Facebook profil törlése vagy felfüggesztése egyszerűen

Balogh Cynthia

2022. április 12.

Letörölnéd vagy felfüggesztenéd a Facebook fiókodat? Tudj meg többet a Facebook profil törlése vagy felfüggesztése témában írt blogunkból!

More...

Manapság már majdnem mindenki rendelkezik Facebook profillal, és sokan el sem tudnák képzelni az életüket a közösségi platform nélkül. Ugyanakkor van, akinek mégsem nyerte el a tetszését, szünetet szeretne, vagy csak egy új profilt hozna létre. Felteszem, ha ezt a blogposztot olvasod, elgondolkodtál a Facebook profilod törlésén, vagy felfüggesztésén.

Facebook profil felfüggesztése egyszerűen

Kis szünetre vágysz, túl sok idődet elvette a Facebook, vagy egyéb okok miatt tűnnél el egy időre a közösségi médiából? Pár lépésben felfüggesztheted a profilodat, és később bármikor dönthetsz úgy, hogy visszatérsz.

Mielőtt elolvasod a lépéseket, fontos megemlíteni, hogy a felfüggesztés után profilod nem lesz látható a Facebookon, azonban az üzenetek, melyeket másoknak küldtél, a hozzászólásaid, bejegyzéseid különböző csoportokban továbbra is láthatók lesznek. Az adataid nem törlődnek le, ahogy az ismerőseid is megmaradnak.

Facebook profil törlése egyszerűen

A Facebook felfüggesztésével ellentétben a törlés végleges, a profil törlődik minden adattal, csevegéssel együtt.

Nézzük is a Facebook felfüggesztésének és törlésének lépéseit!

1. lépés: Keresd meg a beállításokat!

Jelentkezz be a profilodba a www.facebook.com oldalon. A jobb felső sarokban lépj a lefelé mutató nyílra, majd a Beállítások és adatvédelem-re, végezetül pedig a Beállítások menüpontra.

Facebook Beallitasok - Bluebird

2. lépés: Kattints a Facebook-adataid menüpontra!

Bal oldalon megtalálod A Facebook-adataid menüpontot. Miután ráléptél, látni fogod a Felfüggesztés és törlés pontot. Kattints rá!

Facebook Felfüggesztés és törlés - Bluebird

3. lépés: A Facebook-fiókod felfüggesztése vagy törlése.

Ennél a résznél választhatod ki, hogy Facebook profilodat felfüggeszteni, vagy végleg törölni szeretnéd. Miután kiválasztottad a kívánt opciót, kattints a "Tovább a ..." pontra. Utolsó lépésként add meg a jelszavadat a folytatáshoz. Ha mindent jól csináltál, akkor kész is vagy!

Facebook Felfüggesztés és törlés - Bluebird

Hogyan aktiváld újra a Facebook profilodat?

Elég volt az életed Facebook nélkül, vagy csak visszanéznél valamit a profilodban? Ha újra használni szeretnéd, egyszerűen csak be kell jelentkezned, ezzel aktiválod is a profilodat.

Visszavonnád a Facebook fiókod törlését?

Ha mégis megtartanád a fiókodat, akkor még visszavonhatod a törlését, ha kevesebb mint 30 nap telt el a törlés óta.
Egyszerűen csak jelentkezz be a profilodba, és lépj a Törlés megszakítás opcióra.

Facebook Felfüggesztés és törlés - Bluebird

Érdekes volt a téma? Olvasd el a LinkedIn profil törléséről szóló blogposztunkat, vagy böngéssz további tartalmaink között!

IT állások és IT projektek a Bluebirdnél
Önéletrajz tippek - Bluebird
LinkedIn profil törlése egyszerűen - Bluebird

Ha a blogbejegyzéseinkről mindig elsőként akarsz értesülni, kövess minket LinkedInen és Facebookon is!