keres szakembereket a Bluebird?

Az IT fejlesztés, projektmenedzsment, rendszerszervezés, üzleti elemzés, tesztelés, devops, üzemeltetés, azaz az IT teljes spektrumán keresünk informatikai szakembereket.

Van-e referenciája a Bluebirdnek?

Igen, büszkék vagyunk referenciáinkra és elégedett ügyfeleinkre.


Ha a blogbejegyzéseinkről mindig elsőként akarsz értesülni, kövess minket LinkedInen és Facebookon is!

Ha céged informatikai szakembereket keres, és szeretnéd a munkaerő kiválasztást IT specialistákra bízni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk megtalálni a megfelelő embert az adott feladatra IT fejvadászat vagy IT contracting keretein belül.


Ehhez kapcsolódó témák

Success message!
Warning message!
Error message!