Senior .NET fejlesztő

Megjelenés dátuma: 2022. július 25.

Kövess minket!


Az álláshirdetés lejárt.
Azonosító: 10989 Helyszín: Budapest Feladat: .Net/C# fejlesztés

Senior/Lead -Net fejlesztőt keresünk, akinek van tapasztalata .Net Core-ban és Angular-ban.

Feladatok

  • Új alkalmazások vagy meglévő rendszerben összetett, komplex funkciók és/vagy komponensek tervezése, fejlesztése, megvalósíthatóságuk és technikai kockázatuk elemzése
  • Felelősség a fejlesztett kódért, annak életciklusán keresztül. Az összetevők javítása, fejlesztése és hibáinak elemzése.
  • Részvétel az egyéb szoftverfejlesztéshez kapcsolódó tevékenységekben, mint pl. ráfordítás becslések készítése és ellenőrzése, tesztelés, dokumentálás, rendszer üzembe helyezés, rendszerfelügyelet, rendszerszervezői munka, tanácsadás általánosságban a projekteken felmerülő igények rugalmas kielégítése / támogatása.
  • A csapatok szakmai munkájának támogatása, irányítása, felügyelete. A felmerülő problémák csoport szinten történő megoldása vagy amennyiben ez nem lehetséges, akkor a vezetők felé történő jelzése.
  • A munkakörében elvégzendő feladatok, célok ismeretében saját munkavégzésének önálló megszervezése. Az elkészült tervek munkatársakkal és felettessel történő egyeztetése, figyelembe véve a projekt vezetője, illetve a szakmai vezető által kiosztott feladatok határidőre, minőségben történő elvégzését.
  • A módszertani követelményinek betartása, különös tekintettel a meghatározott kódminőségi és biztonsági szabályokra, előírásokra, beleértve az adminisztrációs feladatokat is, mint pl. a projekteken elvégzett munkaórák rögzítése.
  • Szoros együttműködés a szervezet többi területével pl. szoftvertesztelőkkel, üzleti elemzőkkel, architektekkel, stb.
  • Kevésbé tapasztalt szoftverfejlesztők mentorálása és a szakmai tudás megosztása belső továbbképzéseken.
[rdp-linkedin-login]

Jelentkezés CV feltöltéssel

Önéletrajzok *
(magyar és/vagy angol)
MEGENGEDETT FÁJLOK: DOC, DOCX, PDF, RTF.
MAXIMUM 2 FÁJL (MAXIMUM 10 MB FÁJLONKÉNT).

Húzd ide a fájlokat
vagy

Ezt mondják azok az IT szakemberek, akik már dolgoztak velünk

Kalácska Róbert

"Elképesztően könnyed volt Szárics Diánával a közös munka. A felvételi folyamat közben folyamatosan tájékoztatott a történésekről, és sokat köszönöhetek a tapasztalatából fakadó tanácsainak is, így az interjúkon kívül más miatt nem kellett izgulnom. Emellett örülök, hogy egy ilyen kedves embert ismerhettem meg a recruiter mögött."

Kalácska Róbert

Frontend fejlesztő

Lányi Sebestyén

"Bátran ajánlom a Bluebird csapatát mindazoknak, akik IT területen keresnek állást. Ami különösen tetszett, hogy nagyon lelkiismeretesen bemutatják az ajánlott/megpályázott pozíciót, az interjúk között is tartottuk a kapcsolatot, sőt a sikeres elhelyezkedésem után is érdeklődtek, hogyan érzem magam az új helyemen. Profi csapat!"

Lányi Sebestyén

Alkalmazás üzemeltető

Success message!
Warning message!
Error message!