Az IT fejvadász cég

Építsd IT csapatodat IT specialista fejvadász cég segítségével!

IT területre szakosodott fejvadász cég vagyunk. Megrendeléseink 98%-a informatikai pozíció. Ha munkavállalót keresel csapatodba, akkor nálunk jó helyen jársz! Szakértelmünk és elégedett ügyfeleink jelentik a garanciát arra, hogy megtaláljuk számodra a keresett IT szakembert!

IT Recruitment tevékenységünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

ISO 9001 - Fejvadászat - Bluebird

Megrendelőink miért minket választanak, mint fejvadász cég?

Fejvadász cég - Bluebird
 • Közel 40.000 IT szakembert érünk el Magyarországon.
 • Mi az IT specialistái vagyunk és szinte kizárólag ezen a területen végzünk munkaerő-közvetítést.
 • Rendkívül képzett tanácsadókkal dolgozunk. Az IT fejvadász tevékenység az IT terület alapos és naprakész tudását követel meg tőlünk. Képzéseink keretében recruitereink új technológiákat, módszertanokat, munkaköröket ismernek meg projektjeinken dolgozó fejlesztőinktől, szakembereinktől.
 • Nekünk fontos, hogy gyorsan megtaláljuk a megfelelő szakembert, teszünk is érte!
 • Az eddigi közel 200 recruitment partnerünknél több, mint 1200 IT szakember elhelyezésével már bizonyítottuk rátermettségünket.
 • Fejvadász cégként több, mint 12 éves tapasztalattal rendelkezünk az IT munkaerő-közvetítés területen.

Szerződéses feltételek

 • Kétféle konstrukcióban dolgozunk: sikerdíjas vagy megbízási díjas.
 • Sikerdíjas szerződés esetén díjfizetési kötelezettség kizárólag akkor keletkezik, amikor az általunk pályáztatott szakember munkába áll.
 • Megbízási díjas szerződésünk osztott díjfizetést tartalmaz, ami összességében viszont alacsonyabb fejvadász díjat jelent, mint a sikerdíjas szerződés szerinti sikerdíj.
 • Elhelyezéseinkre 3 hónap garanciát vállalunk.

IT Recruitment folyamat lépésről-lépésre

1. Kapcsolatfelvétel, szerződéskötés

Sales csapatunk felveszi veled a kapcsolatot és felméri, hogy mi a konkrét igényed, miben tudunk segítségedre lenni. Kollégánk bemutatja cégünket, működésünket, továbbá sikerdíjas és megbízási díjas konstrukcióinkat.

Ezt követően munkatársaink elkészítik az egyeztetett feltételek szerinti szerződéstervezetet. Más dolgod nincs, mint átolvasni és jelezni, ha a szerződés valamely pontjában módosítást szeretnél kérni. Indulhat a recruitment!

2. Pozíció egyeztetése

Első lépésként feltérképezzük a pozíciót. Hiszünk a munkakörrel kapcsolatos konkrét követelmények és feladatok átbeszélésében. Fontosnak tartjuk a must-have és nice-to-have elvárások részletes egyeztetését, a reális tapasztalati szint - bérsáv meghatározását, valamint a gyors és hatékony kommunikációt.

A sikeres kereséshez elengedhetetlen, hogy meghatározásra kerüljenek a ténylegesen elvárt technológiai ismeretek. Ide tartoznak a programozási nyelv-, keretrendszer-, adatbáziskezelő ismeretek és a szükséges tapasztalati szint. Úgy gondoljuk, hogy mint IT fejvadász cég, akkor tudunk hatékonyan IT szakembert találni, ha pontosan megértjük azt, hogy kire van szükséged. Ezért úgy gondoljuk, érdemes rászánni a részletes egyeztetésre az időt.

3. Visszajelzés a pozícióról és a reális bérszintről

Az egyeztetésen visszajelzést adunk arról, hogy mennyire látjuk reálisnak a meghatározott bérsáv-tapasztalati szint párost. Azt is elmondjuk, hogy véleményünk szerint hogy mennyire könnyű vagy nehéz az adott pozícióra jó IT szakembert találni. Az őszinte és nyílt kommunikációban hiszünk.

Tudjuk, hogy számodra fontos, hogy mikorra körülbelül hány jelöltet tudunk küldeni. Ezért erre vonatkozóan is megfogalmazzuk, hogy mit tartunk reálisnak. Úgy gondoljuk, hogy hosszú távon fejvadász cég csak akkor maradhat hiteles, ha a valós lehetőségeket mutatja be ügyfele részére. Mi így teszünk!

4. Keresés

Tanácsadóink képzett recruiterek, akik kizárólag IT pozíciókkal dolgoznak.

Prémium hozzáféréseink vannak hazai és külföldi CV adatbázisokhoz, kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezünk.

Közel 40.000 IT szakembert érünk el.

Az általunk meghirdetett pozíciókra folyamatosan jelentkeznek szakemberek, egyedülálló IT önéletrajzi adatbázissal rendelkezünk.

