Alapértékeink

Bluebird alapértékek

A Bluebirdnél büszkék vagyunk arra, hogy közösségünket az egyetemes emberi értékek köré építjük. Alapértékeinkben hasonlítunk egymásra, és egyénként különbözünk egymástól. Különbözőek vagyunk nemünk, vallásunk, bőrszínünk, múltunk, történelmünk, tapasztalataink és iskolázottságunk tekintetében, de az egyesít bennünket, ami emberré tesz minket.


1. Globális együttműködés

A Bluebirdnél megértjük a globális együttműködés fontosságát az IT staffing iparágban. Több kontinensen keresztül erős kapcsolatrendszert építettünk ki különböző hátterű partnerekből, ügyfelekből és szakemberekből. Az érdekelt felekkel való kapcsolatok ápolása iránti elkötelezettségünk világszerte lehetővé teszi számunkra, hogy páratlan IT Staffing megoldásokat nyújtsunk, amelyek megfelelnek az egyes ügyfelek egyedi igényeinek.

Büszkék vagyunk arra, hogy áthidaljuk a kulturális különbségeket, elősegítjük a zökkenőmentes kommunikációt és a kölcsönös megértést a projektjeinkben részt vevő valamennyi fél között. Kulturálisan sokszínű csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi ügyfelekkel való együttműködésben, és ügyesen eligazodunk a különböző üzleti gyakorlatok, normák és szabályozások bonyolultságában.

A globális együttműködés elősegítésével a Bluebird biztosítja, hogy ügyfeleink a földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül a legjobb IT szakemberekhez férjenek hozzá. A határokon átnyúló toborzási folyamatokban szerzett tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy olyan kiváló jelöltekkel dolgozzunk, akik rendelkeznek az egyes pozíciókhoz szükséges készségekkel és kulturálisan illeszkednek a projektcsapathoz. Emellett erős globális partnerkapcsolataink lehetővé teszik számunkra, hogy a versenytársak előtt járjunk, és lépést tartsunk az informatikai iparág új trendjeivel és technológiáival.


2. Megfelelőség és etika

Üzleti tevékenységünk minden területén rendíthetetlenül elkötelezettek vagyunk a megfelelőség és az etika iránt. Globális IT staffing cégként tisztában vagyunk a nemzetközi törvények, szabályozások és az iparági legjobb gyakorlatok betartásának fontosságával, hogy megőrizzük ügyfeleink és partnereink bizalmát.

Szervezetünkben aktívan támogatjuk az integritás, az átláthatóság és a professzionalizmus kultúráját. Munkatársainkat arra képezzük, hogy a legmagasabb etikai normákat tartsák be az ügyfelekkel, jelöltekkel és partnerekkel való kapcsolattartás során. Ezáltal biztosítjuk, hogy szolgáltatásaink nem csak megfelelnek, hanem meg is haladják az érdekelt felek elvárásait.

A helyi és nemzetközi szabályozásoknak való megfelelés garantálása érdekében folyamatosan frissítjük belső szabályzatainkat és eljárásainkat, hogy naprakészek maradjunk a változó jogi környezethez. Rendszeres auditokat és értékeléseket is végzünk a lehetséges fejlesztési területek azonosítása és az etikus üzleti gyakorlatok iránti elkötelezettségünk megerősítése érdekében.

A jogi követelmények szigorú betartása mellett a Bluebird elkötelezett egy olyan befogadó és sokszínű munkakörnyezet fenntartása mellett, amely tiszteletben tartja minden egyes ember jogait és méltóságát. Elkötelezettek vagyunk a tisztességes munkaügyi gyakorlat, az esélyegyenlőség és a diszkrimináció minden formájának megelőzése mellett.

Azáltal, hogy a megfelelőséget és az etikát üzleti filozófiánk magjába integráljuk, célunk, hogy tartós kapcsolatokat ápoljunk ügyfeleinkkel, partnereinkkel és alkalmazottainkkal, miközben pozitívan járulunk hozzá a globális IT iparághoz.


3. Sokszínűség

Nagyra értékeljük a sokszínűséget, és elismerjük azokat az egyedi perspektívákat, ötleteket és tehetségeket, amelyeket a különböző háttérrel rendelkező egyének hoznak szervezetünkbe. A sokszínű munkahely elősegítése iránti elkötelezettségünk a felvételi folyamatunkkal kezdődik, ahol aktívan keressük a különböző kultúrákból, etnikumokból, nemekből, korosztályokból és képességekből származó szakembereket. Hiszünk abban, hogy a sokszínűség elfogadása gazdagítja vállalati kultúránkat, ösztönzi az innovációt, és segít nekünk jobban megérteni ügyfeleink és jelöltjeink sokszínű igényeit világszerte.

Célunk, hogy olyan környezetet teremtsünk, ahol mindenki úgy érzi, hogy szívesen látjuk, tiszteljük és értékeljük egyedi hozzájárulását. Ez a megközelítés kiterjed az ügyfelekkel és a jelöltekkel való partnerségünkre is, mivel olyan IT Staffing megoldásokat igyekszünk nyújtani, amelyek figyelembe veszik a vállalkozások és az álláskeresők sokszínű igényeit a folyamatosan változó globális IT-térben.

