Senior .NET fejlesztő

Megjelenés dátuma: 2022. május 16.

Azonosító: 10989 Helyszín: Budapest Feladat: .Net/C# fejlesztő

Jó kommunikációs képességekkel rendelkező Senior/Lead .NET fejlesztőt keresünk hosszútávú projektre.

Elvárások

  • Új alkalmazások vagy meglévő rendszerben összetett, komplex funkciók és/vagy komponensek tervezése, fejlesztése, megvalósíthatóságuk és technikai kockázatuk elemzése.
  • Felelősség a fejlesztett kódért, annak életciklusán keresztül. Az összetevők javítása, fejlesztése és hibáinak elemzése.
  • Részvétel az egyéb szoftverfejlesztéshez kapcsolódó tevékenységekben, mint pl. ráfordítás becslések készítése és ellenőrzése, tesztelés, dokumentálás, rendszer üzembe helyezés, rendszerfelügyelet, rendszerszervezői munka, tanácsadás általánosságban a projekteken felmerülő igények rugalmas kielégítése / támogatása.
  • A projekteken dolgozó csapatok szakmai munkájának támogatása, irányítása, felügyelete. A felmerülő problémák csoport szinten történő megoldása vagy amennyiben ez nem lehetséges, akkor a vezetők felé történő jelzése.
  • A munkakörében elvégzendő feladatok, célok ismeretében saját munkavégzésének önálló megszervezése. Az elkészült tervek munkatársakkal és felettessel történő egyeztetése, figyelembe véve a projekt vezetője, illetve a szakmai vezető által kiosztott feladatok határidőre, minőségben történő elvégzését.
  • 6.A projektek módszertani követelményinek betartása, különös tekintettel a meghatározott kódminőségi és biztonsági szabályokra, előírásokra, beleértve az adminisztrációs feladatokat is, mint pl. a projekteken elvégzett munkaórák rögzítése.
  • Szoros együttműködés a szervezet többi területével pl. szoftvertesztelőkkel, üzleti elemzőkkel, architektekkel, stb.
  • Kevésbé tapasztalt szoftverfejlesztők mentorálása és a szakmai tudás megosztása belső továbbképzéseken.
[rdp-linkedin-login]

Jelentkezés CV feltöltéssel

Önéletrajzok *
(magyar és/vagy angol)
MEGENGEDETT FÁJLOK: DOC, DOCX, PDF, RTF.
MAXIMUM 2 FÁJL (MAXIMUM 10 MB FÁJLONKÉNT).

Húzd ide a fájlokat
vagy