5. Bluebird oldali interjú

A pozícióra általunk megfelelőnek tartott szakemberekkel felvesszük a kapcsolatot, és interjú keretében utánajárunk, hogy tényleg alkalmasak lehetnek-e a betöltendő pozícióra.

Ezt követően szűrjük a jelölteket annak megfelelően, hogy sok potenciális munkatárs bemutatására van szükséged, vagy az az igényed, hogy csak a legjobbakat küldjük. Mint IT fejvadász cég, komoly tapasztalattal rendelkezünk IT szakemberek interjúztatásában. 

6. Jellemzés elkészítése, CV továbbítása

Elkészítjük jelöltjeink jellemzését és továbbítjuk az önéletrajzzal együtt. Hiszünk benne, hogy a jellemzés segítséget nyújt számodra abban, hogy a jelöltekről minél gyorsabban, minél mélyebb információkat ismerj meg.

Jellemzésünk elkészítése során arra törekszünk, hogy minden fontos információt rögzítsünk számodra.

7. Ügyfél oldali interjúk szervezése (opcionális)

Minden információt megadunk, ha magad szerveznéd az interjúkat.

Azonban ha kéred, örömmel intézzük a megrendelő oldali interjúk szervezését is.

8. Heti egyeztetések

Heti egyeztetések keretében aktualizáljuk a jelöltjeink státuszát, továbbá finomítjuk a keresésünket, amennyiben szükséges.

A heti előrehaladást transzparens módon megmutatjuk.

9. Ajánlatadási szakasz

Figyelmet fordítunk a kapcsolattartásra mindkét oldalon. Mint IT fejvadász cég, kiemelt feladatunknak tartjuk, hogy a rendelkezésre álló információkat mind számodra, mind a jelöltek számára pontosan és időben eljuttassuk.

Segítünk a sikeres ajánlattételben.

Jelöltünk életútját a munkakezdés dátumát követően is figyelemmel kísérjük, egészen a próbaidő lejártáig.

Fejvadász cég - Bluebird, az IT specialista

Akik minket választottak IT fejvadász partnernek

Eddig közel 200 cég választott minket! Olyan IT fejvadász cég vagyunk, akik nem csak szerződni képesek, hanem teljesíteni is. Még olyan környezetben is, amikor kevés releváns IT szakember érhető el. De olyan helyzetekben is, mint amilyen a 2020-as pandémiás időszak volt. Számíthatsz ránk, ha tényleg fontos számodra, hogy a megfelelő IT szakemberek rendelkezésre álljanak!

Bluebird referencia - Scientific Games

„Profi cég, profi stábbal; az igényekhez leginkább illeszkedő jelöltek felkutatása; magas színvonalú kapcsolattartás; jelölt-és ügyfélélmény biztosítás.”

Scientific Games Kft. Csákány Anita, HR manager


Bluebird referencia - Uniqa

„Kiváló a kapcsolattartás, gyors a reakcióidő. Nem sablonos kiválasztás mentén dolgoznak, látnak fantáziát az emberben, ezáltal szélesebb merítést biztosítanak a hiring manager számára.”

Az UNIQA Biztosító Zrt. HR csapata


Bluebird referencia - ATOS

“Nagyon meg vagyok elégedve a Bluebird által nyújtott szolgáltatásokkal. Amennyiben erőforrásigény merül fel a részünkről, első helyen állnak, akiknek ezt jelezzük, és a segítségüket kérjük. Minden kérésünkre hamar reagálnak, pontosan dolgoznak, és személyre szabott ajánlatokkal segítik a munkánkat. Úgy gondolom, hogy mára már egy baráti kapcsolat is kialakult köztünk, ami még könnyebbé teszi a köztünk lévő kommunikációt és közös munkát.”

Atos Magyarország Kft. Seres Rita, IT recruiter

Fejvadász cég - Bluebird

Tipikus kereséseink

 • Projektvezető: projektvezető, product manager, scrum master, projekt koordinátor, delivery manager.
 • Elemző/tanácsadó: business analyst, system analyst, data analyst, SAP tanácsadó.
 • Data: BI developer, data scientist, data engineer, machine learning engineer.
 • Szoftverfejlesztő: Angular, React, C#, C/C++, Javascript, Android, iOS, Java, PHP, Python, Sharepoint, PL/SQL, frontend fejlesztő, backend fejlesztő, full stack fejlesztő.
 • Egyéb: architect, DevOps mérnök, cyber security expert.
 • Tesztelő: teszt manager, automatizált tesztelő, manuális tesztelő.
 • Üzemeltető: rendszer adminisztrátor, hálózati adminisztrátor, adatbázis üzemeltető, help desk.
 • Az összes munkakört, melyre keresni szoktunk ITT találod!

Ajánlatkérés a Bluebirdtől - ha IT fejvadász cégre van szükséged!

0 of 5000

Elérhetőségeink:

Bluebird International Zrt.

1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.
Telefon: +36 1 266 24 20
Fax: + 36 1 336 02 18
Info: [email protected]

Sales: [email protected]

Bluebird