A sokszínűség iránti elkötelezettségünknek köszönhetően a Bluebird jobban felkészült a nemzetközi piac összetettségében való eligazodásra, és kivételes szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek és jelöltjeinknek. Megértjük, hogy a sokszínű csapatok kreatívabbak, alkalmazkodóképesebbek és hatékonyabbak, és büszkék vagyunk arra, hogy partnereink sikeréhez hozzájárulhatunk azzal, hogy az élet minden területéről származó tehetséges IT-szakemberekkel hozzuk össze őket.


4. Társadalmi felelősségvállalás

A Bluebird nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra. Az etikus gyakorlatok és a társadalomra gyakorolt pozitív hatás iránti elkötelezettségünk mélyen gyökerezik vállalati kultúránkban. A társadalmi felelősségvállalás előtérbe helyezésével célunk, hogy tartós értéket teremtsünk ügyfeleink és alkalmazottaink, valamint a közösségek számára, amelyekben működünk.

Társadalmi felelősségvállalási erőfeszítéseink részeként a Bluebird elkötelezett a tisztességes munkaügyi gyakorlatok betartása mellett. Biztosítjuk, hogy minden alkalmazottunk és vállalkozónk versenyképes díjazásban részesüljön, és biztonságos, egészséges és befogadó munkakörnyezetet kapjon. Hiszünk abban, hogy a sokszínűség és a befogadás előmozdításával elősegíthetjük az innovációt és a kreativitást, ami végső soron ügyfeleink és alkalmazottaink javát szolgálja.

Szerencsések vagyunk, mert segíthetünk azoknak, akiknek szükségük van rá. Úgy érezzük, hogy bármilyen módon segítenünk kell, legyen szó jótékonysági rendezvényekről, adományokról vagy pénzbeli hozzájárulásokról. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink is részt vegyenek CSR-tevékenységeinkben. A CSR nem csak a pénzadományozásról szól, hanem arról is, hogy cselekedjünk, segítsünk másokon, és tudatosítsuk az emberekben az egymás iránti felelősségüket.

A Bluebird több mint egy üzlet; közösségépítők és a változás szószólói vagyunk, úgy gondoljuk, hogy kötelességünk segíteni a rászorulókon. Emiatt elkötelezettek vagyunk az olyan csoportokkal való együttműködés iránt, amelyeknek ugyanaz a céljuk, mint nekünk: megváltoztatni és javítani azoknak az életét, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

További információkért kérjük, látogasson el a Bluebird CSR oldalára.


5. Kulturális intelligencia

A kulturális intelligencia olyan sarkalatos érték, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtsunk az IT személyzeti iparágban. A különböző kultúrák, szokások és üzleti gyakorlatok megértése és elfogadása iránti elkötelezettségünk nagyban hozzájárult a különböző hátterű ügyfelekkel és jelöltekkel való sikeres kapcsolatok kialakításához.

Felismerjük, hogy a kulturális intelligencia elengedhetetlen a zökkenőmentes kommunikációhoz, az együttműködéshez és a határokon átnyúló partnerségek kialakításához. Fontos, hogy növeljük csapatunk kulturális kompetenciáit, biztosítva, hogy munkatársaink jól felkészültek legyenek a nemzetközi üzleti élet árnyalatainak könnyed és professzionális elsajátítására.

Aktívan támogatjuk a tanulás és a növekedés kultúráját, lehetőséget biztosítva munkatársaink számára, hogy bővítsék látókörüket, és új betekintést nyerjenek a különböző kulturális tájakba, amelyekben működünk. Ez magában foglalja a hatékony kommunikációval és empátiával kapcsolatos rendszeres képzéseket és workshopokat.


6. Fenntarthatóság

Arra törekszünk, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a környezetre és a társadalomra. Informatikai Staffing vállalatként tisztában vagyunk azzal, hogy a vállalkozásoknak döntő szerepet kell játszaniuk a fenntartható fejlődés előmozdításában, és elkötelezettek vagyunk a környezettudatos gyakorlatok napi működésünkbe való beépítése mellett.

A szénlábnyomunk csökkentése érdekében aktívan támogatjuk a távmunkát, a telekonferenciákat és a virtuális együttműködést, így minimalizáljuk az ingázás és az üzleti utazások szükségességét. A technológia kihasználásával nemcsak a hatékonyságot növeljük, hanem az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésével hozzájárulunk a bolygó zöldebbé tételéhez is.

Irodáinkat az energiahatékonyság szem előtt tartásával terveztük, energiatakarékos világítási, fűtési és hűtési rendszereket alkalmazva. Emellett ösztönözzük a megújuló energiaforrások használatát, és befektetünk a zöld technológiákba, hogy tovább csökkentsük környezeti hatásainkat.

A felelős fogyasztás kultúráját is előmozdítjuk munkatársaink körében, hangsúlyozva a hulladékcsökkentést, az újrahasznosítást és a fenntartható anyagok használatát. Beszerzési tevékenységünkben előnyben részesítjük a környezettudatos szállítóktól származó környezetbarát termékeket és szolgáltatásokat, támogatva ezzel a körkörös gazdaságot, amely mind üzletünk, mind bolygónk számára előnyös.


Success message!
Warning message!
Error message!