IT állások és IT projektek


  IT állások a Bluebirdnél!

  Informatikai állásokra és projektekre specializálódott IT-HR cég vagyunk. Fő feladatunk az, hogy egy helyen elérhetővé tegyünk számodra - IT szakember számára - rengeteg olyan IT álláslehetőséget, melyek számodra érdekesek lehetnek.

  IT állások

  Zöld színnel találod azokat az IT állásokat, melyeknél munkavállalóként megrendelőnk állományában dolgozhatsz. Az ilyen állásoknál klasszikus munkaerő-közvetítés tevékenységet végzünk megrendelőnk részére, azaz felkutatjuk és bemutatjuk számára azokat az IT szakembereket, akik alkalmasak lehetnek a meghirdetett állás betöltésére. Interjúzunk veled online és amennyiben te is úgy látod jónak, továbbítjuk önéletrajzodat megrendelőnk felé. Segítjük a teljes kiválasztási folyamatot, mindaddig, amíg munkába nem állsz!

  IT projektek

  Kék színnel azokat az IT projekteket találod, melyekre saját állományunkba keresünk informatikai szakembereket, vagy olyan vállalkozókat, akik rövid távú (6-9-12 hónapos) projekteket napidíj alapon el tudnak vállalni. 

  Milyen IT állásokat találhatsz weboldalunkon?

  Nézd át a fenti részen az állás kategóriákat! Klasszikus felosztásban láthatod a munkaköröket. Néhány munkakör esetében technológiai bontást is csináltunk (pl. szoftverfejlesztői állások).

  Mit jelent, hogy remote?

  A remote azt jelenti, hogy a munkát/projektfeladatokat bárhonnan elvégezheted. Otthonról, Balaton partjáról vagy bárhonnan máshonnan. Sok esetben azonban remote projekt esetén is lehetnek alkalmankénti onsite találkozók. Erről érdeklődj tanácsadónktól, akivel a pozíciót egyezteted!

  Mennyire aktuálisak ezek az IT állások?

  Teljes mértékben. Minden egyes álláshirdetésünk aktuális és mindegyikre keressük a megfelelő informatikai szakembert.

  Az aktualitást az biztosítja, hogy a weboldalon megjelenő álláshirdetések a belső vállalatirányítási rendszerünkből származnak. Nincs kinnfelejtett álláshirdetés, nincs olyan, hogy nem figyeltünk! Minden aktuális, friss és betöltetlen!

  Hogyan tudsz jelentkezni az állásokra?

  Egyszerű! Töltsd fel önéletrajzodat a CV feltöltés menüpontban vagy az adott álláshirdetésnél. Ha az adott hirdetésnél töltöd fel, akkor biztos lehetsz benne, hogy az adott keresésnél a belső vállalatirányítási rendszerünkben megjelensz, mint jelentkező! Ha megfelelő lehetsz az adott IT állásra, tanácsadó kollégánk jelentkezni fog. Ha nem jelentkezik, akkor volt valamilyen szempont, ami miatt az adott pozíció nem számodra való.