Frontend fejlesztő Állás

Megjelenés dátuma: 2024. május 13.

Kövess minket!


Azonosító: 12596 Helyszín: Budapest Feladat: JavaScript fejlesztés

Tapasztalt medior/senior frontend fejlesztőt keresünk csapatokba. Az elsődleges feladat a rebranding, több mint 500 statikus weboldal tartalmát kell újraépíteni.

Feladatok

  • Strapi, VS Code, Node.js, npm packages, Hyper, ssh, Git, HTML, CSS, komponensek készítése design terv alapján, oldalak összeállítása a komponensek használatával
  • Rebranding – Több mint 500 statikus weboldal tartalmát kell újból felépíteni a megújult brand guide és az új rendszer szempontjai szerint, a végén tesztelés, élesítés támogatás

Elvárások

  • 4+ év tapasztalt a felsorolt technológiákban
  • Angol nyelvtudás

Plusz információ

  • Esetlegesen hétvégi/éjszakai/ünnepnapi munkavégzéssel járhat.

Jelentkezés CV feltöltéssel

Önéletrajzok *
(magyar és/vagy angol)
MEGENGEDETT FÁJLOK: DOC, DOCX, PDF, RTF.
MAXIMUM 2 FÁJL (MAXIMUM 10 MB FÁJLONKÉNT).

Húzd ide a fájlokat
vagy

Ezt mondják azok az IT szakemberek, akik már dolgoztak velünk

Kalácska Róbert

"Elképesztően könnyed volt Szárics Diánával a közös munka. A felvételi folyamat közben folyamatosan tájékoztatott a történésekről, és sokat köszönöhetek a tapasztalatából fakadó tanácsainak is, így az interjúkon kívül más miatt nem kellett izgulnom. Emellett örülök, hogy egy ilyen kedves embert ismerhettem meg a recruiter mögött."

Kalácska Róbert

Frontend fejlesztő

Lányi Sebestyén

"Bátran ajánlom a Bluebird csapatát mindazoknak, akik IT területen keresnek állást. Ami különösen tetszett, hogy nagyon lelkiismeretesen bemutatják az ajánlott/megpályázott pozíciót, az interjúk között is tartottuk a kapcsolatot, sőt a sikeres elhelyezkedésem után is érdeklődtek, hogyan érzem magam az új helyemen. Profi csapat!"

Lányi Sebestyén

Alkalmazás üzemeltető

Success message!
Warning message!
Error message!