HOLD alapkezelő weboldalak fejlesztése

HOLD Alapkezelő Zrt. - Weboldalak fejlesztése, blogok migrálása

Megrendelő:

HOLD Alapkezelő Zrt.

Kategória:

Szoftverfejlesztés (webfejlesztés)

Elvégzett feladat:

Weboldalak fejlesztése ügyfél által átadott design alapján, továbbá blog oldalak migrálása

Terjedelem:

>10.000 oldal

Előzmények

A technológiai és üzleti szempontoknak való megfelelés és a folyamatos fejlődés motiválta ügyfelünket abban, hogy a közös munkát megkezdve létrehozzunk számukra olyan vállalati weboldalakat, melyeken a klasszikus és üzleti tartalmak karbantartása jelentősen egyszerűbb, mint amilyen az azt megelőző webes megoldásnál volt. Ügyfelünk mindezen igényeket egy olyan módon kívánta megvalósíttatni, hogy mind az ügyfelek, mind pedig a munkatársak egy stabil és megbízható platformon végezhessék feladataikat.

Az üzleti igény a technológiai átültetés mellett kiterjedt a menüstruktúra átalakítására, termékoldalak létrehozására, további oldalak strukturális javítására és a weboldal SEO optimalizálására is.

Mindezen komplex szerkezeti és technológiai változtatások célja az is volt, hogy a weboldal látogatószáma dinamikus bővüljön, konverziója növekedjen.

A megújításra került oldalak a https://holdassetmanagement.com/ , a https://hold.hu/ és a https://alapforgalmazo.hu/ voltak, melyek együttesen 10.000 oldalszámot meghaladó volument jelentettek. Emellett elvégzésre került a http://alapblog.hu/ oldal teljes tartalmának migrálása is.

Korábbi rendszerarchitektúra

A korábbi architektúra kivitelezése Node.Js frontend-del történt mindkét magyar és az angol oldalnál egyaránt, valamint a CMS funkciókat ellátó admin oldalnál is.

Mind a 4 korábbi oldal egy Node.Js technológiával kivitelezett backend megoldásra épült, mely egy MySQL adatbázissal és egy file szerverrel volt további összeköttetésben.

HOLD Alapkezelő - weboldal készítés - Bluebird

Új weboldalak készítése megrendelő által adott designnal

Az új weboldalak WordPress rendszerre való áthelyezését jelentős tervezés előzte meg a megfelelő biztonsági és technológiai színvonal elérése érdekében. 

HOLD Alapkezelő - weboldal készítés - Bluebird
HOLD Alapkezelő - Blog - Bluebird

A létrehozandó oldalak technikai, formai és design igényeinek kidolgozását követően a fejlesztő csapat elvégezte az oldalak alapvető fejlesztési feladatait, kialakította a szükséges struktúrát és designt, valamint előkészítette a weboldalakat a további finomításokra. 

Természetes elvárásként merült fel a reszponzív web design kivitelezése, a különböző eszközökről való kényelmes használathoz. Mindez elengedhetetlen eszköz is a magasabb konverzió és keresőoptimalizálás érdekében.

Weboldal betöltési sebességének optimalizálása

A strukturális kivitelezést követő egyik legjelentősebb feladat a weboldal betöltési sebességének optimalizálása volt különböző platformokra. Ennek mérésére a PageSpeed Insights nevű eszközt használtuk, melynek eredményeire a megrendelő meghatározta a minimális értékeket.

A megfelelő oldalsebesség elérése nemcsak a felhasználói élményt érinti jelentősen, de a weboldal SEO értékelésében is fontos tényező.

A megfelelő optimalizáláshoz megtörtént a cache és CSS Pluginok telepítése és megfelelő konfigurálás. További finomhangolásokat végeztünk, mint a képek méretének optimalizálása és megjelenítésének beállítása.

A SEO egyik alapkövetelménye a megfelelő tartalom létrehozása, mely az egyik legeredményesebb eszköz a SEO érték tekintetében. Az erre való felkészülést érdemes szakértőre bízni, aki szisztematikusan összegyűjti a szükséges kulcsszavakat, megvizsgálja és elkészíti a tartalomstratégiát. A fejlesztési oldal elvégzi a különböző tag-ek elhelyezését, a meta leírások kitöltését, indexelés beállítását, kulcsszavak és kanonikus URL-ek beállítását, valamint a végleges és hibakód átirányítás beállítását. 

HOLD Alapkezelő - weblap készítés - Bluebird

Ezek és egyéb finomhangolások teszik az elkészült weboldalakat igazán láthatóvá az online térben, és ez nem csak az organikus látogatások növekedését segíti elő, hanem a felhasználói élmény növelésével javítja a konverziós értékeket is.

Ügyfelünk, a HOLD Alapkezelő Zrt. a weboldal élesítését követően továbbra is napi kapcsolatban áll vállalatunkkal, hogy a jelentkező fejlesztési igényeknek eleget tehessünk, és ezzel hozzájárulhassunk további üzleti sikereihez is.

Ajánlatkérés - weblap készítés

IT Services - Szoftverfejlesztés

Ajánlatkérés

Amennyiben webfejlesztésre van szükséged, írd meg nekünk!

Az ajánlatkérés elküldését követően kollégánk időpont egyeztetés céljából keresni fog. Az első megbeszélés valószínűleg online megbeszélés lesz, melynek célja az, hogy megismerhessük a feladatot, a konkrét igényeket / követelményeket, továbbá átbeszéljük, hogy mi a weblap készítés menete, lépései. Megtudsz mindent azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatsz, mikor mi fog történni.

Ajánlatot az első online megbeszélést követően tudunk adni a weblap fejlesztés feladatra, amennyiben minden információ a rendelkezésünkre áll az ajánlatadáshoz. 

Szoftverfejlesztés tevékenységünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

ISO 9001 Szoftverfejlesztés - Bluebird

További információt a weblap fejlesztés oldalunkon találhatsz.